Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:18 czy nudy na pudy? Cos to swieto bardzo smutne! To Eklerek jutro bedzie bardziej swietował.Beda nawet fajerwerki. Władze jak widac nie potrafią zabawic Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Racja 11.11.05, 14:30 To święto powinno być radosne a wygląda jak dzień żałoby narodowej. Powinna być parada wojskowa (ale nie taka nudna jak zawsze tylko np. z pokazem nowych KTO), pokazy fajerwerków, otwarte (za darmo) muzea, pokazy sprawności wojska, policji, straży pożarnej, pikniki różne, pokazy rekonstruktorów (np. rozbrajanie Niemców na Rynku), w TV dobry polski film wojenny itp. A u nas najpierw msza, potem paplanina polityków a na końcu nudna defilada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdun Re: Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:15 taa dutkiewiczowi brak pomysłów. A zapomniałem on z PO wiec śpi nie chce brac odpowiedzialnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bladziuchny senior Re: Racja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:16 U mnie się dzieje, może wyjdzie mi numer ...... w ..... końcu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Wypierd Zgadzam się ! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.11.05, 15:38 Faktycznie, szkoda że to zasadniczo NAJWAŻNIEJSZE ŚWIĘTO PAŃSTWOWE ! Odpowiedzialność za organizację ponosi Urząd Miejski. Ale nasi urzędnicy byli chyba bardziej zajęci planowaniem sobie dłuuugiego łikendu. W S T Y D ! tym bardziej że pogoda akurat dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrozzz Re: Racja IP: *.devs.futuro.pl 11.11.05, 15:42 Jedynie Poznań jak zwykle radośnie świętuje imieniny Marcina :) Odpowiedz Link Zgłoś