Dodaj do ulubionych

Sekretarz generalny PO pod lupą prokuratury

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:39
nie ma komentarzy - wszyscy sie boją - ciekawe
Obserwuj wątek
    • Gość: luks Każdy chce kiedyś postawić dom chociaż... IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 26.10.05, 21:35
    • Gość: Borja PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:29
      No to zaczęły się igrzyska. IV Rzeczpospolita nadchodzi. Bójcie się hamy TKM wracamy!!! Tylko kto was chce? Ja nie!!!
      • Gość: Borja Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:51
        Ale siara. "Chamy" przez "ch" ma się rozumieć:)
      • Gość: ms Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 23:26
        po napisaniu czegokolwiek zajrzyj do słownika ortograficznego bo dajesz złe
        świadectwo PO
        • Gość: Zibi Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:34
          Ale ortograf się znalazł:) Cierpię na dysleksję. Więcej szacunku dla chorego:)A tak na marginesie, to jakbym tak na przykład pisać nie potrafił wcale, to nie byłbym godny tego by głosować na PO?
        • Gość: Borja Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:46
          MS: czytasz maile? Złe świadectwo dają ci co popełniają błędy i nie potrafią się do nich przyznać. Przeczytaj wszystkie wiadomości zanim wystrzelisz z taką „celną” ripostą.

Zibi: przez pomyłkę -kolejną:( mail o ortografie poszedł na Twoje konto. Sorki.
          • Gość: ms Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.05, 20:19
            ponieważ na po głosowała bardziej wykształcona i zamieszkała w większych
            miastach część naszego narodu /plus 98% kryminalistów/ to mój wpis był w tym
            sensie. Wyjaśniam dla kumatych inaczej czyli sympatyków i członków pajęczyny
            obywatelskiej i innych formacji okrągłostołowych
            • Gość: wyborca Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:04
              PiS jest także formacją "okrągłostołową".
    • Gość: zibi otoczenie donalda - dlaczego nie glosowalem na tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:45
      witam!
      nie poszedlem na druga ture wyborow. nie moglem glosowac na kaczora jak i na kaczke - kaczka nie odpowiada mi ideologicznie, a kaczor wlasnie przez to ze ma w swoim otoczeniu takich ludzi jak grzes. ciekawe dlaczego grzes starowal z legnicy.... taaak! pozdrawiam! a donald niech zasnie mysl4ec kto sie wokol niego kreci (.. ciekawe czy rzeczywiscie p5racoewal na tych wysokosciach ;o)!)
      pozdrawiam!
    • Gość: Kolo Re: Sekretarz generalny PO pod lupą prokuratury IP: 81.219.217.* 26.10.05, 22:54
      No najwyższy czas dobrać się gościowi do dupy i rozliczyć skąd ma tyle
      pieniędzy. Wrocławianie poznali się na tym gosciu, więc "zwiał" na listę
      wyborczą do Legnicy. Jego miejsce jest w domu z kratami.
      • Gość: drinks Będziesz rozliczał każdego, kto ma trochę kasy.... IP: *.magma-net.pl 26.10.05, 23:11
        ... czy będzie jakiś klucz alfabetyczny?
        Rozumiem, że ci na "K" będą zwolnieni z rozliczenia?

p.s. Nie lubię Scheta, szczególnie za to że pozwolił na to, że mój koszykarski
        Śląsk jest tam, gdzie jest.
        • Gość: ms Re: Będziesz rozliczał każdego, kto ma trochę kas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 23:28
          na "K" pewnie tak, ale ci na "Q" nie
    • Gość: wks Re: Sekretarz generalny PO pod lupą prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:44
      wreszcie ktoś tego skur........dorwał bo to co on wybrabioa to skandal
      największy złodziej w tym mieście no nie licząc Kaliny żony pana posła
    • kolejar Schetyna & Jarochy do pierdla! 27.10.05, 04:37
      Każdy widzi i wie, do kogo należy Rynek. To nie PO i nie PiS (jestem wyborcą
      Demokratów.pl i Donalda Tuska), a ta nasza mafia wrocławska. Schetyna pójdzie
      siedzieć jako pierwszy - to jasne - już wyprzedaje udziały "Śląska" :). Potem do
      pierdelka trafi Pan Prezydent Jaroch, następnie jego braciszek - prorok - jak
      prokuratura spoza Wrocławia przejmie śledztwo...
      Skąd żony i rodziny tych panów są takie bogate? Z pensyjek tych polityków-oszustów?
      Złodzieje won!
      • Gość: KrzysiekJ Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:35
        A ja moge tylko dodac, ze w wakacje syn znajomych wrocil z koloni, na ktorych synek Dutkiewicza (tego Dutkiewicza) chwalil sie, "ze tatus niedlugo bedzie mial milion na koncie" (zlotych oczywiscie)...
        Chociaz chalupe w Ramiszowie to ma marna (nie to, co mieszkajacy 100 metrow dalej Pan Rusko)...
        A wracajac do Schetyny - blagam niebiosa, zeby ten kradziej skonczyl w wiezieniu... Malo zaje**** z estakady Gądowskiej ??? Ech... chociaz w sumie jakby PO wygralo wybory, to Wroclaw prężniej by sie rozwijal. Czemu? A temu, ze przy okazji kradziezy pieniedzy przez Pana Grzegorza S. rowniez czesc poszlaby na Wroclaw ;)
        • Gość: Prokurator Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 09:15
          Ale jaja! Piszcie, piszcie, ja czytam. Macza też w tym palce Rysio C., alias
          Kapciowy Leppera?
          • Gość: pelel Prawa i Sprawiedliwości IP: *.dint.wroc.pl 27.10.05, 15:31
        • Gość: ghost Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.05, 21:12
          a mój znajomy mówił że jego syn mówił że widział jak kaczki wymieniały się
          czarnymi walizkami z Kluczykiem. Śmieszny jesteś
          • Gość: ola Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:33
            A moja córka chwali się tym,że kupiłam jej słonia bujanego w butelce.Dno i trzy
            metry szlamu.
        • Gość: Marunio Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.05, 21:35
          Na prawdę nie wiem dlaczego w Polsce i to we Wrocławiu panuje wśród internautów
          taki bolszewizm. Najchętniej to chcieliby aby Prezydent Wrocławia mieszkał w
          trójkącie bermudzkim alboi cygańskim osiedlu na Czajkowskiego. Dutkiewicz jest
          dobrym Prezydentem, dobrym człowiekiem. Za swoją pracę jest też odpowiednio
          wynagradzany comiesięczną pensją. Musiał by być totalnym nieudacznikiem aby nie
          zbudować domu. Wara od Dutkiewicza. Co do Schetyny - wystawił słynny Śląsk na
          sprzedaż i jakoś kupcy nie walą drzwiami i oknami.
          Panowie spróbujcie zrobić takie pieniądze jak on to wówczas bedziecie mogli
          dyskutować. Co wyście zrobili dla Śląska? Nic!
      • manonthemon Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! 01.11.05, 09:45

> Skąd żony i rodziny tych panów są takie bogate? Z pensyjek tych polityków-
        oszus
        > tów?
        > Złodzieje won!

Co do Jarocha to jeżeli m3 we wstrętnym bloku i stare auto po remoncie to
        bogactwo to ja z moim domkiem jednorodzinnym i 5 letnim samochodem jestem
        prawdziwym krezusem !

Dość mitów o obrzydliwym bogactwie polityków. Większość z nich żyje na stopie
        zupełnie przeciętnej
        • Gość: wyborca Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:04
          Jaroch miał tyle, kiedy kilka lat temu startował w polityce. Teraz ma jeszcze
          dwa mieszkania na wynajem, o powierzchni 100m2 oraz 50m2(chyba we Wratislavia
          Center/ul. Rzeźnicza/ul.św. Mikołaja - tam są jedne z najdroższych mieszkań we
          Wrocławiu). To można przeczytać w jego aktualnym oświadczeniu majątkowym z
          Sejmiku Województwa Dolnośląskiego). Jeśli to jest wszystko, to jest oczywiście
          w porównaniu np. ze Schetyną marność. Trzeba jednak pamiętać, że Schetyna
          startował w polityce i w biznesie około 8 lat wcześniej niż Jaroch.
    • merkury2 TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... 27.10.05, 21:57
      Różne dziwne rzeczy dzieją się po skrzydłami wrocławskiej Platformy Obywatelskiej. A to Schetyna każe wpłacić na klub, a to któryś (...) wydaje dziwne zezwolenia na budowy, a to prezydent Zdrojewski planuje budowy rezydencji na Stadionie Olimpijskim, itd. Dalej głosujmy na Platformę we Wrocławiu, niech się kolesie wzbogacają...
      • Gość: tom Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... IP: *.pools.arcor-ip.net 28.10.05, 20:08
        bla
        • Gość: marysia Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 22:33
          >Różne dziwne rzeczy dzieją się po skrzydłami wrocławskiej Platformy
          Obywatelskiej. A to >Schetyna każe wpłacić >na klub, a to któryś (...) wydaje
          dziwne zezwolenia na budowy, a to >prezydent Zdrojewski planuje budowy
          >rezydencji na Stadionie Olimpijskim,itd. Dalej głosujmy >na Platformę we
          >Wrocławiu, niech się kolesie wzbogacają...

Ktoś tu pisał też o jakimś lekarzu, który sprzedał za symboliczną złotówkę
          swojej konkubinie przychodnię, którą najpierw wyremontował nie za swoje,
          ciekawe czy to wszystko to prawda? Jeśli tak to, jakim cudem ci panowie są
          politykami?
          .
          I jeśli tak jest to, dlatego jest tak nerwowa atmosfera i nie chodzi o dobro
          kraju. PO- wcy boją się Kaczyńskich jak ognia, więc możecie się spodziewać
          nowych wyborów, a SLD im pomoże:)no i oczywista prezydent Kwaśniewski który PO
          wspiera dobrym słowem, przewiduje nowe wybory na 15 stycznia.

Może od razu panowie od politycznego myślenia wyłożą nam kawę na ławę i
          powiedzą na kogo głosować a na kogo mamy nie głosować? Żeby nie było potem
          zamieszania.
          • preslaw Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... 01.11.05, 10:19
            Gość portalu: Marunio napisał(a):

> Na prawdę nie wiem dlaczego w Polsce i to we Wrocławiu panuje wśród internautów
            >
            > taki bolszewizm. Najchętniej to chcieliby aby Prezydent Wrocławia mieszkał w
            > trójkącie bermudzkim alboi cygańskim osiedlu na Czajkowskiego. Dutkiewicz jest
            > dobrym Prezydentem, dobrym człowiekiem. Za swoją pracę jest też odpowiednio
            > wynagradzany comiesięczną pensją. Musiał by być totalnym nieudacznikiem aby nie zbudować domu. Wara od Dutkiewicza. Co do Schetyny - wystawił słynny Śląsk na sprzedaż i jakoś kupcy nie walą drzwiami i oknami.
            > Panowie spróbujcie zrobić takie pieniądze jak on to wówczas bedziecie mogli
            > dyskutować. Co wyście zrobili dla Śląska? Nic!

Choćbyś tysiąc takich postów napisał, słusznych, to i tak większość chce wierzyć w coś innego, bo to z łatwością tłumaczy ich niepowodzenia w życiu, ich lenistwo, ich nieudolność, niechęć do podjęcia wysiłku. I nie chodzi mi tu konkretnie o Schetynę, ale o pewną widoczną i silną tendencję w mentalności polskiego społeczeństwa: ten, kto bogaty, to złodziej!

• Gość: szambonurek Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:56
              Ale jaja! Chętnie podzielę się zdobyczą śmietnikową z kolegami-bohaterami
              aferek polityczno-kolesiowo-finansowych. Niech od czegoś zaczną. Biedny
              polityk, to dupa, nie polityk. Pracują cieżko dla narodu i Wrocławia, i nie
              dorobili się niczego, oddając nawet krew w walce w stacji krwiodawstwa.
              Posiadanie 3-4 mieszkań, jak Jaroch, to nie grzech, to chluba i dowód na ludową
              mądrość takiej Jarochy. A, inni ? Też im się nie przelewa......gdy nalewają w
              gronie "politycznych przyjaciół" To się nazywa opanowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka