Dodaj do ulubionych

Rzuć palenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:02
Bardzo smutne ogłoszenie.Niestety jeden z tych punktów nie może się pochwalić
wykwalifikowana i kompetentną kadrą. Opieka to fikcja, jeśli pacjent sam nie
zakręci się za innym (czytaj znającym się na rzeczy)lekarzem,to kuracja może
zakończyć się poważnym uszczerbkiem na zdrowiu. A potem pan/pani doktor
rozkłada ręce: "Indywidualny i niespotykany wcześniej przebieg, hmmm....,no
to nie wiem". Ja niestety wiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: buuuuu Re: Rzuć palenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:06
      hmmm jesli sie pisze, ze ktos tam cos tam, to albo pisze sie konkrety albo nic -
      chodzilam na plac Bzowy i po 18 latach palenia na akord rzucilam 18.10.05.
      papieroski - ciagle za nimi tesknie, ale chyba nie wroce do nalogu hehehe bo w
      miejsce wydatkow na fajki wzielam sobie superasny robot kuchenny na raty :)
      • Gość: fredka Re: Rzuć palenie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.02.06, 11:36
        Rzuciłam palenie od razu - jednego dnia.
        Paliłam sporo lat,ciężkie chwile przeżywałam, stres, sny o papierosach jkich
        nigdy w życiu nie paliłam,takie były smaczne - ale warto było, nie palę 5 lat.
        Zaznaczam że próbowałam różnych metod rzucenia palenia, medoda od pierwszego
        razu się sprawdziła.
        • Gość: king Re: Rzuć palenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.06, 19:34
          A po co wogole rzucac?
        • Gość: Taka jedna Re: Rzuć palenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.06, 19:59
          Gratuluję - mnie też się udało choć nie za pierwszym razem. Próbowałam
          stopniowo ale niewiele to dało. Może to się wyda mało prawdopodobne ale potem
          przestałam palić z dnia na dzień. Nie palę już 9 lat i jakoś nie tęsknię.
    • Gość: 666 pety są dla ciot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:06
      • Gość: leszek2009 Re: pety są dla ciot! IP: *.as.kn.pl 06.01.09, 23:52
        popieram
        www.ciotunia.pl
    • Gość: Nie mogę. Nie palę Re: Rzuć palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:29
    • Gość: aga Re: Rzuć palenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:11
      • Gość: , Re: Rzuć palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:03
    • Gość: Kamil Rzuć palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:02
      Wszystkie te sposoby jak dla mnie sa niewiele warte. tu trzeba poprostu silnej woli wspartej pewnymi metodami, jak ladnie jest to opisane na rzucpalenie.yoyo.pl
    • Gość: Klinika Allena Car Rzuć palenie - metoda Allena Carra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:45
      Organizujemy sesje rzucania palenia. Jedno spotkanie, gwarancja zwrotu
      pieniędzy, metoda działa ponad 20 lat na świecie. www.allen-carr.pl Fiolka
      rzuciła palenie metodą Allena Carra
      • Gość: gość Rzuć palenie - we Wrocławiu metoda Allena Carra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 17:26
        już 22 lipca kolejna sesja rzucania palenia we Wrocławiu, zachęcam wszystkich palaczy, ja rzuciłam ta metoda i wielu moich znajomych. rewelacja, bez stresu i silnej woli, bo metoda skupia się na uzaleznieniu mentalnym, jak ktoś chce wiecej wiedzieć to polecam stronę allen-carr.pl, tam jest wiele informacji. jestem szczesliwa że ktos mi ta metode polecił i sama ja teraz polecam, bo zmieniła moje życie na lepsze - bez petów !!!!!
    • Gość: darko Rzuć palenie IP: *.chello.pl 26.09.08, 11:37
      Nie pale już 59dni po biorezonansie i narazie jest OK
      • Gość: Konrad Re: Rzuć palenie IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.09, 00:46
        Moja przygoda z paleniem trwala na szczescie tylko kilka
        miesiecy.Stanowczo odradzam i nie polecam.
    • Gość: JOANNA Re: Rzuć palenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:27
      Po 12 latach palenia sama odstawiłam fajki, tak po prostu,z dnia na
      dzień. Jeżeli ma się odpowiednia motywację to nie są potrzebne zadne
      kuracje. W moim przypadku palenie było w głowie - bardziej
      psychiczne uzależnienie niz fizyczne organizmu! Postanowiłąm, że nie
      palę i nie palę!
    • Gość: paula33 Re: Rzuć palenie IP: 46.112.158.* 10.11.10, 15:56
      A ja jestem happy:-) Nie palę już prawie miesiąc! To szok! Nawet dla mnie to szok, bo nigdy nie sądziłam że moge dać sobię z tym radę a jednak się udało! Sama kilka rady nie dalam ale kumpela znalazla ogloszeni tj. naklejke z numerem na zabieg i poszlam na biorezonans. Obsługa super, pani miła, zabieg nic nie bolał i nie pale. Jak ktoś ma problem to niech uderza na Komuny Paryskiej do BioFiz'u na zabieg oczywiście wrocław. mają nawet fajną stronke na inne różności www.biofiz.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka