Gość: gość IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.05, 12:23 Chyba Stelarca.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: WRO in tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:37 A kiedy zapyzialy Wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: WRO in tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:22 Żenujące jest zarabianie na obwożeniu cudzych prac, bez zgody autorów i niepłacąc im kasy a samemu zarabiając na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WRO in tour IP: 194.42.117.* 16.11.05, 09:48 Chyba nie masz pojecia o czym piszesz. Znam organizatorow WRO od kilkunastu lat i nie zauwazylam zeby sie jakos specjalnie na tym "interesie" dorobili. Moze zajmij sie lepiej jakas instytucja "chroniaca" prawa autorskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastek13 Re: WRO in tour IP: *.orange.pl 16.11.05, 11:23 to tacy frustraci sa zenujacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: WRO in tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:44 od WRO : z autorami sie umawiamy, pokazów komercyjnych w ogole nie robimy, a jeden z autorów w sprawie oferowanego przez nas honorarium pisze tak ( w wolnym tlumaczeniu..) Naprawde doceniam wasze wysilki (..), wiele innych organizacji majacych o wiele wiecej pieniedzy i pomocy, niz wy, nawet nie mysli o zaplaceniu czegokolwiek autorom, za dziela , ktore pokazują. Tak wiec akceptuje te wspanialomyslna oferte i rachunek wysylam. I really appreciate your efforts to support the artists even within the difficult context you describe. A lot of organizations who have much more money and support than yours wouldn't even think about paying anything to the authors of the works they show. So I accept this honest offer. I will send an invoice soon. pozdrawiamy i zapraszamy Pawel Janicki WRO Centrum Sztuki Mediów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trombalski Re: WRO in tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:15 ja rozumiem tę frustrację. człowiek się napnie, nastara, a potem cały świat robi kokosy tylko nie ja, artysta Odpowiedz Link Zgłoś
helen.a Re: WRO in tour 16.11.05, 14:34 Jestem Zelonogórzanką i wczoraj wieczorem byłam na pokazie WRO w naszym miescie. Długi ciekawy zestaw video-art, a przedtem wspanialy wyklad o sztuce! Odpowiedz Link Zgłoś