IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.09.02, 09:41
Czy ktos uzywa kosmodisk i jakie sa efekty?
Bardzo prosze o odpowiedz.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Slawek Re: Kosmodisk IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 25.09.02, 12:09
      Aga powiem Ci jedno nie uzywaj takich rzeczy. Zapisz sie na aerobic. Ostatnio
      slyszalem jak wypowiadal sie jeden doktor na temat kosmodisku - rozwija
      niektore partie miesni bez rozwijania sciegien oraz stawow. Pocqwicz sobie
      samemu w domu albo zapisz sie gdzies
      • balbinka Re: Kosmodisk 27.09.02, 11:40
        Sławku, pomyliłeś chyba Kosmodisk z jakimś AbGymnikiem czy innym stymulatorem
        mięśni. Ja akurat nie mam z Kosmodiskiem żadnych osobistych doświadczeń, ale
        jedna osoba z rodziny sobie to kupiła na bóle kręgosłupa i nie zanotowała
        większej poprawy.
        pzdr
        • Gość: Slawek Re: Kosmodisk IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 30.09.02, 10:18
          Agnieszko, Balbinko przepraszam.
          Masz racje pomylilo mi sie z tym urzadzeniem na brzuch :) Nic nei wiem o
          Kosmodisku jeszce raz przepraszam za pomylke. A tak apropo kregoslupa cwicz
          miesnie brzucha i plecow cwicz cwicz cwicz. Pozdrawiam pa
    • Gość: Kaz Re: Kosmodisk IP: 213.134.143.* 31.10.02, 20:12
      pytalem o to kregarza-masazyste do ktorego chidze , powiedzial mi ,ze wiele
      osob ktore trafia do niego z kregoslupem ktore kupilo kosmodisk uwaza ze sa to
      pieniadze wyrzucone w bloto, sa tez tacy ktorzy twierdza ,ze im pomogl. widac
      zalezy od konkretnego przypadku. nie kazdy bol kregoslupowy ma dokladnie te
      same przyczyny. mam w rodzinie czlowieka ktory kupil to i powiedzial dokladnie
      to samo : zadnego wplywu nie zauwazyl. a kupil bo rozmawial wczesniej z osoba
      ktora uzywala tego wynalazku i piala z zachwytu...

w jednym z poprzednich postow ktos napisal cwicz, cwicz , cwicz - nic dodac nic
      ujac, zadne wynalazki typo kosmodisk, abgymnic etc etc nie zastapia ruchu.
      cudow nie ma.
      • Gość: deni Re: Kosmodisk IP: *.njp.gliwice.pl 01.11.02, 09:46
        Jako masażystka uważam, że to jest "guzik" warte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka