Dodaj do ulubionych

Zbojkotujcie SUNNY'ego i jemu podobnych, PROSZĘ

IP: 195.205.145.* 05.04.01, 14:44
Czy naprawdę ilośc postów jest najważniejsza?
Nie jest istotne o czym się pisze?
Te pseudodyskusje (czytaj: wzajemne obrzucanie się błotem) są żenujące.
Obserwuj wątek
    • Gość: wroclawi Re: Zbojkotujcie SUNNY'ego i jemu podobnych, PROSZĘ IP: 213.76.90.* 05.04.01, 15:24
      osobiscie gdyby zapanowala tu cenzura
      nie zagladalbym wiecej na to forum

wyrazam sprzeciw !!!

ps. mozna by bylo wywalac ewentualnie posty z wulgaryznami - ale nic poza tym !
      • Gość: marsha Re: Zbojkotujcie SUNNY'ego i jemu podobnych, PROSZĘ IP: 213.25.48.* 05.04.01, 22:39
        cenzurze mówimy NIE!,
        ale osobniki typu SUNNY-wypier.....!!
      • Gość: Bea Re: Zbojkotujcie SUNNY'ego i jemu podobnych, PROSZĘ IP: 195.205.145.* 06.04.01, 10:56
        Wroclawi, jeśli bojkot i cenzura to dla Ciebie to samo - to trudno.Może sprawdź
        w słowniku znaczenie obu tych słów.
        To nie był apel do redakcji, tylko do piszących na Forum.
        Po prostu Wasze dyskusje z SUNNY'm są beznadziejne. A to dla niego woda na młyn.
        Pozdrawiam
        • Gość: SUNNY POPIERAM IP: 213.76.108.* 06.04.01, 11:29
          WIDZICIE JAK FAJNIE JEST KOGOŚ OBRZUCAĆ BŁOTKIEM????
          ALE JEŻELI TO WAS KTOŚ UBRUDZI...............
          POZDRAWIAM @LL
          • Gość: wędzonka Re: POPIERAM IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 06.04.01, 11:41
            SUNNY, ale dales nam popalic... Jak tak mogles!
            • Gość: SUNNY Re: POPIERAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 12:17
              NIE CHODIŁO O POPALENIE!
              WKURZA MNIE FAKT, ŻE KAŻDY PLUJE NA WARSZAWĘ.
              JEST TO MOJE MIASTO I STOLICA NAS WSZYSTKICH WIĘC PO CO TO ROBIĆ. POCZYTAJ
              POSTY O WROCKU NA NASZYM FORUM.
              SKOŃCZMY MOŻE WAŚNIE! POZDR JESZCZE RAZ!
              • Gość: wędzonka Re: POPIERAM IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 06.04.01, 12:53
                Na naszym i na waszym forum znajdziesz tez sporo rzeczowych powodow dla ktorych
                tak was "kochamy". Sialiscie wiatr to zbieracie burze.
                Masz jednak racje SUNNY ze w ostatnich dniach kilku warszawiakow mnie
                zaskoczylo.
                Dotychczas bez kija nie warto bylo do was podchodzic, ale ta odrobina dobrej
                woli to dobra podstawa zeby przestawac sie zwalaczac a zaczynac dogadywac, tym
                bardziej ze, jak juz pewnie zauwazyles, jest kilka spraw do zalatwienia i kilka
                rachunkow do wyrownania.
              • Gość: Bea Re: POPIERAM IP: 195.205.145.* 06.04.01, 12:57
                O to mi właśnie chodzi!
                Zacznijmy ze sobą normalnie rozmawiać, a nie od razu wyciągać noże.
                Pozdrawiam :)
                • Gość: SUNNY WEDZONKA, BEA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 13:04
                  ZACZYNAM WAS LUBIĆ (CIEBIE WĘDZONKA MNIEJ, A BARDZIEJ BEA- JESTEM FACETEM, WIĘC
                  MNIE ZROZUMIESZ! ;-)))) )
                  POZDRAWIAM I MIŁEGO WEEKENDU (SŁONECZNEGO)
                  DO BEA: NIE DOPATRUJ SIĘ W MEJ WYPOWIEDZI SEXIZMU - TAK DZIAŁA WIOSNA ;-)))
                  • Gość: Bea Re: WEDZONKA, BEA IP: 195.205.145.* 06.04.01, 13:08
                    Tobie, SUNNY też (miłego weekendu, oczywiście)
                    • Gość: SUNNY Re: WEDZONKA, BEA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 13:31
                      THX
              • Gość: wroclawi przez ciebie cala noc plakalem IP: 213.195.155.93, 217.96.4.* 06.04.01, 21:37
                mam straszna depresje i w ogole... mysle o przeprowadzce do metropoli
                gdzie domy sa ze szkla... eh... ta piekna stolica!

dziekuje sunny, ze otworzyles mi oczy !
                • Gość: Wars Re: przez ciebie cala noc.. a porozumienie ponad podziałami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.01, 00:02
                  Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> mam straszna depresje i w ogole... mysle o przeprowadzce do metropoli
                  > gdzie domy sa ze szkla... eh... ta piekna stolica!

Ojejej!! A to straszne. Ale ogólnie rzecz biorąc, to fajnie byłoby, abyśmy podali
                  sobie dłonie /w końcu/. Jest jak jest, w Warszawie jest trochę syfu i u Was też.
                  Nie kłóćmy się lepiej, gdyż wiadomo, że Wy kochacie Wrocław, my Warszawę i nic
                  tego nie zmieni. W końcu zdążamy do Europy i zacznijmy myśleć kategoriami
                  globalnymi /choć nadal nie zmienię swego zdania o EXPO, które prezentuję na
                  warszawskim forum/. Także popieram ideę: PAX między Warszawą a Wrocławiem.
                  Ignorujmy osobników, którzy chcą rzucać błotem. Co Wrocław na to??

• Gość: WROna Re: przez ciebie cala noc.. a porozumienie ponad podziałami IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 02:03
                    Gość portalu: Wars napisał(a):

> Gość portalu: wroclawi napisał(a):
                    >
                    > > mam straszna depresje i w ogole... mysle o przeprowadzce do metropoli
                    > > gdzie domy sa ze szkla... eh... ta piekna stolica!
                    >
                    > Ojejej!! A to straszne. Ale ogólnie rzecz biorąc, to fajnie byłoby, abyśmy poda
                    > li
                    > sobie dłonie /w końcu/. Jest jak jest, w Warszawie jest trochę syfu i u Was też
                    > .
                    > Nie kłóćmy się lepiej, gdyż wiadomo, że Wy kochacie Wrocław, my Warszawę i nic
                    > tego nie zmieni. W końcu zdążamy do Europy i zacznijmy myśleć kategoriami
                    > globalnymi /choć nadal nie zmienię swego zdania o EXPO, które prezentuję na
                    > warszawskim forum/. Także popieram ideę: PAX między Warszawą a Wrocławiem.
                    > Ignorujmy osobników, którzy chcą rzucać błotem. Co Wrocław na to??
                    >

Tylko SUNNY rzucal tu blotem. Reszta osob jest jedynie zaniepokojona brakiem
                    niektorych rzeczy w naszych muzeach. Rozumiemy ze za twoim pieknym gestem kryje
                    sie twoje poparcie dla zwrotu naszych dziel sztuki z Muzeum Narodowego i z Muzeum
                    Wojska Polskiego?

• Gość: Wars Re: przez ciebie cala noc.. a porozumienie ponad podziałami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.01, 14:20
                      Gość portalu: WROna napisał(a):

> Gość portalu: Wars napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: wroclawi napisał(a):
                      > >
                      > > Ojejej!! A to straszne. Ale ogólnie rzecz biorąc, to fajnie byłoby, abyśmy
                      > poda
                      > > li
                      > > sobie dłonie /w końcu/. Jest jak jest, w Warszawie jest trochę syfu i u Wa
                      > s też
                      > > .
                      > > Nie kłóćmy się lepiej, gdyż wiadomo, że Wy kochacie Wrocław, my Warszawę i
                      > nic
                      > > tego nie zmieni. W końcu zdążamy do Europy i zacznijmy myśleć kategoriami
                      > > globalnymi /choć nadal nie zmienię swego zdania o EXPO, które prezentuję n
                      > a
                      > > warszawskim forum/. Także popieram ideę: PAX między Warszawą a Wrocławiem.
                      >
                      > > Ignorujmy osobników, którzy chcą rzucać błotem. Co Wrocław na to??
                      > >
                      >
                      > Tylko SUNNY rzucal tu blotem. Reszta osob jest jedynie zaniepokojona brakiem
                      > niektorych rzeczy w naszych muzeach. Rozumiemy ze za twoim pieknym gestem kryje
                      >
                      > sie twoje poparcie dla zwrotu naszych dziel sztuki z Muzeum Narodowego i z Muze
                      > um
                      > Wojska Polskiego?

Mam wrażenie, że nie chodzi tylko o zbiory Muzeum Narodowego, ale niechęć do
                      Warszawy ogólnie. Tak, jestem za zwrotem zbiorów do Wrocławia. W Muzeum NArodowym
                      i tak jest wystawiana tylko 1/4 zbiorów, gdyż na resztę nie ma miejsca.

• Gość: Bea Re: przez ciebie cala noc.. a porozumienie ponad podziałami IP: 195.205.145.* 09.04.01, 09:46
                      Nie tylko SUNNY, nie tylko. W końcu obrzucanie
                      błotkiem nie jest specjalnością jednej osoby,
                      rozejrzyj sie po naszym Forum.
                  • Gość: Bea Re: PAX :) IP: 195.205.145.* 09.04.01, 09:44
    • taksun Re: Zbojkotujcie SUNNY'ego i jemu podobnych, PROSZĘ 05.12.01, 15:59
      Gość portalu: Bea napisał(a):

> Czy naprawdę ilośc postów j?est najważniejsza?
      > Nie jest istotne o czym się pisze?
      > Te pseudodyskusje (czytaj: wzajemne obrzucanie się błotem) są żenujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka