Gość: Jedności-klan IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 22:09 Skoro w Poznaniu ich nie chcą, to niech geje we Wrocławiu paradują. SToP kaczyzm! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 16.11.05, 22:22 Nie miałbym nic przeciwko! Jak wolność to wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:01 ja jestem za!!!! już zbieram stare baterie!!! -jak za dawnych dobrych czasów!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 01:09 A niech sobie pederaści paradują, jak muszą się obnosić ze swoimi skłonnościami. Mnie to rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.crowley.pl 17.11.05, 09:01 a niech paraduja.. tylko ogolnie to nie wiadomo po co sa te parady? Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_iii_faza Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 10:34 Chciałbym, żeby taka parada odbyła się we Wrocławiu, choćby po to, aby udowodnić reszcie kraju, że jesteśmy miastem tolerancyjnym. Miasto tolerancyjne to miasto otwarte, nie tylko dla zwiedzających go gości... Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Zadymiarze ! ręce precz od Wrocka 17.11.05, 10:38 Wolność jest dla ludzi mądrych, a nie dla zadymiarzy, których w dupie wierci, żeby narobić jakiegoś gnoju ! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 10:39 Nie przeszkadzaja mi geje , ale parada ? Nie wiem jaki ona ma cel. Moze by jeszcze urzadzic obok parade hetero i bi ;) Jak demokracja , to demokracja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie !! Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:16 qwa!! na bezludną wyspe z pedałami i innymi skrzywieniami !! jak to normalne to niech sobie tam żyjąi sie rozmnażają !! hehehe :-D Odpowiedz Link Zgłoś
operator.walca Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 18:45 jestem za gey paradą na Osobowickim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.cybernet.ch 17.11.05, 19:32 ??? >jestem za gey paradą na Osobowickim ...bo twoj mózg juz tam jest ?! P. S. U nas w Zurychu jest taka parada typu karnawal i nikomu to nie przeszkadza !!! A wrecz przeciwnie ! A Polska, jak to Polska - za grosz poczucia humoru i zdrowego dystansu !!! Za grosz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssmann Re: Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:46 a jak by tak dla zabwy gazikiem ich? albo cyklonem??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kper Re: Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:20 A jak by tak dla zabawy walnij się łbem o ściane, byle mocno, o jednego faszyste mniej, no i śmiechu co nie miara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesba Re: vivat geje i lesbijki~!~!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:46 Vviat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:07 Jesteś tam tylko goścem, i co Ty wiesz o życiu. Fajnie jest udawać wieloświatopoglądowość w Szwajcarii. Przyjedź tutaj i patrz na gejów i innych mających problemy ze sobą w tym kraju. Nie udawaj swiatowej osoby. To niepotrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
beciapecia77 Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 18.11.05, 22:22 neti13 napisała: > Nie przeszkadzaja mi geje , ale parada ? Nie wiem jaki ona ma cel. Moze by > jeszcze urzadzic obok parade hetero i bi ;) Jak demokracja , to demokracja ;) dlatego parada bo im trochę trudniej jest, dokładnie tak jak nam kobietom do niedawna (na pocz. xx wieku kobiety też walczyły o swoje prawa). Odpowiedz Link Zgłoś
chata.wolna Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 18.11.05, 23:56 geje na Madagaskar i nie ma zmiłuj. Niech się "popychają" na gejowisku, najlepiej kijami. Obrzydlistwo. Leczyć ich w obozach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:04 dlaczego oni nie zorganizują sobie parady w puszczy kampinowskiej-nikt im nie będzie przeszkadzał!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś