Gość: misio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:52 Gdzie w miarę tanio i szybko można zmienić opony w naszym kochanym miasteczku. Zimówki już mam, chodzi mi o samą usługę zmiany. Dzięki. PS No może z tym szybko przesadziłem ale tanio może być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drinks A ja dziś juz zmieniłem, zapłaciłem 60 zł brutto.. IP: *.magma-net.pl 14.11.05, 19:57 za wymianę z wyważeniem. Dużym problemem było znalezienie dziś wolnego m-ca, wszędzie kolejki, pusto było w firmie mieszczącej się przy samej estakadzie Gądowiance (zjazd z estakady w kierunku Nowego Dworu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrpilinko Re: Wymiana opon IP: *.crowley.pl 15.11.05, 12:33 Wczoraj wymieniałem (tyle, że w Oleśnicy). Wymiana z wyważaniem - 30 PLN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reife Re: Wymiana opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:20 ja mam akurat na felgach, ale potrzebuje je przelozyc, bo kurde po miesiacu sa juz kapcie (a kola leza sobie nieobciazone w piwnicy). chyba uszczelnili mi to jakims starym butaprenem :D. ktos wie gdzie mozna tanio zrobic taka operacje? Odpowiedz Link Zgłoś