ewencja 03.10.02, 20:17 Co sądzicie o spotkaniu? Jak by się tak skrzyknąć i spotkać? Ja jestem tutaj od niedawna, ale wy starsi bywacze forum ? Co o tym sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabiaa Re: Zlot IP: 213.77.64.* 03.10.02, 20:23 Spróbuj umówić się na Łysej Górze. Redakcja GD ma do dyspozycji miotły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: JESTEM OCZYWISCIE ZA !! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.02, 23:59 wedzonka napisał: > Pozdrawiam! nie demaskuj się ;-) czerwonoskórzy sa wszędzie heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacoo Re: Zlot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.02, 21:31 jestem za ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Zlot 03.10.02, 23:53 Zloty już bywały, ewencjo! Pod Papugami, w siedzibie Wyborczej (taras i piwnica), Pod Jemiołą i jeszcze gdzieś, gdzie nie byłam. Uważam, że należy tradycję kontynuować. To kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Zlot 04.10.02, 00:00 cześć! może nie nazywajmy tego zlotem, tylko poprostu spotakniem, ot takim poprostu miłym spotkankiem, bo zlot tak jakoś mnie odstrasza.ale jesli chodzi o właśnie spotaknie to jestem jak najbardziej za , czekam na termin:) pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Po co ? IP: *.warszawa.ec.pl 04.10.02, 10:10 ewencja napisała: > Co sądzicie o spotkaniu? Jak by się tak skrzyknąć i spotkać? [..] Ale po co? pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś