Dodaj do ulubionych

Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowanie...

IP: *.217.133.223.coditel.net 19.10.05, 00:21
Brawo!!! Bardzo mnie ciesza takie wiadomosci.
Moze jak bedzie lawina takich wnioskow i zostanie zmieniony ten kretynski zapis "w rozsadnym czasie".
Brawo.
Obserwuj wątek
    • Gość: roro68 Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 04:11
      Areszt nie może zastępować kary. Wstyd, żeby sędziowie z Zachodu musieli to
      przypominać naszym głąbom.
    • Gość: Firek Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:25
      W końcu za łamanie prawa odpowiadać powinni także i sedziowie.Nikt nie może
      mieć patentu na bezkarność.
    • Gość: Bob Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: 62.233.249.* 19.10.05, 08:45
      Bardzo mnie cieszy taka wiadomość z rana , że z moich podatków , dzięki ignorancji sądu bandzior dostanie odszkodowanie . Z radością zapłace kolejne , coraz wyższe podatki żeby te palanty w togach mogły mylić się moim kosztem .
    • Gość: John Flower Kluska już zaciera rączki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:13
      Jeżeli w Strasburbu przyznali 7 tyś. euro przestępcy za to, że był przytrzymany
      bezprwnie kila tygodni to ile dostanie Kluska, który był zatrzymany całkowicie
      bezprawnie?
      • Gość: herrflik Re: Kluska już zaciera rączki. IP: *.sieci.ibrokers.pl 19.10.05, 09:20
        już wiadomo - 5 tys. złotych
      • Gość: unijny Re: Warto byc bandyta w Polsce IP: *.mad1.adsl.uni2.es 19.10.05, 10:41
        Ja tez zaczne krasc, przemycac samochody. I jak mnie wsadza do pierdla,
        zabronia wizyt "mamusi" wspoudzialczyni w sprzedazy moich bandyckich lupow -
        zaskarze do Europ.Trybunalu Praw Czlowieka i hura - Euro 8 tysiecy mi spadnie z
        nieba.
        Widac, ze bandyctwo sie oplaca - pod kazdym wzgledem.
        • Gość: Realistka Re: Warto byc bandyta w Polsce IP: *.neurosoft.pl 19.10.05, 10:45
          Nie dostał odszkodowania za to, że kradł samochody, tylko z powodu błędu sądu.
          Sąd nie powinien się mylić, i to jeszcze tak ewidentnie, bo to kosztuje nas,
          podatników.

Pzdr.
      • Gość: Realistka Re: Kluska już zaciera rączki. IP: *.neurosoft.pl 19.10.05, 10:43
        Decyzją sądu Kluska został oczyszczony z zarzutów. Kibicuję Klusce w jego walce
        i mam nadzieję, że może on czegoś nauczy naszych urzędasów.

Jednak wtedy był chyba przetrzymywany na wyraźny wniosek sądu, więc to nie jest
        taka sama sytuacja. Niestety.

Pzdr.
    • Gość: Jonek Obłęd IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.10.05, 12:05
      Przestępca, który łamał prawo teraz sam sie uważa za pokrzywdzonego. Śmiechu
      warte. Ja się spotykam ze swoja mamą kiedy chce ale ja nie złamałem prawa.
      Zamknąć dupka do pierdla i żadnych widzeń do końca kary.
      • Gość: Jonek to prawnik? Re: Obłęd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:15
        Tylko pobolszewicki prawnik może być taki tępy.
        Gratulacje.
      • Gość: Boruta Re: Obłęd IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.10.05, 01:16
        Chyba Ciebie by sie przydalo zamknac.
    • block-buster Istota sprawy jest,ze siedzial w areszcie bez sadu 19.10.05, 15:32
      Trzy tygodnie areszt sledczy przetrzymywal faceta bez decyzji o przedluzeniu
      aresztu.I na bank szefowie aresztu to wiedzieli.Ale kto sie przejmuje takimi
      sprawami w Polsce,gdzie za kilo ryb mozna kupic zwolnienie/Suwalki/,czy
      zalatwic faktury na skradzione rowery przez sedziego/Gdansk/.
    • Gość: wrocławian Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.05, 19:14
      a ile podatku zapłaci od 8 tys euro???
    • wielki_czarownik SKANDAL!! 19.10.05, 20:14
      Dlaczego bandyta ma mieć jakiekolwiek prawa? Powinien się cieszyć, że żyje! Takich jak on na latarnie!
      • Gość: Boruta Re: SKANDAL!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.10.05, 01:16
        Ciebie na latarnie.
    • Gość: Al Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.magma-net.pl 23.10.05, 10:17
      A może Wysoki Sąd zapłaci za swoją "kompetencję" <:/
    • Gość: NADZIEJA Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:42
      myślę, że po wygranej PiS system sprawiedliwości będzie działal w kraju sprawnej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka