Gość: forumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:15 kklement musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaziu A grafika znow do dupy!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.11.05, 23:41 I znow jak zwykle w GW wroclawskiej nie mozna powiekszyc grafiki!!! To po jaka cholere ja wklejacie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pak Re: Samsung i Colgate-Palmolive zainwestują na Do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.05, 00:12 Whirlpoolowi ja dziękuję. To jedyny zakład w którym nie chciałbym pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu A grafika dalej do dupy!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.11.05, 01:51 minely 2 godziny a grafiki nie zmienili... Co wy chlejecie w tej wroclawskiej GW nieroby??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: A grafika dalej do dupy!!! Rada dla Kazia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 04:06 Zamiast sie denerwowac zrob tak 1) www.opera.com (polskojezyczna)- sciagnij/otworz program Opera 2) zainstaluj 3) otworz sobie tą strone w Operze. Jak cos masz za male wystarczy bacisnac "+" a strona sie Ci powiekszy. Poza tym cala masa innych udogodnien do wykorzystania. Warto sprobowac - ja uzywam Opery od kilku lat. 4) Szkoda nerwow... Odpowiedz Link Zgłoś
jlesiecki Re: A grafika dalej do dupy!!! Rada dla Kazia 08.11.05, 07:22 ja wole fire foxa, tez lewy ctrl + lub - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEK@N Re: A grafika dalej do dupy!!! Rada dla Kazia IP: *.magma-net.pl 08.11.05, 07:35 zaraz powstanie ranking przegladarek internetowych... ja wole opere... hahahahaha.............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: A grafika dalej do dupy!!! Rada dla Kazia IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:46 > zaraz powstanie ranking przegladarek internetowych... ja wole opere... > > > hahahahaha.............................. a w dodatku to nie ma nic do rzeczy, bo powiekszenie przeskalowanej grafiki nic nie da. z kupy rozmytych pikseli sie duza kupa duzych rozmytych pikseli. plik obrazka po prostu nie zawiera juz wystarczajacej ilosci informacji do odtwarzenia wygladu oryginalu. coz, we wroclawskiej wybiorczej pracuja widocznie same technofoby i guziko-klikacze. ps. u mnie firefox na linuksie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Samsung i Colgate-Palmolive zainwestują na Do IP: *.chello.pl 08.11.05, 09:04 autor pominął 5czy 6 podwykonawców LG Philips, którzy również wybudują fabryki w Biskupicach i zatrudnią kilka tysięcy osób; podpisane zostały na tę okoliczność stosowne umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m mapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:58 i po co dawać w internecie takie mapki ilustrujące artykuł, na których nic nie widać? strasznie nie lubię tu w gazecie tych obrazków, na których w w większości nie da rady przeczytać tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Samsung i Colgate-Palmolive zainwestują na Do IP: 192.168.248.* / 85.159.128.* 08.11.05, 12:41 mapy oczywiscie do dupy - nic nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: Samsung i Colgate-Palmolive zainwestują na Do 09.11.05, 06:21 mapa do d... także dlatego, że zaznaczono Biskupice w niewłaściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Ile lat musi trwać... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 08.11.05, 13:32 ...zanim jakiś misiek ruszy dupsko i zrobi coś z tymi żałosnymi grafikami. Żałosna grafika = żałosna gazeta, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Ile lat musi trwać... IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:57 > ...zanim jakiś misiek ruszy dupsko i zrobi coś z tymi żałosnymi grafikami. > Żałosna grafika = żałosna gazeta, o! no to sie wycwanili. umieszczenie dobrego obrazka ich przeroslo, to go usuneli. zalosne. naprawde nie macie tam kogos bardziej kumatego? moze sie w centrali zapytajcie jak to zrobic? w glownym wydaniu poza zdjeciami - ktore w wersji sieciowej zawsze sa male i miernej jakosci - sa jeszcze tzw. infografiki, ktore mozna bez problemu powiekszyc - moze to wam cos podpowie. na razie sie osmieszacie. to nie jest zlosliwosc anonimowego internauty - zwyczajnie widac, ze nie panujecie nad narzedziami, ktorymi powinniscie umiec sie poslugiwac. Odpowiedz Link Zgłoś