Gość: aga IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.09.02, 09:45 Czy ktos uzywa kosmodisk i jakie sa efekty? Bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Clin Re: kosmodisk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.02, 17:14 Aga ,czy ty naprawdę wiezrysz w ta reklamę?Daj sobie na luz i zacznij ćwiczyć!! Ja jak widze te brednie w TV ,to chowam nóż do szflady ,bo mi się w kieszeni otwiera i niszczy podszewkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mojmaz Re: kosmodisk 21.09.02, 17:33 Wydaje mi się, że ten produkt powinien nazywać się raczej KOSMODISK-OPOLO. przynajmniej dla mnie ma taką wartość. Choć może się mylę. Przecież nowatorski Giordano Bruno też skończył na stosie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kosmodisk IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.09.02, 10:46 to dla mojej babci. Ona chce to miec a ja musze sie upewnic czy to dziala i wtedy zrobie jej niespodzianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: kosmodisk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.02, 11:19 Gość portalu: aga napisał(a): > to dla mojej babci. Ona chce to miec a ja musze sie upewnic czy to dziala i > wtedy zrobie jej niespodzianke. niespodzianke zrobisz na 100% tylko nie wiem czy miłąheheheh Odpowiedz Link Zgłoś