Dodaj do ulubionych

PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!!

IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 05.10.05, 18:54
PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!!
Borowski ma szansę wejśc do drugiej tury, ludzie widzą co warci są politycy
prawicowi.
Wybierzmy prezydenta takiego, którego nie będziemy się wstydzić, który będzie
mógł zablokować głupie pomysły Tuska czy Kaczyńskiego!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wesoly Romek Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:02
      Marek Borowski
      1967 - 1968 oraz 1975 - 1990 Członek Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej
      1990 - 2004 Członek SdRP - SLD
      1982 - 1989 W Ministerstwie Rynku Wewnętrznego pełnił funkcję zastępcy, a
      później dyrektora departamentu ekonomicznego
      1991 - 2004 Poseł na Sejm.
      1993 - 1994 Wiceprezes Rady Ministrów, minister finansów w rządzie Waldemara
      Pawlaka
      1995 - 1996 Szef Urzędu Rady Ministrów w rządzie Józefa Oleksego
      1996 - 2001 Wicemarszałek Sejmu
      2001 - 2004 Marszałek Sejmu IV kadencji
      • Gość: Aleks Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! IP: 80.50.49.* 05.10.05, 19:06
        Znaczy się, Wesoły Romku, człowiek to doświadczony i kompetentny?
        • Gość: Wesoly Romek Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:08
          Nadzwyczaj. I z niejednego pieca chleb jadl.
          • kolejar Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! 05.10.05, 19:15
            A wiecie za co nie był w PZPR w latach 1968-1975? Za wujka - Jakuba Bermana!
            • Gość: ginter Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:34
              Nie wiedzialem, ze jestes kryptoantysemita! To doprawdy zdumiewajace jak na
              takiego czlowieka jak Ty!
              Nie chce mi sie w to wierzyc bo pewnie podstepnie uzywasz konta czlowieka No 1
              we Wroclawiu.
              • kolejar Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! 05.10.05, 21:21
                Nie używam podstępnie konta człowieka No1 tylko swojego! Człowiek No1 ma inne.
                A co do krypto-antysemityzmu, to... zapytaj moich przyjaciół i wrogów. Także na
                ul. Włodkowica - to akurat więcej przyjaciele. Mam być wg. Ciebie
                krypto-anty-samemu sobie? Jako człowiek w 100% narodowości Rzeczypospolitej???
                Chociaż może... Mam kumpla, co przedstawia się:
                - Jestem Żydem - antysemitą.
                A co do Jakuba Bermana - jeszcze bardziej poważnie - nie interesuje mnie
                narodowość tego pana, ani kogokolwiek innego. Interesuje mnie co najwyżej
                historia pewnej instytucji z ul. Rakowieckiej w Wawie. A ch... go wie, jakie
                nacje tam urzędowały... A jak bym się czepił gen. Sierowa, to byłbym... A że
                tow. Wiesław robił, co robił... Wakacje 1967 miałem spedzić nad morzem - w
                Hajfie. G... z tego wyszło...
    • Gość: marysia Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.05, 21:42

O co to to nie - chciałbyś kolego z SLD.
      • Gość: stoik Re: PiS i PO się żrą głosujmy na Borowskiego!! IP: *.wroclaw.mm.pl 05.10.05, 21:58
        Dajcie spokój!!Ja tam jestem wieloletnim zwolennikiem Korwina-Mikke, głosowałem
        na niego i zawsze będę. To chyba jeden z niewielu ludzi, którzy nie załatwiają
        swoich interesów przez politykę.
    • Gość: polo eschatolo ESCHATOLOGIA WYBORCZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:39
      zapraszam do gałęzi, którą rozpocząłem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=25465622&a=30019187

z pozdrowieniami
      polo eschatolo
      • kolejar Recenzja 06.10.05, 03:15
        W sprawie najbliższych wyborów prezydenckich sytuacja w wątkach czysto
        materialnych wydaje się być zupełnie obojętna. Nie ma ona poważniejszego wpływ
        na fakt, iż Marek Happener to No 1 in Wroclaw. Może natomiast mieć znaczenie
        istotne w sensie artystycznym. Chodzi o różną tolerancję poszczególnych wyborców
        na eksperymenty twórcze występujących artystów. Jedni bardziej nieznoszą kreacji
        tego, inni tamtego, jeszcze inni tej... Mimo wszystko sztuka wywołuje całkiem
        spory poziom emocji u widzów. Jednak napięcie dramatyczne pomiędzy głównymi
        postaciami okazuje się być pozorne - istniejące jedynie w wąsko pojętej
        przestrzeni piękna, estetyki, stylu. Finał przecież i tak jest oczywisty dla
        każdego w miarę wyrobionego widza. Strzelba naładowana w akcie pierwszym z całą
        pewnością wypali w ostatnim. I tak nastąpią aresztowania. Role śledczych i
        prokuratorów już rozdano.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka