Dodaj do ulubionych

Spór o parkowanie taksówek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:59
To nie jest miejsce na postój taksówek, w szczególności pobierającyh większe
opłaty za kurs. dobry klinet to zagraniczny klient, którego można najszyvciej
orżnąć, bo nie zna cen.
Obserwuj wątek
    • Gość: taxi driver A sami dzwonią po straż IP: *.KSZ.K.pl 15.11.05, 22:23
      i trza uciekać
    • Gość: Neo[EZN] Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 22:45
      Może chociaż autor artykułu pokwapiłby się o napisanie gdzie jest ten hotel?
      Nie każdy zna wszystkie hotele we Wrocławiu.
      • Gość: Neo[EZN] Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 22:45
        Już widzę - gdzieś na św.Mikołaja...
    • anwb Re: Spór o parkowanie taksówek 16.11.05, 08:01
      To kolejny przyklad, ze uklad zakazow parkowania, podobnie jak ograniczen
      predkosci we Wroclawiu ,sluzy wylacznie usprawnieniu pobierania tego radzaju
      podatkow od kierowcow. Straz miejska zamiast pinlowac porzadku, kupuje sobie
      radary, czy inne gadzety i w ten sposob ludzie nie posiadajacy nawet prawa jazdy
      egzekwuja przepisy prawa. Cos, prawo i sprawiedliwosc zwycieza ;)
      • Gość: kali Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 08:13
        A niech mi ten dziennikarzyna powie gdzie jest ten hotel we Wrocławiu,
        bo juz od jakiegos roku go nie ma:)
    • Gość: AS Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.toyotafr.com 16.11.05, 08:37
      a pismak znowu niezorientowany - DORINT już od dawna ma zmienioną nazwę na
      SOFITEL.....
      • Gość: Kaziu Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.11.05, 09:10
        dokladnie - sofitel..
        A co do parkowania w ogole. Nie mam pojecia, jaki debil zezwolil wjezdzanie w
        sw. Mikolaja autokarow. Dotyczy to rowniez Kielbasniczej. Ja wiem, ze niemieccy
        turysci musza wysiasc pod drzwiami hotelu ale niby jak te autobusy maja
        wyjechac?? pcha sie jeden z drugim (kasujac zaparkowane prawidlowo auta) w
        Kielbasnicza nie majac mozliwosci manewru... no i godzinny korek z glowy. i ja
        sie pytam - gdzie sa ci strazacy miejscy??? tak trudno wymyslic ZDikowi mala
        zatoczke vis a vis teatru wspolczesnego zeby tam autokary mogly sie zatrzymac i
        wysadzic klientow pobliskich 4 hoteli???
        • Gość: Kaziu 1 Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.adm.uni.wroc.pl 16.11.05, 10:04
          Niemcy nie dojdą do hotelu z takiej odległości. Oni mają po 99 lat !
    • Gość: abc Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 14:42
      Trochę z innej beczki. Od dłuższego czasu obserwuję samochody prakujące na ul.
      Kazimierza Wielkiego, są miejsca na tej ulicy gdzie nie można przejść bo
      samochód jest zaparkowany tak blisko ściany budynku, że nie ma najmniejszych
      szans na przejście, ale oczywiście to nikogo nie obchodzi. Jeszcze jedna sprawa
      czy nie można nic zrobić z osobami które zbierają pieniądze na wino w okolicy ul
      Świdnickiej oraz panem który chodzi z dwoma dużymi psami koło przejścia
      podziemnego na Świdnickiej, jeden z tych psób nie ma kagańca, ale jak zwykle
      nasza dzielna policja i straż miejska czepia się rzeczy, które nikomu nie
      przeszkadzają.
    • Gość: ja Re: Spór o parkowanie taksówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:16
      kto tam będzie pędził taksówkarzy parkujących w różnych dziwnych miejscach rynku jak to w większości emeryci mundurowi a wiadomo kruk krukowi oka nie wykole
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka