gochica 06.10.05, 20:50 sprzedam/zamienię mieszkanie w kamienicy, 2-pokojowe, 47m2, centrum, parter, łazienka do remontu, dużo zieleni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mefis_7 Re: sprzedam/zamienię 26.10.05, 11:32 jestem zinteresowany. Bardzo bym prosił o podanie ceny, nazwy ulicy i jeżeli można to jakieś zdjęcia mieszkania. Mój adres mailowy to: mefis_7@o2.pl tel kontaktowy 501790459 Odpowiedz Link Zgłoś
grebowiec Re: sprzedam/zamienię 29.12.05, 14:37 Czy sparzedaż mieszkania jest aktualna? Konieczna rozmowa. Proszę o odpowiedź tel. 071 349 21 93 lub 0695 333 943 email: grebowiec@neostrada.pl Pozdrawiam Piotr Grębowiec Odpowiedz Link Zgłoś
studiorem Re: sprzedam/zamienię 03.01.06, 14:14 Dzień dobry! Ten list dotyczy państwa oferty sprzedaży nieruchomości, o ile ta transakcja nie została jeszcze zrealizowana. Mam niespotykaną dotąd możliwość, by przyśpieszyć znalezienie dla państwa klienta. Znając realia naszego rynku nieruchomości, stwierdziłem, że najczęściej brak zainteresowania tą czy inną ofertą wynika z braku środków ze strony kupującego. Mam sposób zdecydowanie poprawić tę sytuację, co niewątpliwie jest w interesie sprzedającego – w tym przypadku państwa interesie. Za moja pomocą możecie państwo uatrakcyjnić swoją ofertę, co za tym idzie - szybczej znaleźć odpowiedniego klienta. Jakie działania od państwa będą wymagane: umieszczacie państwo w internecie ogłoszenia, prawda? Otóż, do umieszczanych przez państwo ogłoszeń trzeba będzie dodać zdanie: “Jest możliwość odzyskania minimum 30% ceny nieruchomości lub o tyle samo tańszy jej zakup”. W zasadzie to wszystko. Jak pańswo myślicie – czy taka możliwość jest bardziej atrakcyjna dla kupującego? Według mnie taki zapis niewątpliwie przyciągnie uwagę znacznie większej liczby potencjalnych klientów. Następnie - wystarczy, że państwo przekierujecie klienta zainteresowanego tą możliwością do mnie. Moja praca polega na ułożeniu dla takiego klienta indywidualnego programu finansowania. Program ten jest tak skonstruowany, iż pozwala państwu, jako sprzedającemu, otrzymać cenę, którą państwo sobie ustalili, a kupującemu – odzyskać lub zaoszczędzić, w zależności od formy finansowania: gotówka czy kredyt, minimum30% (w niektórych przypadkach do 80%) ceny. Jest to równoznaczne obniżeniu ceny, albo - jak kto woli, podwyższeniu możliwości finansowych kupującego o minimum 30%. Jeśli jedyną przeszkodą dla niego na drodzę do nabycia państwa nieruchomości była cena, to w tym momencie ten problem zostanie wyeliminowany. A w większości przypadków kupujący jeszcze i zarobi na tej transakcji. Na zdrowy rozsądek, każdy logicznie myślący człowiek wybierze państwa ofertę wśród innych podobnych. Dodatkowo – w specjalnym dziale mojej strony internetowej zostanie umieszczony odnośnik do państwa ogłoszenia w którymś z serwisów ogłoszeniowych. Moja strona jest ciągle reklamowana we Wrocławiu poprzez lokalną prasę, ulotki oraz przez moją prywatną rozsyłkę e-mailową, docierającą bezpośrednio do kilku tysięcy ludzi praktycznie w całej Europie. Wszystkie goście mojej strony dowiedzą się o państwa ofercie. A więc, otrzymacie państwo dodatkową bezpłatna reklamę. Cena całej tej oferty wynosi jedynie 100 zł, przy czym, w razie zgłoszenia się do mnie i skorzystania z moich usług skierowanego przez państwo klienta, kwota ta zostanie państwu zwrócona, pomnożona razy dwa. W razie zainteresowania tą ofertą lub potrzeby dodatkowej informacji, uprzejmie proszę napisać do mnie na adres: studiorem@gmail.com lub zadzwonić pod numer: 0506 77 43 15. Z uszanowaniem. Osobisty doradca finansowy, mgr. inż. Folomeyev Viktor. Odpowiedz Link Zgłoś