Dodaj do ulubionych

GRATULACJE!!!

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.10.05, 20:47
Moze w koncu ubecki uklad okraglostolowy zacznie sie rozpadac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łoś_bimbacz Re: GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:51
      Mroczne mgliste treny zasnuły Schetynogród, Śląsk dostał łomot w kosza i
      nogę, a z gumowego kandydata uszło powietrze:))))))
      • Gość: Toto Re: GRATULACJE IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.10.05, 20:54
        Rozumiem ze wielu tutaj bedzie pilo z zalu ale moze w koncu cos sie ruszy z
        demontazem tego Mgdalenkowego tworu.Wiem ze okolo 50% spoleczenstwa nie
        wyobraza sobie zycia bez komuny i ich przyrzadow ale kuracja odwykowa
        zaczeta.BRAWO!!!
        • Gość: masz rację! Re: GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:31
          • Gość: Toto Pewnie ze mam IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.10.05, 22:16
    • brody Re: GRATULACJE!!! 23.10.05, 22:18
      tyle ze Kaczynski tez uczestniczyl w okraglym stole
      • Gość: Toto I caly narod wybierajac Kwasniwskiegoho IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.10.05, 22:20
        i Millera i caly ten cyrk .Do czasu.
        • Gość: Roman Re: I caly narod wybierajac Kwasniwskiegoho IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:26
          Co do czasu:
          - Kaczyński brał udział w obradach Okrągłego Stołu
          czy
          - naród wybrał Kwaśniewskiego (to akurat prawda)
          Bo jakoś nie widzę tu logiki (no ale pisiory ty się za bardzo nie przejmują).
          Ja też się cieszę - wyjdzie szydło z worka i okaże się, że król jest nagi.
          • Gość: Toto nie boj sie ,bedzie zly to i tak przepadnie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.10.05, 22:29
            ale ja sie ciesze gdy czytam te wypociny swietojebliwych o koncu swiata
            itp.Zdaje sobie sprawe ze to zindoktrynowana mlodziez bez doswiadczenia ale
            satysfakce i tak mam:)
            • Gość: Roman Re: nie boj sie ,bedzie zly to i tak przepadnie IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:49
              > ale ja sie ciesze gdy czytam te wypociny swietojebliwych o koncu swiata
              Co miałeś z logiki - jeśli oczywiście doszedłeś do tego poziomu edukacji? Jam
              ani świętojebliwy = na jakiej podstawie tak mnie określiłeś), ani o koncu
              świata nie wieszczę.
              > itp.Zdaje sobie sprawe ze to zindoktrynowana mlodziez bez doswiadczenia ale
              Miło mi słyszeć, żem znowu młody (choć duchem zawsze nim byłem). Teraz wiem
              również, że dzięki bliźniakom, bedę również piękny i bogaty.
              > satysfakce i tak mam:)
              No cóż - satysfakcja to immanentna cecha organizmów żywych, choćby z aktu
              prokreacji.
              • Gość: trogir Re: nie boj sie ,bedzie zly to i tak przepadnie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:55
                Gość portalu: Roman napisał(a):
                > > itp.Zdaje sobie sprawe ze to zindoktrynowana mlodziez bez doswiadczenia a
                > le
                > Miło mi słyszeć, żem znowu młody (choć duchem zawsze nim byłem). Teraz wiem
                > również, że dzięki bliźniakom, bedę również piękny i bogaty.

No i na dodatek będziesz przemawiał językami ludzi i aniołów :DDDDD
                Boszszsz... Druga młodość dzięki kaczce, co za ironia...... :D
    • ts.wro Re: GRATULACJE!!! 23.10.05, 22:53
      Jak to jest Napoleon, to ja jetsem Matka Teresa z kalkuty( św.pamięci)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka