Dodaj do ulubionych

okazało się że jestem głupi wszystkich przepraszam

IP: *.waw.cdp.pl 10.10.02, 21:18
Obserwuj wątek
    • mastat Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr 10.10.02, 21:20
      Że jak?!?!
    • Gość: jajaccek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 10.10.02, 21:31
      Przepraszam, to akcja jakas jest?? Z tym przepraszaniem.Bo moze ja bym sie tez
      przeprosil.
      • Gość: tzenzor Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 21:42
        no ja się w każdym razie przyłączam
    • Gość: asik Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.oulu.fi 10.10.02, 21:42
      no przeprosiny przyjete! a mozna wiedziec o co wlasciwie chodzi!?
    • Gość: Alen Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.i-one.at 10.10.02, 21:54
      Pewnie o ten tramwaj co nie chodzi .
      Alen.
    • Gość: Janek Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.02, 22:56
      Niejaki hau-hau czy inszy burek pałęta się po wrocławskim forum bo na
      warszawskim delikatnie mówiąc go olali. A, że rozum ma koło ogona więc pod
      cudze nicki się podszywa.
      • Gość: Rafis Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 10:53
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Niejaki hau-hau czy inszy burek pałęta się po wrocławskim forum bo na
        > warszawskim delikatnie mówiąc go olali. A, że rozum ma koło ogona więc pod
        > cudze nicki się podszywa.

szkoda!!! hehehe
      • Gość: Janek Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 11:00
        Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi!
        • Gość: Rafis Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 11:38

> Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi!

No teraz lepiej Janek ;-)
          Cenie ludzi,którzy potrafią przyznać sie do błędu he he
          Teraz bądz już grzeczny i wszystko pójdzie w niepamięć.

P.S. Życze powodzenia na nowej drodze życia.
          • Gość: Janek Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 12:23
            Tak długo już piszę na tym forum w kółko to samo, że łatwo mnie podrobić. Tym
            razem chciałem napisać coś innego, takiego prawdziwego.
          • Gość: wedzonka Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:36
            Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
            >
            > > Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi!
            >
            > No teraz lepiej Janek ;-)
            > Cenie ludzi,którzy potrafią przyznać sie do błędu he he
            > Teraz bądz już grzeczny i wszystko pójdzie w niepamięć.
            >
            > P.S. Życze powodzenia na nowej drodze życia.

Nie mówię, że wszystkie głupie wątki on zakłada, ale myślę, że stać go na
            więcej, bo wcale nie jest taki głupi.
            • Gość: Rafis Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 20:16
              Gość portalu: wedzonka napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Janek napisał(a):
              > >
              > > > Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi!
              > >
              > > No teraz lepiej Janek ;-)
              > > Cenie ludzi,którzy potrafią przyznać sie do błędu he he
              > > Teraz bądz już grzeczny i wszystko pójdzie w niepamięć.
              > >
              > > P.S. Życze powodzenia na nowej drodze życia.
              >
              > Nie mówię, że wszystkie głupie wątki on zakłada, ale myślę, że stać go na
              > więcej, bo wcale nie jest taki głupi.

nigdy nie twierdziłem,że jest głupi he he
              zreszta nie jest to ważne teraz,postanowił si epoprawić więc nie narzekajmy
    • Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 10:46
      Co to się porobiło na tym naszym forum
      dwóch podszyć się podemnie postanowiło
      hi hi
      popoularnym
      • Gość: hrabiaa Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: 213.77.64.* 11.10.02, 10:52
        A już się cieszyłem, iż to któryś z kandydatów w miejskich wyborach składa
        samokrytykę. Szkoda !
    • Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 13:17
      Zaraz zaraz
      TO JA JESTEM PRAWDZIWY JANEK !!!
      jestem może troszkę głupi i w kółko wypisuje różne brednie na forum
      ale to nie powód żeby się pod mnie podszywać
      kurna
      • Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 13:31
        Przestań głupku! Wszyscy wiedzą, że mam Dialog.
        • Gość: hesus Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 13:58
          WSZYSCY RÓWNIEŻ WIEDZĄ JAKI JESTEś SKROMNY I MĄDRY

zaraz się posikam ze śmiechu - "wszyscy wiedzą"

