Dodaj do ulubionych

GAY PARADE we Wrocławiu!

IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 22:09
Skoro w Poznaniu ich nie chcą, to niech geje we Wrocławiu paradują.

SToP kaczyzm!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 16.11.05, 22:22
      Nie miałbym nic przeciwko! Jak wolność to wolność.
      • Gość: matt Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:01
        ja jestem za!!!! już zbieram stare baterie!!! -jak za dawnych dobrych
        czasów!!!!:)
    • precz.z.preczem Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 01:09
      A niech sobie pederaści paradują, jak muszą się obnosić ze swoimi skłonnościami. Mnie to rybka.
    • Gość: lolo Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.crowley.pl 17.11.05, 09:01
      a niech paraduja.. tylko ogolnie to nie wiadomo po co sa te parady?
    • zygmunt_iii_faza Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 10:34
      Chciałbym, żeby taka parada odbyła się we Wrocławiu, choćby po to, aby
      udowodnić reszcie kraju, że jesteśmy miastem tolerancyjnym. Miasto tolerancyjne
      to miasto otwarte, nie tylko dla zwiedzających go gości...
    • oberver Zadymiarze ! ręce precz od Wrocka 17.11.05, 10:38
      Wolność jest dla ludzi mądrych, a nie dla zadymiarzy, których w dupie wierci,
      żeby narobić jakiegoś gnoju !
    • neti13 Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 10:39
      Nie przeszkadzaja mi geje , ale parada ? Nie wiem jaki ona ma cel. Moze by
      jeszcze urzadzic obok parade hetero i bi ;) Jak demokracja , to demokracja ;)
      • Gość: ludzie !! Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:16
        qwa!! na bezludną wyspe z pedałami i innymi skrzywieniami !! jak to normalne to
        niech sobie tam żyjąi sie rozmnażają !! hehehe :-D
        • operator.walca Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 17.11.05, 18:45
          jestem za gey paradą na Osobowickim
          • Gość: sklepowa Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.cybernet.ch 17.11.05, 19:32
            ???

>jestem za gey paradą na Osobowickim

...bo twoj mózg juz tam jest ?!

P. S.
            U nas w Zurychu jest taka parada typu karnawal
            i nikomu to nie przeszkadza !!!

A wrecz przeciwnie !

A Polska, jak to Polska - za grosz poczucia humoru i zdrowego dystansu !!!

Za grosz !!!
            • Gość: ssmann Re: Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:46
              a jak by tak dla zabwy gazikiem ich? albo cyklonem??:)
              • Gość: kper Re: Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:20
                A jak by tak dla zabawy walnij się łbem o ściane, byle mocno, o jednego
                faszyste mniej, no i śmiechu co nie miara...
                • Gość: lesba Re: vivat geje i lesbijki~!~!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:46
                  Vviat!!!
            • Gość: hrabiaa Re: Bo twoj mózg juz tam jest ?! hi, hi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:07
              Jesteś tam tylko goścem, i co Ty wiesz o życiu. Fajnie jest udawać
              wieloświatopoglądowość w Szwajcarii. Przyjedź tutaj i patrz na gejów i innych
              mających problemy ze sobą w tym kraju.
              Nie udawaj swiatowej osoby. To niepotrzebne
      • beciapecia77 Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 18.11.05, 22:22
        neti13 napisała:

> Nie przeszkadzaja mi geje , ale parada ? Nie wiem jaki ona ma cel. Moze by
        > jeszcze urzadzic obok parade hetero i bi ;) Jak demokracja , to demokracja ;)

dlatego parada bo im trochę trudniej jest, dokładnie tak jak nam kobietom do niedawna (na pocz. xx wieku kobiety też walczyły o swoje prawa).
        • chata.wolna Re: GAY PARADE we Wrocławiu! 18.11.05, 23:56
          geje na Madagaskar i nie ma zmiłuj. Niech się "popychają" na gejowisku,
          najlepiej kijami. Obrzydlistwo. Leczyć ich w obozach pracy
          • Gość: matt Re: GAY PARADE we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:04
            dlaczego oni nie zorganizują sobie parady w puszczy kampinowskiej-nikt im nie
            będzie przeszkadzał!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka