Gość: Misha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 21:27 nie nawidze tego kraju (choc jestem Polakiem, w tym kraju mieszkam i jestem jego obywatelem). Chce mi sie wymiotować na samą myśl o nim i o calym nieladzie, brudzie i chaosie tu panującym!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Depresja Re: nie lubie...tego kraju......bardzo IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.05, 21:30 Ja nie znoszę tego świata. Życie jest do d-u-p-y. Ludzie są potworami. Dlaczego mama nie wyskrobała mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka hej, hej spokojnie, co ci przychodzi do głowy ! 02.11.05, 21:32 dziewczyno, chłopak na ciebie dzis nie spojrzał w szkole czy co ? zakład, że twoje problemy miną i to szybciej niż ci się wydaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka hmm, ciekawe spostrzezenie, ale chyba .... 02.11.05, 21:30 nie jesteś jedyny. Ja oprócz tego co wymieniłeś nie cierpię obciachowych serwetek z firanki na tak modnych wśród rodaków "ławach' Precz z serwetkami z plastikowych firan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szambonurek Re: hmm, ciekawe spostrzezenie, ale chyba .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:55 Nienawiść jest obca nam, obywatelom Wrocławia. Pozostali mnie nie obchodzą. A nienawiścią uważaj, możesz mieć biegunkę wielodniową. Odpowiedz Link Zgłoś
tsy Re: nie lubie...tego kraju......bardzo 02.11.05, 22:21 Gość portalu: Misha napisał(a): > nie nawidze tego kraju (choc jestem Polakiem, w tym kraju mieszkam i jestem > jego obywatelem). Chce mi sie wymiotować na samą myśl o nim i o calym > nieladzie, brudzie i chaosie tu panującym!!! POLECAM: prch.hopto.org 71 minutowy muzyczny wykład z historii tego kraju. Może nie daje nadziei, ale coś wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astor Re: nie lubie...tego kraju......bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 00:12 Kraj jak kraj ,Polska to dziwna kraj jak mawiał Ross to nie piwo ,żeby lubić.Jeden więcej ,jeden mniej co toma za znaczenie i tak sie wszystko wymieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja go kocham! Re: nie lubie...tego kraju......bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajoj Re:Ni ma jak Lwow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 21:59 Wracamy do Lwowa. I to prentko. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re:***************** 15.11.05, 22:19 A ja kocham ten kraj ;) Kocham nasz Wrocek kochany , nasze gory , morze.... Ten kraj jest cudowny ,tylko " lokatorzy " czesto nawalaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et22 Re:***************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:31 a ja niecierpie tego syfiastego kraju, to miasto tez schodzi na psy i coraz mniej mi sie podoba :/. ******** wszystkim, ktorzy napisza mi cos w stylu: to wyjedz(czyt. spie..j) stad, mowie - wyjade. musze tu pozalatwiac jeszcze pewne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz FRUSTRAT WINGS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:54 tanie linie FRUSTRAT WINGS uruchomiły regularne połaczenia z Mińskiem, Strachowice 3xrazy w tygodniu, bilety w jedną stronę, zapraszamy do fruntratów i ofiary dynamicznego rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi "mam dosyc tego kraju czerwono czarnej mafii..." 15.11.05, 22:36 :( Odpowiedz Link Zgłoś