Dodaj do ulubionych

i PO Schetynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 10:51
Jako mieszkaniec Dolnegośląska mam pretensje do nieudacznika schetyny/ patrz
sport wrocławski/ za brak pragmatyzmu i profesjonalizmu/ żądanie dyskusji i
uzgodnień przed kamerami TV/ w rozmowach z "przyjaciółmi". Nie po to
poszedłem na wybory by z powodów politycznych sytuacja mieszkańców
dolnegośląska być może będzie gorsza/trudniejsza niż za rządów SLD. Mam na
myśli współpracę rząd-wojew-samorząd. Takim samym nieudacznikiem w tej
rozgrywce okazał się Jan z Krakowa, w sprawie Rywina był niezły ale to nie
jego raport przeszedł w sejmie!!! Liczy się skuteczność/zwycięstwo czyli
dostaliśmy PO dupje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: Schetyna, Rokita, Tusk, Komorowski, Frasyniuk IP: *.wlan.pl 29.10.05, 18:09
      Dobrali się jak w korcu maku. Najsłabszy intelektualnie - Rokita,
      krótkowzroczny politycznie - Komorowski, Tuskowi nienawiść w oczach odbiera
      rozum. Schetyna zaś nie wie w co jest grane. I tacy chcieli być u władzy.
      • Gość: gromek Re: Schetyna, Rokita, Tusk, Komorowski, Frasyniuk IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.10.05, 18:26
        Rokita akurat jest najbarsziej oblatanym i skutecznym politykiem w PO, to
        przez Tuska i takich kolesi jak Scheta, nie mówiąc już o gwiazdach pokroju
        Gronkiewicz-Walz i Niesiołowskiego PO zostało puszczone w skarpetkach w 2 dni
        przez PIS. Dlaczego dopuścili do odejścia ZYTY !!! Pozbywają sie najlepszych, a
        promuja miernoty i aferzystów jak Piskorski. Platformersi platformersom
        zgotowali ten los :(
        • Gość: Łoś_bimbacz Nie wszystko stracone:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:35
          Wkrótce w Warszawie wybory prezydenta miasta. Trzeba wykorzystać okazję do
          promocji i ekspansji POwszechnej POmyślności. Warszawiacy udręczeni latami
          prezydentury Kaczora chętnie przyjmą POzytywnego prezydenta. Można to osiągnąć
          tanio i gospodarczym sposobem: pozostawić na miejscu bilbordy z POzytywnym
          kandydatem, a bilbordy z innych miast nie należy utylizować, tylko schować w
          magazynie ( stare kurniki itp.) i wykorzystać w stosownym czasie. Kandydat,
          jest i hasło też słuszne, tylko naklejka aktualizacyjna "second edition" i
          gotowe:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka