Gość: Lolek IP: *.217.133.223.coditel.net 19.10.05, 00:21 Brawo!!! Bardzo mnie ciesza takie wiadomosci. Moze jak bedzie lawina takich wnioskow i zostanie zmieniony ten kretynski zapis "w rozsadnym czasie". Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roro68 Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 04:11 Areszt nie może zastępować kary. Wstyd, żeby sędziowie z Zachodu musieli to przypominać naszym głąbom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:25 W końcu za łamanie prawa odpowiadać powinni także i sedziowie.Nikt nie może mieć patentu na bezkarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: 62.233.249.* 19.10.05, 08:45 Bardzo mnie cieszy taka wiadomość z rana , że z moich podatków , dzięki ignorancji sądu bandzior dostanie odszkodowanie . Z radością zapłace kolejne , coraz wyższe podatki żeby te palanty w togach mogły mylić się moim kosztem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Flower Kluska już zaciera rączki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:13 Jeżeli w Strasburbu przyznali 7 tyś. euro przestępcy za to, że był przytrzymany bezprwnie kila tygodni to ile dostanie Kluska, który był zatrzymany całkowicie bezprawnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herrflik Re: Kluska już zaciera rączki. IP: *.sieci.ibrokers.pl 19.10.05, 09:20 już wiadomo - 5 tys. złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unijny Re: Warto byc bandyta w Polsce IP: *.mad1.adsl.uni2.es 19.10.05, 10:41 Ja tez zaczne krasc, przemycac samochody. I jak mnie wsadza do pierdla, zabronia wizyt "mamusi" wspoudzialczyni w sprzedazy moich bandyckich lupow - zaskarze do Europ.Trybunalu Praw Czlowieka i hura - Euro 8 tysiecy mi spadnie z nieba. Widac, ze bandyctwo sie oplaca - pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Warto byc bandyta w Polsce IP: *.neurosoft.pl 19.10.05, 10:45 Nie dostał odszkodowania za to, że kradł samochody, tylko z powodu błędu sądu. Sąd nie powinien się mylić, i to jeszcze tak ewidentnie, bo to kosztuje nas, podatników. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Kluska już zaciera rączki. IP: *.neurosoft.pl 19.10.05, 10:43 Decyzją sądu Kluska został oczyszczony z zarzutów. Kibicuję Klusce w jego walce i mam nadzieję, że może on czegoś nauczy naszych urzędasów. Jednak wtedy był chyba przetrzymywany na wyraźny wniosek sądu, więc to nie jest taka sama sytuacja. Niestety. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Obłęd IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.10.05, 12:05 Przestępca, który łamał prawo teraz sam sie uważa za pokrzywdzonego. Śmiechu warte. Ja się spotykam ze swoja mamą kiedy chce ale ja nie złamałem prawa. Zamknąć dupka do pierdla i żadnych widzeń do końca kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek to prawnik? Re: Obłęd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:15 Tylko pobolszewicki prawnik może być taki tępy. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Re: Obłęd IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.10.05, 01:16 Chyba Ciebie by sie przydalo zamknac. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Istota sprawy jest,ze siedzial w areszcie bez sadu 19.10.05, 15:32 Trzy tygodnie areszt sledczy przetrzymywal faceta bez decyzji o przedluzeniu aresztu.I na bank szefowie aresztu to wiedzieli.Ale kto sie przejmuje takimi sprawami w Polsce,gdzie za kilo ryb mozna kupic zwolnienie/Suwalki/,czy zalatwic faktury na skradzione rowery przez sedziego/Gdansk/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławian Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.05, 19:14 a ile podatku zapłaci od 8 tys euro??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik SKANDAL!! 19.10.05, 20:14 Dlaczego bandyta ma mieć jakiekolwiek prawa? Powinien się cieszyć, że żyje! Takich jak on na latarnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Re: SKANDAL!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.10.05, 01:16 Ciebie na latarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.magma-net.pl 23.10.05, 10:17 A może Wysoki Sąd zapłaci za swoją "kompetencję" <:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADZIEJA Re: Wrocławianin wygrał w Strasburgu. Odszkodowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:42 myślę, że po wygranej PiS system sprawiedliwości będzie działal w kraju sprawnej. Odpowiedz Link Zgłoś