neti13 15.10.05, 08:51 Jakies doswiadczenia ? opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soldats Re: SPA przy pl. Teatralnym... 16.10.05, 23:47 jesli chodzi o basen nr 1 to daje rade jak niewiele ludzi jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron_zniesmaczony Re: SPA przy pl. Teatralnym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:53 kiedyś sie tam wybrałem do sauny i szybko uciekłem bo stała klientela to stare pedały, a wcześniej - jeszcze na studiach w 97 albo 98 cała moja grupa złapała tam grzybicę stóp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: SPA przy pl. Teatralnym... IP: 217.153.188.* 17.10.05, 11:46 a ja słyszałam,że fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
soldats Re: SPA przy pl. Teatralnym... 18.10.05, 00:11 ciekawe czy pamietasz wyglad basenu nr 3 20 lat temu. to bylo przezycie. a grzybica jak wszedzie, trzeba sie samemu bronic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adonis Re: SPA przy pl. Teatralnym... IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 17.10.05, 17:06 Są opinie. Nazwa SPA jest śmieszna, zapożyczona z angielszczyzny. Kolejny przykład, jak Polacy są zakomplesionymi matołami. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
s_c Re: SPA przy pl. Teatralnym... 17.10.05, 17:37 > Są opinie. Nazwa SPA jest śmieszna, zapożyczona z angielszczyzny. Kolejny > przykład, jak Polacy są zakomplesionymi matołami. Wstyd. Te "zakompleksione matoły" uzywają też innych zapożyczonych skrótów np. "PS", "etc." .. PS. SPA - 'sanus per aquam' pochodzi z łaciny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: SPA przy pl. Teatralnym... IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 17.10.05, 17:46 tylko ze Polacy wzieli to z angielskiego Spa: uzdrowisko. Odpowiedz Link Zgłoś