Dodaj do ulubionych

Akad.Ekonomiczna

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.01, 23:02
Będę drugi raz pisał egzamin warunkowy z matematyki u dr Jerzego Sacały. Na
pierwszym warunku trzeba było zrobić 3 z 7 zadań na dostateczny. Wyniki wyszły
mi dobre. Czy to możliwe,że Sacała oblewa specjalnie? Jak zdać u niego egzamin?
Proszę o jak najwięcej odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: Akad.Ekonomiczna IP: 156.24.231.138, 156.24.1.* 09.04.01, 09:20
      Przyjdz wydekoltowany
      • Gość: hrabia Re: Akad.Ekonomiczna IP: 212.160.39.* 09.04.01, 09:31
        Człowieku !
        Porażasz mnie. Jest jedna możliwość- nauczyć się. A jak nie skumasz, to do domu
        in do pracy.
    • Gość: Roberto Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.waw.prokom.pl 09.04.01, 09:59
      O ile pamiętam, to Sacała na egzaminach specjalnie złośliwy nie był. Raz tam
      kumpelę próbował bajerować, ale bez efektu i konsekwencji :) 3 pytania z 7 to
      niezbyt okazały rezultat, więc może jednak przyłóż się trochę ...

Powodzenia
      R
    • Gość: Student Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.01, 14:34
      Dziękuję za waszą "serdeczną" pomoc! Nie o to mi chodziło. JESTEŚCIE THE BEST!!!
      • Gość: hrabia Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 14:36
        By the way, you have to learn. It is your chance.
    • Gość: qamil Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.ok.ae.wroc.pl 20.04.01, 14:18
      Może to sużniona rada ale nigdy nie zatsanawiałeś się dlaczego sacała
      ps."Mistrz" zawsze jest czerwony jak burak . Odpowiedż jest prosta - lubi sobie
      wypić od czsu do czasu. Ale nie byle co - same godne jego osoby trunki -
      "Błękit Paryża " , spiryt czy sławone "granaty". Raz tak zabalował że miałem
      odwołane ćwiczenia. Łyko go spotkał na dworzę - wyniuchał co i jak , i zamówił
      mu taksówkę do domu a sam przyszedł nas poinformować że zajęć nie ma.
      Rada jest prosta studencie denaturat w reklamówkę i na egzamin.
      I tylko pamiętaj że jedna butelka nie wystarczy.
      • Gość: hrabia Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 14:40
        A co będzie, jeśli jest na odwyku ?
        Radzę powtórzyć analizę ( najlepiej Rudina) i topologię.
      • Gość: jola Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.pl 17.05.01, 13:10
        Nie polecam sposobu z flaszką. Kilka lat temu ktoś z naszej grupy też coś
        usłyszał i w kilkoro kupili mu reklamówke (z wkładem). Facet wściekł sie i
        oblał całą grupę z wyjątkiem 2 osób. Chyba że ... oczekiwał denaturatu...
    • Gość: Marcin Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.kalisz.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 21:18
      ja tam Sacale wspominam bardzo milo,czesto spotykalem sie z im na poprawkach i
      nigdy zadnych zlosliwosci a wrecz przeciwnie,byl bardzo pomocny. inna sprawa ze
      pomimo tych poprawek,klopotow z matma nigdy nie mialem wiec po prostu przysiadz
      i sie naucz
    • osiek Re: Akad.Ekonomiczna 25.04.01, 09:38
      Ja mialem matematyke z dr Lyko, ale obu wspominam milo. Nie byli specjalnie
      zlosliwi... po prostu jak sie nie umialo to sie nie zdawalo... a zaliczenie
      dostalem z okazji dnia dziecka;)
      pazdrawiam was
      P.
    • Gość: ORACLUS Re: Akad.Ekonomiczna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.01, 14:35
      no coz, wiele do powiedzenia nie ebde mial. "Kochaj albo rzuc ta bude.....:))))

dobrze, ze ja jzu koncze. A czasmai sa trudne chiwle w zyciu studenta, nie
      zawsze z jejgo strony zawinione. :)))
    • Gość: Bea Re: Akad.Ekonomiczna IP: 195.205.145.* 17.05.01, 14:36
      I ja miałam zajęcia z dr Sacałą. I zajęcia i egzaminy - bez zastrzeżeń.
      Cóż..... chyba trzeba sie troszkę pouczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka