Gość: rakowski IP: *.waw.cdp.pl 04.10.02, 23:05 to ja twój tato - mieczysław nie rób tego maluj proszę lepiej maluj albo śpiewaj albo coś innego rób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flowers Re: Bez upierdliwości proszę? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.02, 23:10 Pogódź Kaczorka z Agentem u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Bez upierdliwości proszę? 04.10.02, 23:32 ja podszywający się (żeby cenzor nie mógł) nie lubię sld i co poradzę ??? :((( ego "świnią" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Nie musisz nic radzic na to. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 23:41 Musisz tylko z tym zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Nie musisz nic radzic na to. 04.10.02, 23:46 ojoj ... no żyję z tym ... ale na pewne rezczy nie ma mojej zgody i co żyję z tym ale gdzieś sobie pogadać chcę, a nie mogę bo mnie wycinają niby demokraci ha ha gazetka wyborcza phi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Wolnośc słowa nie jest wolnoscia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 00:00 obrazania. Za duzo inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Wolnośc słowa nie jest wolnoscia 05.10.02, 00:06 mam jednak wrażenie, że może jedynie dotykam cieńkiej granicy, za którą jest obrażanie a "czerwona świnia" to rodzaj człowieka bez honoru i pamięci taka moja opinia jeśli pamiętasz tamte czasy nie masz prawa być zwolennikiem tej opcji jeśli jesteś młody i ci nie pasuje to co na około twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max wolnosc wolnosci nie rowna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 20:14 jesli chodzi o scislosc to sa dwie koncepcje wolnosci i z kazdej mozna wyprowadzic wolnosc slowa; widze ze mylisz wolnosc slowa z odpowiedzialnoscia za slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkara Re: lidzia - proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 18:21 Gość portalu: rakowski napisał(a): > to ja twój tato - mieczysław > nie rób tego > maluj > proszę lepiej maluj > albo śpiewaj > albo coś innego rób ...ale nie zadawaj się z ministrem Szmajdzińskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flowers Re: Cześć Warszawiak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 19:44 Pogodziłeś Kaczorka z Agentem? Przy okazji pozdrów Fajczarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Cześć Kwiatkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 19:57 pułkownik?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flowers Re: Cześć Kwiatkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 12:36 Nie. Ginekolog!!! Jakby ze związku PO z PiS-em miało się coś ułomnego począć to jestem do usług. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Cześć Kwiatkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 14:25 Gość portalu: Flowers napisał(a): > Nie. Ginekolog!!! Jakby ze związku PO z PiS-em miało się coś ułomnego począć to > > jestem do usług. :))) a teraz komu słuzysz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flowers Re: Cześć Kwiatkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 17:43 W poprzednim poście złożyłem ofertę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max gdzie jest baron... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 20:11 Lidzia ponoc taki jeden chce ci nazwisko zabrac; ach te plotki... Odpowiedz Link Zgłoś