Gość: janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:45 Zespoł dobry, ale co to za liga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phil Bramka Żurawskiego IP: 81.219.117.* 10.09.05, 18:47 brawo Zuraw i tak dalej juz do konca sezonu !! Widzialem na polsacie sport mecz w ktorym strzelil dwie bramki i zaliczyl asyste. Kibice Celticu (chociaz mecz wyjazdowy, bylo ich mnostwo) po kilku zagraniach dawali Zurawiowi standing ovation. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: Bramka Żurawskiego IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 10.09.05, 21:44 Gość portalu: phil napisał(a): > brawo Zuraw i tak dalej juz do konca sezonu !! Widzialem na polsacie sport > mecz w ktorym strzelil dwie bramki i zaliczyl asyste. Kibice Celticu (chociaz > mecz wyjazdowy, bylo ich mnostwo) po kilku zagraniach dawali Zurawiowi > standing ovation. Jaki mecz wyjazdowy?!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dad Re: Bramka Żurawskiego 10.09.05, 22:16 Oczywiscie chodzi tu o mecz Dunfermline Athletic - Celtic Glasgow w ktorym Zurawski zostal wybrany na gracza meczu a odbyl sie on 28 sierpnia Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuraw&Petrow Bramka Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:47 Wyrażnie widać, że Żuraw się odblokował. Jak do końca sezonu utrzyma taką formę, to zostanie jeszcze królem strzelców:). A tak poważnie mówiąc, dobrze by było, gdyby strzelił z 20 bramek w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspe co to robi w sporcie? IP: *.aster.pl 10.09.05, 18:52 to od czego jest dzial piłka nożna? po co tam zaglądają sie fani Żurawia czekając na wieści o Jego golach?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Bramka Żurawskiego IP: *.acn.waw.pl 10.09.05, 18:53 przeczytajcie sobie tytuł - czy to ja jestem nienormalny, czy ten dziennikarz jest tak kiepski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Przy drugim golu Żurawski asystował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:03 "Goal by Stilian Petrov (Celtic) right-footed (bottom-left of goal) from right side of penalty area (6 yards).Celtic 2-0 Aberdeen. Assist (pass) by Maciej Zurawski (Celtic) from centre of penalty area." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablos Fatalna transmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:54 Kurcze Ci szkoci nie umieja robic transmisji z meczu... ani jednej powtorki tragedia!!! ehh a taka brama... Trzeba bedzie jeszcze raz powtorki 13 minuty w ogladac w powtorkach meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Fatalna transmisja 11.09.05, 00:03 Gość portalu: diablos napisał(a): > Kurcze Ci szkoci nie umieja robic transmisji z meczu... ani jednej powtorki > tragedia!!! ehh a taka brama... Trzeba bedzie jeszcze raz powtorki 13 minuty w > ogladac w powtorkach meczu... dokładnie! nie mogę tego zrozumieć np. niemcy byle zagranie powtarzają na okrągło a oni nic? idioci jacys czy co w tej szkocji?a bramka jakich mało sie ogląda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Przy drugim golu Żurawski asystował IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 10.09.05, 20:48 własciwie akcję zainicjował Boruc dalekim wykopem, Hartson przedłużył lot piłki głową, Żurwaski ładnie obiegł obrońcę, dopadł do piłki niedaleko lini końcowej boiska, zrobił obrot i podał do Petrowa, a ten strzelił i pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazyl1 Poprawcie tytuł!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.09.05, 20:09 Gol klasa, az milo popatrzec i zaczac wierzyc, ze Polaka stac na takie strzaly. Tak dalej panie Macieju, a mowiac o Celticu, w Europie bedzie sie myslec, ze to klub, gdzie szaleje polski napastnik. Napawa duma!! Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Poprawcie tytuł!!! IP: *.aster.pl 11.09.05, 20:31 "zaczac wierzyc, ze Polaka stac na takie strzaly". Człowieku, ja od lat wiem że Polaka stać na takie strzały. Nie jest to dla mnie nawet kwestia wiary, tylko trzymania oczu otwartych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Poprawcie tytuł!!! IP: *.aster.pl 11.09.05, 20:33 wierzę że chciałeś dobrze, ale takie zakompleksione komplementy to totalna załamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: IP: *.aster.pl 12.09.05, 18:35 tia, to tak jak powiedziec - kulawy, a patrzcie jak strzelił he he wielkie sa kompleksy polskich kibuców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Celtic---Aberdeen-1-0-Zurawskiavi IP: *.dclient.hispeed.ch 10.09.05, 22:16 media.putfile.com/Celtic---Aberdeen-1-0-Zurawskiavi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh PRZEPIĘKNA! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:01 Brawo panie Maćku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skai Re: Celtic---Aberdeen-1-0-Zurawskiavi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:48 jak długo trzeba czekac az sie połączy??? bo jakies errory wyskakują więc nie wiem czy mam czekać...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Celtic---Aberdeen-1-0-Zurawskiavi IP: *.ruc.lama.net.pl 11.09.05, 10:02 rzuc okiem w kod tej stronki, zeby odnalezc wlasciwy adres tego pliku. Pomoge ci: s2.putfile.com/videos/a6-25213441427.avi Milego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFan Re: Bramka Żurawskiego IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.09.05, 22:57 A co? Moze mial w Polsce zostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Piękny gol, oby takich jak najwięcej IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.09.05, 23:16 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Piękny gol, oby takich jak najwięcej 11.09.05, 00:00 widziałem mecz a gol był wyjatkowej urody ,po rozegraniu piłki w pełnym biegu strzal nie do obrony!wogóle dobrze tez podawał, celnie i dokładnie widac ze w super formie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzakis Ma ciek!!!!!! IP: *.cable.ubr01.camd.blueyonder.co.uk 11.09.05, 03:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swng utwór "Magic" na cześć Żurawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:49 Jaki jest tytuł i wykonawca tego utworu, który grają po strzelonej bramce Żurawia? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: utwór "Magic" na cześć Żurawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:39 Pilot Oh-Oh-Its-Magic Odpowiedz Link Zgłoś