Gość: poeta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 18:00 co o nich myślicie,jak reagować gdy czegoś chcą: papierosów,pieniędzy,a potem discmana.Policja,broń,czy może jeszcze jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spec Re: DRESY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 22:48 nogami od krzeseł... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: DRESY 25.09.01, 22:52 To w dużej mierze zależy od sytuacji Poeto, jednego można pozbyć się w taki sposób, innego w inny, a jeszcze innego jeszcze na inny sposób... Ilu dresiarzy, tyle różnych sposobów... ...ale myślę, że najgorszym sposobem byłoby się wdanie z nimi w otwartą bójkę, no chyba, ze uprawiasz jakieś sztuki walki... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: DRESY 25.09.01, 22:59 Mam ten sam problem z dresami... Ciekawe jaki - na przykład - sposób masz na myśli... Jeśli nie bić się, a przegadać przecież się nie da - nie jestem w stanie się zniżyć do jego poziomu brodziku intelektualnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: DRESY 25.09.01, 23:23 Sposób sprawdzony w 100 %, raz 2-3 Dresom bardzo spodobał sie mój samochód, widziałem jak go oglądali i mieli chyba ochotę się nim przejechać, kiedy do nich podeszłem i chciałem odjechać dresiarze poinformowali mnie, zę ten samóchód jest już "ich" i zebym lepiej oddał kluczyki. A ja nie robiac sobie nic z ich gróżb, zapytałem czy "Czarny" jest zdrowy i co wogule u niego słychać bo się tydzień z nim nie widziałem... I co... dresy grzecznie przeprosiły i powiedziały, ze oni swojaków nie ruszają a "Czarnego" bardzo szanują.... A kto to jest "Czarny" to wie już każdy, nawet najmniejszy drres w mieście, a dzięki Red Rybakowi z Gazety takze wiekszosć mieszkańców naszego miasta... ...nie wiem, czy jeszcze raz wypaliłby mi taki "numer" z dresami, lae raz pomógł i to skutecznie, drugiego razu na szczęście jak na razie nie było... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRESY IP: 156.24.231.* 25.09.01, 23:32 roberto65 napisał(a): > Sposób sprawdzony w 100 %, raz 2-3 Dresom bardzo spodobał sie mój samochód, > widziałem jak go oglądali i mieli chyba ochotę się nim przejechać, kiedy do > nich podeszłem i chciałem odjechać dresiarze poinformowali mnie, zę ten > samóchód jest już "ich" i zebym lepiej oddał kluczyki. A ja nie robiac sobie > nic z ich gróżb, zapytałem czy "Czarny" jest zdrowy i co wogule u niego słychać > > bo się tydzień z nim nie widziałem... I co... dresy grzecznie przeprosiły i > powiedziały, ze oni swojaków nie ruszają a "Czarnego" bardzo szanują.... > > A kto to jest "Czarny" to wie już każdy, nawet najmniejszy drres w mieście, a > dzięki Red Rybakowi z Gazety takze wiekszosć mieszkańców naszego miasta... > > ...nie wiem, czy jeszcze raz wypaliłby mi taki "numer" z dresami, lae raz > pomógł i to skutecznie, drugiego razu na szczęście jak na razie nie było... > > Pozdrawiam ! Mam drugi sposob, mozna docenic ze maja ladne dresy... Ale ostrzegam ze to moze nie byc najlepszy sposob... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: DRESY 25.09.01, 23:35 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Mam drugi sposob, mozna docenic ze maja ladne dresy... > Ale ostrzegam ze to moze nie byc najlepszy sposob... Po 1. tnij cytaty jak nie odwołujesz się do wszystkiego. A po 2. to sądzę że stwierdzenie "O ja!!! Ale macie genialne dresy!!!" Mogłoby być jednym z ostatnich zdań które w tym życiu wypowiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: DRESY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:39 trzeba wniknąć w ich szeregi i od dziś ćwiczyć kopanie - nie biegi załóżmy więc adibasy niech zabłysną na nich pasy załóżmy żółte buty-oczojeby choć rozlecą się w razie potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: DRESY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:42 trzeba wniknąć w ich szeregi i od dziś ćwiczyć kopanie - nie biegi załóżmy więc adibasy niech zabłysną na nich pasy załóżmy żółte buty-oczojeby choć rozlecą się w razie potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jum Re: DRESY IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.09.01, 00:13 Nic mi nie mowcie, mialem pare taaakich ladnych koszulek adidasa :) a teraz wszystkie robia za szmate do szyb :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRESY IP: 156.24.231.* 26.09.01, 00:19 misiu369 napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > Mam drugi sposob, mozna docenic ze maja ladne dresy... > > Ale ostrzegam ze to moze nie byc najlepszy sposob... > > Po 1. tnij cytaty jak nie odwołujesz się do wszystkiego. > A po 2. to sądzę że stwierdzenie "O ja!!! Ale macie genialne dresy!!!" Mogłoby > być jednym z ostatnich zdań które w tym życiu wypowiesz.... Tego sie wlasnie obawiam... :) Ale moze ich nie doceniasz, moze pod maska gruboskornych matolow kryja sie delikatne i wrazliwe osobowosci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: DRESY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 00:25 > Ale moze ich nie doceniasz, moze pod maska gruboskornych matolow kryja sie > delikatne i wrazliwe osobowosci? :) "bo każdy człowiek ma dwa oblicza..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jum Re: DRESY IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.09.01, 00:27 > > Ale moze ich nie doceniasz, moze pod maska gruboskornych matolow kryja sie > > > delikatne i wrazliwe osobowosci? :) > > "bo każdy człowiek ma dwa oblicza..." Zdziwilibyscie sie ale to prawda. Nie jeden chojrak pokazal jakim jest cieniutkim gosciem. Z drugiej strony znalem dresow, ktorzy byli dresami tylko dlatego zeby nie dostawac ciagle w leb w bramie idac do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRESY IP: 156.24.231.* 26.09.01, 00:55 Gość portalu: Jum napisał(a): > > > Ale moze ich nie doceniasz, moze pod maska gruboskornych matolow kryj > a sie > > > > > delikatne i wrazliwe osobowosci? :) > > > > "bo każdy człowiek ma dwa oblicza..." > > Zdziwilibyscie sie ale to prawda. Nie jeden chojrak pokazal jakim jest cieniutk > im > gosciem. > Z drugiej strony znalem dresow, ktorzy byli dresami tylko dlatego zeby nie > dostawac ciagle w leb w bramie idac do domu :) > Prawde mowiac tez znalem kolesia ktory budowa, sposobem mowienia i poruszania sie wygladal po prostu na zabijake. On sie nawet nie musial charakteryzowac na dresa, mial to wypisane w kazdym gescie! Ale po prawdzie: czlowiek-dusza! :) Jego najlepszy kumpel, korpulentny i dosc flegmatyczny grubasek, uwielbial tlumaczyc ze to tak naprawde mala dziewczynka w ciele mordercy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: DRESY IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 26.09.01, 01:16 Wedzonko, to moze byc wspolny nasz znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRESY IP: 156.24.231.* 26.09.01, 01:24 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Wedzonko, to moze byc wspolny nasz znajomy. > A niech to, jesli ten Twoj nie mowil po polsku tosmy chyba w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: DRESY IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 26.09.01, 01:39 Po polsku i wszystkie "dresy" przed nim pekaja we Wroclawiu.A tutaj mam podobnego w typie.Hahaj sie nazywa, kulturysta.Dusza czlowiek.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fata Re: DRESY IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.01, 15:32 w monachium mielismy podobne problemy z dresami, ale kiedys tak duzo zkradli, ze przed 3-4 laty, wszyscy mieli wystarczajaco piniedzy na HellyHanson´a lub na spodnie Armaniego. To teraz nie sa jaja! Teraz ich stroje sa za drogie, zeby sie wnich bic. Ot tego momentu mamy spokoj, i monachium teraz jest jedno z najbezpieczniejszych miast europy... Odpowiedz Link Zgłoś