niunia_plo 11.11.05, 22:15 Rozeslij gdzie tylko mozesz to bardzo ważne potrzebna jest krew grupy "A-Rh-" dla umierajacego dziecka. Nr. telefonu - 604-947-367. Przslij proszę tę prośbę do jak najwiekszej grupy osób i znajomych! (to nie lancuszek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igi.wr Re: SPRAWA ZYCIA!!!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 23:42 Masz juz kogos? Ja mam 0 Rh- "Miarą mowy nie jest ten, który mówi, lecz ten, który słucha." Platon Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: SPRAWA ZYCIA!!!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 23:46 a ja A ale z rh plus... moze to powklejac na forum dziecko , lub chore dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
co-jest-grane OSTROŻNIE!!! 12.11.05, 08:35 Uważajcie, bo to najprawdopodobniej "podpucha"! ;-( W internecie i sms-ach krąży to już od kilku lat! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: OSTROŻNIE!!! 12.11.05, 09:08 Po co ludzie robia takie rzeczy ? Jaki mają w tym cel ? Zwykly wygłup ? Boje sie tylko , ze jak ktos bedzie naprawde potrzebowal pomocy ,to nikt na taki apel nie zareaguje myslac , że to " podpucha" . Smutne . Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re do niunia_plo 12.11.05, 09:13 niunia_plo napisała: > Rozeslij gdzie tylko mozesz > to bardzo ważne > potrzebna jest krew grupy "A-Rh-" dla umierajacego dziecka. > Nr. telefonu - 604-947-367. Przslij proszę tę prośbę do jak najwiekszej grupy > osób i znajomych! (to nie lancuszek) Wyslalam ci wiadomosc . Najpierw pomysl , zanim zrobisz !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś