Dodaj do ulubionych

DOBRY KURS NIEMIECKIEGO

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 13:44
chcialbym zaczac uczyc sie tego jezyka od pazdziernika-jestem w zasadzie
poczatkujacym.moze ktos ma dobre doswiadczenia z kroras ze szkół?na razie
rozwazam profi-lingue-moze ktos tam sie uczyl? wdzieczny za wszelka rade
Obserwuj wątek
    • Gość: s. Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.09.02, 11:17
      Ja zapisalam sie do Fundacji Universitas. Wlasciwie to nic nie wiem na temat poziomu prowadzenia
      lekcji. Mnie, w kazdym razie, zachecila cena-8 zl. za godzine, co daje 800 zl. za caly rok akademicki (100
      godzin).
    • Gość: ZAWALITA Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 18:43
      daj mi jakis namiar na ta fundacje-www,aldo choc zwykly adres
      • kinga!!! Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO 28.09.02, 12:09
        od kilku lat chodze na niemiecki do Empiku jestem bardzo zadowolona , w koncu
        dzieki tym kursom zdalam na Zertyfikat Deutsch mam plany na Mittelstufe, moze w
        czerwcu ;)!
        polecam mila lektorka i wymagajaca, co daje wyniki w poznawaniu języka obcego
      • Gość: s. Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: *.zagr.am.wroc.pl 01.10.02, 10:06
        Fundacja Kultury Akademickiej "Universitas"
        ul. Szewska 19/21
        50-139 Wrocław
        Telefon: 34-315-13
        Mail: biuro@universitas.wroclaw.pl
    • Gość: d Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 12:09
      moze jednak ktos
      • Gość: beatice Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: 80.48.114.* 28.09.02, 13:39

Ja chodziłam do Deutsches Zentrum i byłam zadowolona.
        • Gość: ostra. Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.09.02, 13:51
          ja z deutsches zentrum bylam srednio zadowolona , zalezalo od lektora, jeden
          byl wymagajacy, drugi dawal na lekcjach monologi, mozna bylo sie osluchac ale
          niewiele sie samemu mowilo
          teraz zapisalam sie do deutsch stunde troche duzo kosztuje:216zl za miesiac
          kursu na mittelstufe ale slyszalam kilka dobrych opinii i bede w grupie tylko 6
          osobowej pozdr.o.
          • Gość: beatice Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: 80.48.114.* 28.09.02, 14:39

Ostra. pewnie masz rację. Ale moja kobieta była bardzo fajna i wymagająca, a
            jeśli ktoś się uczył trochę w domu to było dobrze. Ja też teraz zrezygnowałam,
            bo mi godziny nie pasują.
            pozdrawiam
            • Gość: ostracoda Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.09.02, 15:31
              Gość portalu: beatice napisał(a):

>
              >
              > Ostra. pewnie masz rację. Ale moja kobieta była bardzo fajna i wymagająca, a
              > jeśli ktoś się uczył trochę w domu to było dobrze. Ja też teraz
              zrezygnowałam,
              > bo mi godziny nie pasują.
              > pozdrawiam
              tak, to wlasnie z kobiety bylam zadowolona nazywala sie bodajze A.Josiak:)pozdr.
              • Gość: beatice Re: DOBRY KURS NIEMIECKIEGO IP: 80.48.114.* 29.09.02, 20:34
                Gość portalu: ostracoda napisał(a):

> tak, to wlasnie z kobiety bylam zadowolona nazywala sie bodajze A.Josiak:)

Dokładnie ta :) Konkretna babka.
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka