Gość: elliot3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:30 Cześć, czy ktoś coś słyszał o developerze "Rafin"?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abratronik Re: RAFIN - "ZŁOTA PODKOWA" 06.10.05, 13:53 www.rafin.pl/ - tu masz ich strone ------------------------------------- www.modulgsm.pl Profesjonalne systemy zabezpieczające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elliot3 Re: RAFIN - "ZŁOTA PODKOWA" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:34 dzieki, ale raczej nie o taką informację mi chodziło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: RAFIN - "ZŁOTA PODKOWA" IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.10.05, 14:40 czy nikt nic nie ma doi powiedzenia. Sam jestem ciekaw. Wiem tyle, ze w styczniu mabyc gotowy pierwszy budynek- rozmawialem z kierownikiem budowy. Firma podobno wczesniej zajmowala sie handlem nieruchomosciami. Ta inwestycja jest ich pierwsza budowa, ktorą wykonuje dla nich inna firma, ktora budowala wczesniej dla Rafina stacje benzynowe. Tyle udalo mi sie dowiedziec od pani z dzialu sprzedazy. Czekam na inne ciekaowstki o tej firmie i tej inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: RAFIN - "ZŁOTA PODKOWA" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:31 Hej, z tego co widzę, to budową baaaaaaaaaardzo powoli im sie posuwa.... Czy to oznacza brak funduszy???? Budynek, o którym moj poprzednik pisze, mial byc gotowy nawet na grudzien 2005, a tu nawet dachu nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś