cichociemna 11.11.05, 18:27 No to uwaga: poszukuję kogoś, nie no chłopaka, na zabawę studniówkową. Chętnych zapraszam do odpowiadania na ten wątek. Pozdrówki PS. to nie są żarty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudywr Re: poszukiwany... 13.11.05, 00:12 Faceci co Wy??!! Kobieta jest w potrzebie już 1,5 dnia a wy nic?? Sorki Cichociemna, dopinguję, nie mogę kandydować ponieważ już od 7 lat jestem zobrączkowany (zresztą dzięki studniówce w ciemno :-)) Pozdrawiam i powodzenia w łowach Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemna Re: poszukiwany... 13.11.05, 10:51 Dzięki Rudywr za doping, mam nadzieję, że będzie skuteczny. Cieszę się, że Ty dzięki studniówce w ciemno wiele zyskałeś, bo mi już wróżą, że skończę pocięta w krzakach, albo coś takiego Pozdrówki zwrotne Odpowiedz Link Zgłoś
rudywr Re: poszukiwany... 13.11.05, 21:57 A z kąd (jeśli mogę wiedzieć) taka dramatyczna przepowiednia? Normalni faceci istnieją (tylko proszę o nie komentowanie "co znaczy normalny facet", chodzi mi o takiego, który między innymi nie tnie...) P.S. Zastrzegam sobie to bo wiem, że jest to temat na forum, które może być wpisane do kięgi rekordów Guinness-a, a nie o to tu chodzi.... Studniówka się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemna Re: poszukiwany... 18.11.05, 22:57 co do tych przepowiedni, to powstały one w dobrej wierze i w trosce o mnie. Nikt mi chyba mam nadzieję nie życzy takich tragicznych sytuacji, hehehe, a na w życiu wiadomo różnie bywa, tylko że ja strasznie nie lubię, jak ktoś w przesadę popada pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajniak Re: poszukiwany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:16 Moze napisz cos wiecej o sobie albo daj jakis kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemna Re: poszukiwany... 18.11.05, 22:53 proszę bardzo drogi Tajniaku oto kontakt do mnie: cichociemna@gazeta.pl gg: 1792420 daj znać, będzie miło pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patxx Re: poszukiwany... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.05, 21:51 siemka,spoko opcja,moge isc :D tylko wyslij fotke :P wormkro@o2.pl ;]czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matternhorn Re: poszukiwany... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.11.05, 00:43 a co tam zaryzykuję... kontakt: gudi15@wp.pl, gg: 2844866. Rok temu jak szedłem na studniówkę to chciałem miejsce osoby towarzyszącej sprzedać na allegro :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemna Re: poszukiwany... 25.11.05, 17:24 hehehe, to dobre, i co udało się? Z kim w końcu poszedłeś? PS. fajne masz pomysły pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nofink Re: poszukiwany... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.11.05, 21:22 nofink@Gmail.com tez mam 100dniowke w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: poszukiwany... IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 02.01.06, 14:33 hej Z mila checia pojde z Toba na stodniowke:) jesli chcesz to mozemy sie najpier umowic na jakies psotkanko:) moj mail mlodyzig@wp.pl odpisz jak jestes dalej zainteresowana pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś