Gość: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:01 Czy wiadomo kiedy ta blond-laleczka zejdzie z ekranu? Słodki uśmiech, pusta czacha = przygoda na jedną noc, a ta laska nie chce się wynieść z naszych domów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 19:19 pusta to ona raczej nie jest, bo ją codziennie od rana do wieczora widzę na zajęciach na Koszarowej, sorry, że Ci zmieniam myślenie o Niej.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 19:57 Aaa..to takie buty.. Czyli jeśli nie chodzę na zajęcia na Koszarową to potencjalnie jestem pusty? Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 30.06.14, 19:12 No to niechcący zrobiliście Pani Oli reklamę, bo nawet te negatywne wpisy jej nie dyskwalifikują,jedynie piszących frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.230.219.81.magma-net.pl 25.10.05, 19:24 ja ją musiałem oglądać w liceum przez 4 lata, a teraz jeszcze w telewizji. paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 19:57 Coś takiego.. Ty też.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 21:15 a czy Ola Rosiak ma coś wspólnego z Iwoną Rosiak, również z tv Wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:20 nikt ci jej nie kaze jej ogladac, po prostu wylacz na chwile telewizor, poza tym wkurzacie mnie tymi pustymi gadkami i opiniami o czlowieku o ktorym nie macie tak naprawde pojecia, ja Olke ogladalam tez 4 lata w liceum i to w jedenj klasie i wstyd mi ze jakies buraki ja obrazaja bo moge o niej troche wiecej powiedziec niz wy...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilianna Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.aub.aau.dk / *.aub.auc.dk 27.10.05, 12:35 Hmmm... :) Jak sie ktos wybija ponad przecietna przecietnosc to zawsze bede na nim psy wieszac. Takie zycie :) W liceum tez tak bylo (co nie, andzia?), wiec co dopiero na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:41 > ja ją musiałem oglądać w liceum przez 4 lata, a teraz jeszcze w telewizji. > paranoja... Ola jest sliczna. ile ma wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:58 Dlaczego na tym forum jest tylu zakompleksionych frustratów??? Jak czytam Wasze opinie, to nie dziwie się, że duet bliźniaków wygrał wybory. Olę widywałam na uczelni. To miła, uśmiechnięta i mądra dziewczyna. Czy to właśnie to Was tak boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 11:21 i jaka jest na co dzień ma meża lub chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Bystroński-wymięty kołnierzyk,Lampart-wieczny golf IP: *.plusgsm.pl 25.10.05, 20:12 Ci to sa dopiero modele. No i ta wiecznie niezadowolona paniusia prowadząca fakty. No wiecie, ta co za każadym razem jak kończy kwestię, to robi ustami taki beznadziejny dziubek. Ona jest irytująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoho Re: Bystroński-wymięty kołnierzyk,Lampart-wieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:45 Muszę powiedzieć, że smieszna ta lokalna ekipka amatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bystroński-wymięty kołnierzyk,Lampart-wieczny IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.10.05, 22:56 Lampart wygląda jak dziennikarz z Legnicy i nim jest. Nikogo innego nie udaje. Również jego repartaze mają taką tematykę i on do tego pasuje. A co do jego urody to ja jako facet wolę sie nie wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milky Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:23 Chcialem wniesc tylko do tej jalowej dyskusji kilka zasadniczych kwestii chociaz wiem ze i tak to niewiele zmieni - taki urok wyzywania kogos na forum internetowym. Po pierwsze wydaje mi, ze ten kto zapoczatkowal ten watek nie ma pojecia o czym pisze. Ta "blond-laleczka" to jedna z bardziej inteligentnych osob jakie znam. Niesamowicie elokwentna, oczytana. Apogeum mojego smiechu nastapilo w momencie gdy przeczytalem "przygoda na jedna noc". Tutaj mi sie tlumaczyc nie chce... ale czlowieku, wspiales sie na wyzyny! Na jedna noc to ona by Cie mogla zaprzegnac do czyszczenia jej butow... chyba, ze taka przygoda Ci pasuje. Moge bez dwoch zdan powiedziec, ze jestem osoba, ktora Ole zna nader dobrze, stad moj komentarz nie jest bezpodstawny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.05, 22:27 podziwiam ze stać Cie na taki miły komentarz co do Oli, bo chyba wiem kim jestes :) skadinąd zgadzam sie, ze nikomu nie można odmówić prawa do krytyki, o ile podpisuje ją własnym imieniem i nazwiskiem. a co do Oli (która również znam dość dobrze, moze nie az tak dobrze jak Ty :)), inteligencji nie mozna odmówić jej na pewno, urody również (choć to, ze zrozumiałych względów, raczej kwestia gustu), ale na wizji powinna nad sobą nieco popracować, jest zdecydowanie zbyt spieta i niepewna. ale w sumie dopiero zaczyna :) pozdrawiam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.aub.aau.dk / *.aub.auc.dk 27.10.05, 12:28 Hmmm... No to widze, ze cala klasa z liceum sie tu zaraz wpisze :) I drugie tyle z Koszarowej. Wszyscy znaja, wszyscy wiedza to o czym tu gadac? Kazdy i tak ma swoja opinie o innych i nie ma o czym dyskutowac. Ale taka chyba rola forum zeby swoje frustracje wylewac. Gdzies trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.05, 20:10 raczej żeby znuetralizowac bzdury, które frustraci pod przykrywką anonimowości internetu wypisują. nie można wypowiadać się na temat inteligencji czy predyspozycji intelektualnych osoby, z która nie zamieniło się ani jednego zdania. wszelkie te brzydkie komentarze to najlepszy przykład polaczkowatej zawiści. komuś się udało: no to łupppppppp go w dół - jakież to oczywiste :/ też-z-klasy ps pozdrowienia dla duńsko-polskich wygnańców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.aub.aau.dk / *.aub.auc.dk 28.10.05, 14:16 A dziekuje bardzo za pozdrowienia :) Tez pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guero Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:01 buehehe kobieto, obyś z tego sokratesa nie wróciła. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziembA Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:31 Ola to dziewczyna Piotra Karpińskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 26.10.05, 18:19 buhaha oboje siebie warci-ten sztywny anorektyk i blond mysia ktora ktos myli z ladna dziewczyna.czy jest inteligentna to nie wiem i szczerze mowiac wisi mi to- grunt ze ni cholery nie umie sie sprzedac na wizji.wiecznie spieta i dukajaca,zero charyzmy.aha i co to ma do rzeczy ile czasu spedza na koszmarowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czech TV ale pieprd..nie w bambus IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.10.05, 21:34 pie....e dokladnie jak w parlamencie generalnie pokazujecie jaki zdebilały naród to polacy , sorry ja sie ubiegam o azyl w czechach tam jest spokoj cisza i luz adieu :) Odpowiedz Link Zgłoś
olita23 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 26.10.05, 21:35 podobno ci co tam studiuja to wielkie mozgi szkoda tylko ze to mit:P co do pani rosiak, znam ja troche ale bardzo bardzo nie lubie, ona zreszta mnie pewnie tez,ja mam swoje powody calkiem podstawne i juz. Ale niestety do jej inteligencji nie moge sie przyczepic, do urody tez, choc nie jest zupelnie w moim typie. Pani odnosi jakis tam sukces w zasciankowej tv, program zalozeniowyo jest dobry ale mozna by wymyslic ciekawsze forme jego realzacji, za to letnie szorty bylo dnem totalnym poczawszy od czolowej piosenki na tematyce skonczywszy. Niech sobie tam wystpuje ale mam nadzieje ze nie trafi do 1 lub 2 bo 3 nie ogladma a tamte kanaly mi sie zdarza czesto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.10.05, 21:40 O tak!? mózgi... Aż przykro słuchać tych studentów socjologii i stosunków międzynarodowych, którzy wciąż wierzą, że kończą elitarny WNS. A potem szukanie pracy i ... bęc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:06 taaa... czy ktoś ma jej zdjęcie, bo niestety tv nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrey Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:50 Mialem kiedys przyjemnosc poznac Ole i mylisz sie we wszystkim, co napisalas. Ani nie jest glupia, ani slodka, ani na jedna noc. Piszesz jakies slogany o blondynkach, radze nie wydawac zbyt pochopnych ocen ludzi, bo to jest zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna pan Karpiński IP: *.chello.pl 26.10.05, 22:55 hihihihih nie moge sie postrzymać od smiechu miałam przyjemnosc" wspolpracowac z panem karpinskim przez pol roku. Model, pozer i bawidamek" (nawet nie wiem skad mi takie slowo przyszlo na mysl) A i pupilek telewizji, plastusiowy chlopiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek panna rosiakówna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:15 swinta prawda, kol.ola może i ładniawa, ale absolutnie bez predyspozycji na wizję, niestety. kupa strachu i trzesiportek bez wyrazu. Moze niech realizuje lepiej swije ambicje naukowe, skoro taka zdolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaMix Jak wyglądała jej kariera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:20 Czy ktoś zna historię jej kariery zawodowej? Skąd się wzięła w lokalnej tvp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:57 z castingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.ac.pwr.wroc.pl 27.10.05, 10:33 Jasne. Z castingu. Z pokoju pana Malinowskiego a nie z castingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandzia Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: 83.147.131.* 27.10.05, 16:56 a kto to??ten Malinowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porucznik Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:26 Przyłączam się do pytania o Malinowskiego - który to pokój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.ac.pwr.wroc.pl 28.10.05, 10:52 Kiedyś byl to szef programowy a teraz nie wiem.Co rusz to jakas dupa przelazila przez jego.."pokoj" jedna trafialy na wizje, inne nie.Oli sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziarz Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.orange.pl 29.10.05, 15:06 moze ola w te klocki jest lepsza niz w te telewizyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Kocham to polskie piekiełko. 27.10.05, 15:16 Piszcie jeszcze. To miód na moje serce. Taka polaczkowata, bezinteresowna zawiść. Jakbym czasami zapomniał w jakim kraju żyję to ten wątek mi to przypomni. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Kocham to polskie piekiełko. 27.10.05, 17:21 Nie znam Oli , ale niezlych ma znajomych , co tak milo o niej pisza ;) Ciekawe czy to z zyczliwosci czy z zazdrosci ? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kocham to polskie piekiełko.-wariat jestes IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.05, 17:26 ja pier... i kto to mowi.nawiedzony internetowy byt ktory spedza w necie 24h komentujac kazde mniejsze czy wieksze wydarzenie.wielki czarownik,qrffa . a idz ty w p...zdu.myslalby kto wszyscy znecaja sie bezinteresownie nad wielka telewizyjna osobowoscia ,zazdroszczac jej niesamowitego talentu,urody i osiagniec na polu "wybitni ludzie szklanego ekranu".lecz sie ,lecz.panienka szpetna nie jest ale brak jej "iskry"i to widac na pierwszy rzut oka.nie obchodzi mnie jak sie dostala,pewnie z jakiegos castingu,brudy typu przez czyje wyro przeszla mnie tez nie rajcuja.mowie co widze-mierna na wizji a ladniejsze tez sie znajda.zwlaszcza we wroclawiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 27.10.05, 18:52 wiekszosc osob jest z "castingu" po znajomosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Ola R. czyli główna gwiaza z TVP3 WRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 02:13 Czy ktoś mógłby zacząć być szczery w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Ola R. czyli główna gwiaza z TVP3 WRO 28.10.05, 11:46 Gość portalu: Max napisał(a): > Czy ktoś mógłby zacząć być szczery w tym wątku? Postaram się: Nie oglądam TVP3 z zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleNIEmaniak Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.05, 12:09 zawiść, żółć i kompleksy przemawiają przez założycielkę tego wątku i jej chórzystów. Moim zdaniem pani Ola to jeden z nielicznch powodów dla których warto oglądać TVP-Klecina. Nie znam jej osobiście, ale na ekranie sprawia bardzo sympatyczne wrażenie. I taka też jest jej rola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 11:10 panienkę oleńkę poznałem gdy przeprowadzała ze mną "wywiad" - powtarzaliśmy to 8 razy - nie, nie ze względu na mnie - ja po prostu mówiłem swoje, a panienka oleńka myliła się wypowiadając jedno zdanie (kamerzystę szlag już trafiał) - jeżeli to ma być profesjonalizm, to ja dziękuję - poza tym jest bardzo zadufaną w sobie osobą (bez podstaw, bo to, co wydaje mi się podstawą bycia prezenterem - charyzma - pani oli zdecydowanie nie dotyczy) - rzucanie płaszcza na rzeźbę w galerii to lekka przesada - w połączeniu z kompletną ignorancją tematu i brakiem przygotowania ("o co mam pana zapytać?") mieszanka wybuchowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk klasyczny olla ful profeszynal IP: *.orange.pl 29.10.05, 15:13 huehue mnie też kiedyś przepytywała przed kamerą, wyglądało tak, jakbyśmy właściwie mieli zamienić się rolami - że to ja mam z nią przeprowadzać wywiad jej cienki głosik oraz strzelanie oczami wzbudzało histryczny smiech większości uczestników tej muzycznej imprezy - długo się jeszcze śmialiśmy po wyjściu telewizorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon KOCHAM OLĘ R. IP: *.orange.pl 30.10.05, 01:10 KOCHAM CIĘ JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZA I NATURALNA JAK PSZCZÓŁKA MAJA Odpowiedz Link Zgłoś