Gość: Przemek IP: 195.94.215.* 19.09.02, 18:08 Rafal Holanowski PiS to menadżer i lekarz. To dobra kombinacja, myślę że będe na niego głosował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: merc Re: Dutkiewicz na Powstańców i Kamiennej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 19:59 Gość portalu: Przemek napisał(a): > Rafal Holanowski PiS to menadżer i lekarz. To dobra kombinacja, > myślę że będe na niego głosował... kielbasa wyborcza. za reklame wyborcza na tym forum sie placi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stańczyk Re: Dutkiewicz na Powstańców i Kamiennej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 21:40 A wydawało mi się że to Frasyniuk zaczął od słuchania naszych problemów czyżby Dutkiewiczowi brakowało własnych pomysłów ?!? Pozdrawiam Stańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Dutkiewicz na Powstańców i Kamiennej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 09:14 Oczywiście, że wywiad środowiskowy wymyślił p. Frasyniuk. Potem ten sposób skopiowali spece od reklamy, a teraz inni korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dutkiewicz na Powstańców i Kamiennej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 15:21 Chyba się nie mylę, ale to opcja którą reprezentuje kandydat /nie ważna nazwa/ rządzi u nas od kilkunastu lat. Można było różne cenne pomysły zrealizować.A tak przy okazji, co z deficytem budżetu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś