Dodaj do ulubionych

Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:01
Czy wiadomo kiedy ta blond-laleczka zejdzie z ekranu?

Słodki uśmiech, pusta czacha = przygoda na jedną noc,
a ta laska nie chce się wynieść z naszych domów.
Obserwuj wątek
    • umbradomini1 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 19:19
      pusta to ona raczej nie jest, bo ją codziennie od rana do wieczora widzę na
      zajęciach na Koszarowej, sorry, że Ci zmieniam myślenie o Niej.....:(
      • mr_pope Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 19:57
        Aaa..to takie buty.. Czyli jeśli nie chodzę na zajęcia na Koszarową to
        potencjalnie jestem pusty?
        • vibber W każdym razie jest śliczna...:) 25.10.05, 20:57
      • julinka601 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 30.06.14, 19:12
        No to niechcący zrobiliście Pani Oli reklamę, bo nawet te negatywne wpisy jej nie dyskwalifikują,jedynie piszących frustratów.
    • Gość: bubu Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.230.219.81.magma-net.pl 25.10.05, 19:24
      ja ją musiałem oglądać w liceum przez 4 lata, a teraz jeszcze w telewizji.
      paranoja...
      • mr_pope Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 19:57
        Coś takiego.. Ty też..
        • kasia191273 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 25.10.05, 21:15
          a czy Ola Rosiak ma coś wspólnego z Iwoną Rosiak, również z tv Wrocław?
          • kasia191273 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 26.10.05, 14:18
            up
      • Gość: andzia Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:20
        nikt ci jej nie kaze jej ogladac, po prostu wylacz na chwile telewizor, poza tym
        wkurzacie mnie tymi pustymi gadkami i opiniami o czlowieku o ktorym nie macie
        tak naprawde pojecia, ja Olke ogladalam tez 4 lata w liceum i to w jedenj klasie
        i wstyd mi ze jakies buraki ja obrazaja bo moge o niej troche wiecej powiedziec
        niz wy...pozdrawiam
        • Gość: ilianna Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.aub.aau.dk / *.aub.auc.dk 27.10.05, 12:35
          Hmmm... :) Jak sie ktos wybija ponad przecietna przecietnosc to zawsze bede na
          nim psy wieszac. Takie zycie :) W liceum tez tak bylo (co nie, andzia?), wiec
          co dopiero na forum.
      • Gość: edd Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:41
        > ja ją musiałem oglądać w liceum przez 4 lata, a teraz jeszcze w telewizji.
        > paranoja...

Ola jest sliczna. ile ma wzrostu?
        • Gość: smyk Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:58
          Dlaczego na tym forum jest tylu zakompleksionych frustratów??? Jak czytam Wasze
          opinie, to nie dziwie się, że duet bliźniaków wygrał wybory. Olę widywałam na
          uczelni. To miła, uśmiechnięta i mądra dziewczyna. Czy to właśnie to Was tak boli?
      • Gość: kamil Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 11:21
        i jaka jest na co dzień ma meża lub chłopaka
    • Gość: zgredek Bystroński-wymięty kołnierzyk,Lampart-wieczny golf IP: *.plusgsm.pl 25.10.05, 20:12
      Ci to sa dopiero modele. No i ta wiecznie niezadowolona paniusia prowadząca
      fakty. No wiecie, ta co za każadym razem jak kończy kwestię, to robi ustami
      taki beznadziejny dziubek. Ona jest irytująca.
      • Gość: Hoho Re: Bystroński-wymięty kołnierzyk,Lampart-wieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:45
        Muszę powiedzieć, że smieszna ta lokalna ekipka amatorów :)
        • Gość: ja Re: Bystroński-wymięty kołnierzyk,Lampart-wieczny IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.10.05, 22:56
          Lampart wygląda jak dziennikarz z Legnicy i nim jest. Nikogo innego nie udaje.
          Również jego repartaze mają taką tematykę i on do tego pasuje.
          A co do jego urody to ja jako facet wolę sie nie wypowiadać.
    • Gość: Milky Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:23
      Chcialem wniesc tylko do tej jalowej dyskusji kilka zasadniczych kwestii chociaz wiem ze i tak to niewiele zmieni - taki urok wyzywania kogos na forum internetowym. Po pierwsze wydaje mi, ze ten kto zapoczatkowal ten watek nie ma pojecia o czym pisze. Ta "blond-laleczka" to jedna z bardziej inteligentnych osob jakie znam. Niesamowicie elokwentna, oczytana. Apogeum mojego smiechu nastapilo w momencie gdy przeczytalem "przygoda na jedna noc". Tutaj mi sie tlumaczyc nie chce... ale czlowieku, wspiales sie na wyzyny! Na jedna noc to ona by Cie mogla zaprzegnac do czyszczenia jej butow... chyba, ze taka przygoda Ci pasuje. Moge bez dwoch zdan powiedziec, ze jestem osoba, ktora Ole zna nader dobrze, stad moj komentarz nie jest bezpodstawny. Pozdrawiam
      • Gość: :) Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.05, 22:27
        podziwiam ze stać Cie na taki miły komentarz co do Oli, bo chyba wiem kim
        jestes :)
        skadinąd zgadzam sie, ze nikomu nie można odmówić prawa do krytyki, o ile
        podpisuje ją własnym imieniem i nazwiskiem.
        a co do Oli (która również znam dość dobrze, moze nie az tak dobrze jak Ty :)),
        inteligencji nie mozna odmówić jej na pewno, urody również (choć to, ze
        zrozumiałych względów, raczej kwestia gustu), ale na wizji powinna nad sobą
        nieco popracować, jest zdecydowanie zbyt spieta i niepewna. ale w sumie dopiero
        zaczyna :)
        pozdrawiam
        pozdrawiam
      • Gość: mm Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.aub.aau.dk / *.aub.auc.dk 27.10.05, 12:28
        Hmmm... No to widze, ze cala klasa z liceum sie tu zaraz wpisze :) I drugie
        tyle z Koszarowej. Wszyscy znaja, wszyscy wiedza to o czym tu gadac? Kazdy i
        tak ma swoja opinie o innych i nie ma o czym dyskutowac. Ale taka chyba rola
        forum zeby swoje frustracje wylewac. Gdzies trzeba :)
        • Gość: :) Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.05, 20:10
          raczej żeby znuetralizowac bzdury, które frustraci pod przykrywką anonimowości
          internetu wypisują. nie można wypowiadać się na temat inteligencji czy
          predyspozycji intelektualnych osoby, z która nie zamieniło się ani jednego
          zdania.
          wszelkie te brzydkie komentarze to najlepszy przykład polaczkowatej zawiści.
          komuś się udało: no to łupppppppp go w dół - jakież to oczywiste :/

też-z-klasy

ps pozdrowienia dla duńsko-polskich wygnańców :)
          • Gość: mm Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.aub.aau.dk / *.aub.auc.dk 28.10.05, 14:16
            A dziekuje bardzo za pozdrowienia :) Tez pozdrawiam!
        • Gość: guero Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:01
          buehehe kobieto, obyś z tego sokratesa nie wróciła. amen
    • Gość: ziembA Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:31
      Ola to dziewczyna Piotra Karpińskiego !!
      • wildorchid Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 26.10.05, 18:19
        buhaha oboje siebie warci-ten sztywny anorektyk i blond mysia ktora ktos myli z
        ladna dziewczyna.czy jest inteligentna to nie wiem i szczerze mowiac wisi mi to-
        grunt ze ni cholery nie umie sie sprzedac na wizji.wiecznie spieta i
        dukajaca,zero charyzmy.aha i co to ma do rzeczy ile czasu spedza na koszmarowej?
        • Gość: czech TV ale pieprd..nie w bambus IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.10.05, 21:34
          pie....e dokladnie jak w parlamencie generalnie pokazujecie jaki zdebilały
          naród to polacy , sorry ja sie ubiegam o azyl w czechach tam jest spokoj cisza i
          luz adieu :)
        • olita23 Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 26.10.05, 21:35
          podobno ci co tam studiuja to wielkie mozgi szkoda tylko ze to mit:P

co do pani rosiak, znam ja troche ale bardzo bardzo nie lubie, ona zreszta mnie
          pewnie tez,ja mam swoje powody calkiem podstawne i juz. Ale niestety do jej
          inteligencji nie moge sie przyczepic, do urody tez, choc nie jest zupelnie w
          moim typie. Pani odnosi jakis tam sukces w zasciankowej tv, program zalozeniowyo
          jest dobry ale mozna by wymyslic ciekawsze forme jego realzacji, za to letnie
          szorty bylo dnem totalnym poczawszy od czolowej piosenki na tematyce
          skonczywszy. Niech sobie tam wystpuje ale mam nadzieje ze nie trafi do 1 lub 2
          bo 3 nie ogladma a tamte kanaly mi sie zdarza czesto...
          • Gość: ja Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.10.05, 21:40
            O tak!? mózgi...
            Aż przykro słuchać tych studentów socjologii i stosunków międzynarodowych,
            którzy wciąż wierzą, że kończą elitarny WNS. A potem szukanie pracy i ... bęc!
    • Gość: leo Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:06
      taaa... czy ktoś ma jej zdjęcie, bo niestety tv nie oglądam...
      • Gość: leo HALO! PONAWIAM PROŚBĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:19
    • Gość: Andrey Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:50
      Mialem kiedys przyjemnosc poznac Ole i mylisz sie we wszystkim, co napisalas.
      Ani nie jest glupia, ani slodka, ani na jedna noc. Piszesz jakies slogany o
      blondynkach, radze nie wydawac zbyt pochopnych ocen ludzi, bo to jest zalosne.
      • mr_pope Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 27.10.05, 00:58
        Grozisz komuś?
    • Gość: martyna pan Karpiński IP: *.chello.pl 26.10.05, 22:55
      hihihihih
      nie moge sie postrzymać od smiechu
      miałam przyjemnosc" wspolpracowac z panem karpinskim przez pol roku.

Model, pozer i bawidamek" (nawet nie wiem skad mi takie slowo przyszlo na mysl)

A i pupilek telewizji, plastusiowy chlopiec
      • Gość: zenek panna rosiakówna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:15
        swinta prawda, kol.ola może i ładniawa, ale absolutnie bez predyspozycji na
        wizję, niestety. kupa strachu i trzesiportek bez wyrazu. Moze niech realizuje
        lepiej swije ambicje naukowe, skoro taka zdolna
    • Gość: MegaMix Jak wyglądała jej kariera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:20
      Czy ktoś zna historię jej kariery zawodowej? Skąd się wzięła w lokalnej tvp?
      • Gość: waldi Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:57
        z castingu
        • Gość: Rita Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.ac.pwr.wroc.pl 27.10.05, 10:33
          Jasne. Z castingu. Z pokoju pana Malinowskiego a nie z castingu.
          • Gość: vandzia Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: 83.147.131.* 27.10.05, 16:56
            a kto to??ten Malinowski?
            • Gość: Porucznik Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:26
              Przyłączam się do pytania o Malinowskiego - który to pokój?
              • Gość: Rita Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.ac.pwr.wroc.pl 28.10.05, 10:52
                Kiedyś byl to szef programowy a teraz nie wiem.Co rusz to jakas dupa przelazila
                przez jego.."pokoj" jedna trafialy na wizje, inne nie.Oli sie udalo.
                • Gość: lodziarz Re: Jak wyglądała jej kariera? IP: *.orange.pl 29.10.05, 15:06
                  moze ola w te klocki jest lepsza niz w te telewizyjne?
    • wielki_czarownik Kocham to polskie piekiełko. 27.10.05, 15:16
      Piszcie jeszcze. To miód na moje serce. Taka polaczkowata, bezinteresowna zawiść. Jakbym czasami zapomniał w jakim kraju żyję to ten wątek mi to przypomni.
      • neti13 Re: Kocham to polskie piekiełko. 27.10.05, 17:21
        Nie znam Oli , ale niezlych ma znajomych , co tak milo o niej pisza ;)
        Ciekawe czy to z zyczliwosci czy z zazdrosci ? Jak myslicie?
      • Gość: s Re: Kocham to polskie piekiełko.-wariat jestes IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.05, 17:26
        ja pier... i kto to mowi.nawiedzony internetowy byt ktory spedza w necie 24h
        komentujac kazde mniejsze czy wieksze wydarzenie.wielki czarownik,qrffa .
        a idz ty w p...zdu.myslalby kto wszyscy znecaja sie bezinteresownie nad wielka
        telewizyjna osobowoscia ,zazdroszczac jej niesamowitego talentu,urody i
        osiagniec na polu "wybitni ludzie szklanego ekranu".lecz sie ,lecz.panienka
        szpetna nie jest ale brak jej "iskry"i to widac na pierwszy rzut oka.nie
        obchodzi mnie jak sie dostala,pewnie z jakiegos castingu,brudy typu przez czyje
        wyro przeszla mnie tez nie rajcuja.mowie co widze-mierna na wizji a ladniejsze
        tez sie znajda.zwlaszcza we wroclawiu:)
    • clk Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 27.10.05, 18:52
      wiekszosc osob jest z "castingu" po znajomosciach.
    • Gość: Max Ola R. czyli główna gwiaza z TVP3 WRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 02:13
      Czy ktoś mógłby zacząć być szczery w tym wątku?
      • map4 Re: Ola R. czyli główna gwiaza z TVP3 WRO 28.10.05, 11:46
        Gość portalu: Max napisał(a):

> Czy ktoś mógłby zacząć być szczery w tym wątku?

Postaram się:

Nie oglądam TVP3 z zasady.
    • Gość: teleNIEmaniak Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.05, 12:09
      zawiść, żółć i kompleksy przemawiają przez założycielkę tego wątku i jej
      chórzystów.

Moim zdaniem pani Ola to jeden z nielicznch powodów dla których warto oglądać
      TVP-Klecina. Nie znam jej osobiście, ale na ekranie sprawia bardzo sympatyczne
      wrażenie. I taka też jest jej rola.
      • Gość: yyy Re: Ola Rosiak czyli gwiaza z TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 11:10
        panienkę oleńkę poznałem gdy przeprowadzała ze mną "wywiad" - powtarzaliśmy to
        8 razy - nie, nie ze względu na mnie - ja po prostu mówiłem swoje, a panienka
        oleńka myliła się wypowiadając jedno zdanie (kamerzystę szlag już trafiał) -
        jeżeli to ma być profesjonalizm, to ja dziękuję - poza tym jest bardzo zadufaną
        w sobie osobą (bez podstaw, bo to, co wydaje mi się podstawą bycia prezenterem -
        charyzma - pani oli zdecydowanie nie dotyczy) - rzucanie płaszcza na rzeźbę w
        galerii to lekka przesada - w połączeniu z kompletną ignorancją tematu i
        brakiem przygotowania ("o co mam pana zapytać?") mieszanka wybuchowa
        • Gość: muzyk klasyczny olla ful profeszynal IP: *.orange.pl 29.10.05, 15:13
          huehue mnie też kiedyś przepytywała przed kamerą,
          wyglądało tak, jakbyśmy właściwie mieli zamienić
          się rolami - że to ja mam z nią przeprowadzać wywiad

jej cienki głosik oraz strzelanie oczami wzbudzało
          histryczny smiech większości uczestników tej muzycznej
          imprezy - długo się jeszcze śmialiśmy po wyjściu telewizorów
    • Gość: Zenon KOCHAM OLĘ R. IP: *.orange.pl 30.10.05, 01:10
      KOCHAM CIĘ JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZA I NATURALNA JAK PSZCZÓŁKA MAJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka