ihalas 25.10.05, 21:43 Dziewczyny, poszukuję dobrego alergologa we Wrocławiu, na Fundusz Zdrowia,dla mojej czteroletniej córeczki. Proszę o pomoc w znalezieniu lekarza, który dobrze zajmie się moim dzieckiem.Pozdrawiam bardzo serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_g Re: Do mam z Wrocławia 26.10.05, 09:56 Witaj Ja chodziłam swego czasu z synkiem do dr Janiny Pawłowicz, która jest zarówno pediatrą, spec. chorób płuc jaki i alergologiem. Przyjmuje na kasę chorych w Szpitalu im. Korczaka na Kasprowicza. Ostatni telefon jaki mam, to do rejestracji pulmonologicznej (ale wystarczy powiedzieć, że się chce iść do alergologa) 323 64 14. Pozdr. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Do mam z Wrocławia 26.10.05, 20:49 Zapraszam na forum Dolnośląskie, do tego wątku na przykład: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=29514889 Odpowiedz Link Zgłoś
agmar3 Re: Do mam z Wrocławia 27.10.05, 23:22 Polecam dr Marzenę Klakocar. Pryzjmuje na Biskupinie w NFZ. Trafnie diagnozuje, do tego jest laryngologiem i niestety ma mnóstwo pacjentów, więc na wizytę trzeba trochę poczekać. NIe znałam do tej pory lekarza, który tak konkretnie i rzeczowo przeprowadza wywiad z pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: Do mam z Wrocławia 23.01.06, 12:54 Witam! Proszę o namiar - nr telefonu dr Klakocar Odpowiedz Link Zgłoś