Dodaj do ulubionych

Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:29
No i dobrze, wyplenić gó.. ze sportu. Swoją drogą jakby ścignąć za wszelkie
przekręty to czy miałby u nas kto grać ...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Qwik Brzozowski jestes... IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.05, 09:33
      Znowu zaczynasz bełkotac czlowieku, naprawde mi ciebie szkoda. Ile mozna zniesc
      te twoje pseudo socjotechniczne sztuczki, czy uwazasz ze czytelnicy są debilami?
      • Gość: Andrzej Re: Qwik, wolisz do tego nie wracać, co? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:26
        A ty uważasz, że kibice są mega-debilami???
        I cóż z tego, że Brzozowski (którego nie lubię) podpisał się pod artykułem. To
        są ustalenia śledztwa. Cud że w ogóle pierwsze osoby z tego środowiska odważyły
        się powiedzieć prawdę. Przecież odsłoniły tylko skrawek wszystkich przekrętów.
        A Zagłębie parę lat temu chętnie sprzedawało i kupowało mecze. Nie było
        wyjątkiem. Także jestem z Lubina, widziałem sporo takich spotkań i za uczciwość
        Romaniuka czy Murdzy nie zaryzykowałbym 5 złotych... Życzyłbym sobie, żeby
        prokuratura ustaliła ich kumpli w tym "interesie".

Nie, czytelnicy i kibice nie są na szczęście debilami (tylko niektórych nie
        stać na obiektywizm).
        • Gość: Qwik Re: Qwik, wolisz do tego nie wracać, co? :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.05, 12:55
          Jak zauwazylem PAP oraz inne media nie uzyły sformulowania "Zaglebie Lubin", bo
          jakby nie patrzyc oskarzenia poki co tyczą sie samych zawodnkiów.
          • Gość: qwik Re: Qwik, wolisz do tego nie wracać, co? :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.05, 12:56
            Co do wracania to sie zgadzam tzreba to drazyc ale nie w taki sposb jak to robi
            mr. Brzozowski, pamietam jego wczesniejsze artykuły i wiem co mowie.
    • Gość: zenon Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:14
      Do paki z nimi! Moze nastepni dwa razy sie zastanowia...
    • Gość: ro-ro Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:49
      Informacja bardzo ważna, ale sprzedana strasznym językiem. Od powtórzeń
      dosłownie roi się w zdaniach po sobie nastepujących. Autor ma poważne kłopoty
      gramatyczne z budową zdań, dotyczy to nie tylko składni, ale całej stylistyki
      artykułu. Słabym pocieszeniem jest fakt, że koledzy dzienikarze ze "Słowa
      Polskiego-Gazety Wrocławskiej" piszą jeszcze gorzej. Zwłaszcza niejaki
      redaktor, podpisujący się pszeudonimem "jaha"! Ten ci dopiero potrafi stworzyć
      bełkot!
      • Gość: sergio Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 20.10.05, 16:07
        - niektórzy piłkarze II-ligowego wówczas Polaru Wrocław mogli sprzedać mecz
        Zagłębiu Lubin. (jak już ZAGŁĘBIU , to WIELKIEMU "detektywie" )
        , brzozowski ... !!! czyżbyś ...!!! wiedział więcej niż prokuratóra ?
      • Gość: sergio Re: Akt oskarżenia w sprawie piłkarskiej korupcji IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 20.10.05, 16:07
        - niektórzy piłkarze II-ligowego wówczas Polaru Wrocław mogli sprzedać mecz
        Zagłębiu Lubin. (jak już ZAGŁĘBIU , to WIELKIEMU "detektywie" )
        , brzozowski ... !!! czyżbyś ...!!! wiedział więcej niż prokuratóra ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka