Gość: Łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:29 No i dobrze, wyplenić gó.. ze sportu. Swoją drogą jakby ścignąć za wszelkie przekręty to czy miałby u nas kto grać ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qwik Brzozowski jestes... IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.05, 09:33 Znowu zaczynasz bełkotac czlowieku, naprawde mi ciebie szkoda. Ile mozna zniesc te twoje pseudo socjotechniczne sztuczki, czy uwazasz ze czytelnicy są debilami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Qwik, wolisz do tego nie wracać, co? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:26 A ty uważasz, że kibice są mega-debilami??? I cóż z tego, że Brzozowski (którego nie lubię) podpisał się pod artykułem. To są ustalenia śledztwa. Cud że w ogóle pierwsze osoby z tego środowiska odważyły się powiedzieć prawdę. Przecież odsłoniły tylko skrawek wszystkich przekrętów. A Zagłębie parę lat temu chętnie sprzedawało i kupowało mecze. Nie było wyjątkiem. Także jestem z Lubina, widziałem sporo takich spotkań i za uczciwość Romaniuka czy Murdzy nie zaryzykowałbym 5 złotych... Życzyłbym sobie, żeby prokuratura ustaliła ich kumpli w tym "interesie". Nie, czytelnicy i kibice nie są na szczęście debilami (tylko niektórych nie stać na obiektywizm). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwik Re: Qwik, wolisz do tego nie wracać, co? :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.05, 12:55 Jak zauwazylem PAP oraz inne media nie uzyły sformulowania "Zaglebie Lubin", bo jakby nie patrzyc oskarzenia poki co tyczą sie samych zawodnkiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwik Re: Qwik, wolisz do tego nie wracać, co? :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.05, 12:56 Co do wracania to sie zgadzam tzreba to drazyc ale nie w taki sposb jak to robi mr. Brzozowski, pamietam jego wczesniejsze artykuły i wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:14 Do paki z nimi! Moze nastepni dwa razy sie zastanowia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:49 Informacja bardzo ważna, ale sprzedana strasznym językiem. Od powtórzeń dosłownie roi się w zdaniach po sobie nastepujących. Autor ma poważne kłopoty gramatyczne z budową zdań, dotyczy to nie tylko składni, ale całej stylistyki artykułu. Słabym pocieszeniem jest fakt, że koledzy dzienikarze ze "Słowa Polskiego-Gazety Wrocławskiej" piszą jeszcze gorzej. Zwłaszcza niejaki redaktor, podpisujący się pszeudonimem "jaha"! Ten ci dopiero potrafi stworzyć bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergio Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 20.10.05, 16:07 - niektórzy piłkarze II-ligowego wówczas Polaru Wrocław mogli sprzedać mecz Zagłębiu Lubin. (jak już ZAGŁĘBIU , to WIELKIEMU "detektywie" ) , brzozowski ... !!! czyżbyś ...!!! wiedział więcej niż prokuratóra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergio Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 20.10.05, 16:07 - niektórzy piłkarze II-ligowego wówczas Polaru Wrocław mogli sprzedać mecz Zagłębiu Lubin. (jak już ZAGŁĘBIU , to WIELKIEMU "detektywie" ) , brzozowski ... !!! czyżbyś ...!!! wiedział więcej niż prokuratóra ? Odpowiedz Link Zgłoś