• Gość: isis! Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 14:18
            Janku, nie przejmuj się. Mnie też się czepiają chociaż mam doktorat i znam
            pięć języków. Oni w ten sposób leczą swoje kompleksy. TO BYŁA PROWOKACJA! więc
            dajcie sobie już spokój głupie klony
            • Gość: hesus Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 14:27
              o - kolejna skromna koleżanka janka

a ja jestem profesorem czterech fakultetów i znam 74 języki

zaraz na prawdę posikam się ze śmiechu
              • Gość: marsha Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 16:31
                ja tam nie wiem, jak to jest z tym doktoratem i znajomoscia jezykow, ale wedlug
                mnie wszystko zalezy od rodzaju kompleksow - czasem po prostu pomaga wmawiania
                sobie, ze jestem taka i taka, tak dlugo, az w koncu sie w to uwierzy...to
                dziala rewelacyjnie zwlaszcza przy niesmialosci - wiem z doswiadczenia :) nie
                jestem z natury przebojowa, chociaz zaloze sie, ze ludzie, ktorzy mnie znaja,
                nie uwierzyliby w to - po prostu przez jakis czas zmuszalam sie do robienia
                rzeczy, ktore mnie krepowaly - staralam sie miec jak naczesciej kontakt z
                obcymi ludzmi, na poczatku nie bylo latwo, przyznaje, ale potem weszlo mi to w
                krew i dzis raczej nie moge nazwac sie osoba niesmiala...
                te sama metode zastosowalam przy "leczeniu" sie z kompleksow dot. urody - dzis
                wiem, ze czasem wdziek i jakies takie wewnetrzne przeswiadczenie o swojej
                wartosci (+ pewnosc siebie) sprawiaja, ze ludzie odbieraja cie jako bardziej
                atrakcyjna niz jestes w rzeczywistosci :)
                trzeba po prostu mowic sobie kazdego dnia, ze jestes piekna i w koncu tak sie
                zaczniesz czuc i zachowywac...
                pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich zakompleksionych forumowiczowzyczac
                zwyciestwa w walce ze swoimi niedociagnieciami :)
                • piootr Re: okaza?o sie˛ z˙e jestem g?upi wszystkich przep 11.10.02, 22:03
                  Gos´c´ portalu: marsha napisa?(a):

> te sama metode zastosowalam przy "leczeniu" sie z kompleksow dot. urody -
                  dzis
                  > wiem, ze czasem wdziek i jakies takie wewnetrzne przeswiadczenie o swojej
                  > wartosci (+ pewnosc siebie) sprawiaja, ze ludzie odbieraja cie jako bardziej

Marsha, rozumiem ze to kokieteria, a nie na serio??? :-)
            • Gość: nelka Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 17:54
              > Janku, nie przejmuj się. Mnie też się czepiają chociaż mam doktorat i znam
              > pięć języków. Oni w ten sposób leczą swoje kompleksy. TO BYŁA PROWOKACJA!
              więc
              > dajcie sobie już spokój głupie klony

Zgadzam sie. Gdyby bylo mniej klonow, to nie byloby ich tak wielu, biorac
              ilosciowo.
      • Gość: Horst Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 22:46

> Zaraz zaraz
        > TO JA JESTEM PRAWDZIWY JANEK !!!
        > jestem może troszkę głupi i w kółko wypisuje różne brednie na forum
        > ale to nie powód żeby się pod mnie podszywać
        > kurna

Ty to akurat jesteś gejowatym klonem liżacym sobie codziennie rano własne jądra!
    • Gość: Tirsa co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 15:08
      no nasze klony mają jednak poczucie humoru ;-)))

[szkoda, ze nie zawsze i nie wszystkie]
      • Gość: hrabiaa Re: co by nie mówić... IP: 213.77.64.* 11.10.02, 16:35
        Co jednak znaczy kobiecy spokój.
      • Gość: bromden Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 11:26
        > no nasze klony mają jednak poczucie humoru ;-)))

zapewniam cie, ze nic tak nie rozwija poczucia humoru u
        jednych, jak jego brak u innych
        • Gość: Tirsa Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 11:30
          brak poczucia humoru u jednych wpływa głównie na rozwój złośliwości u drugich :-
          )
          • Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 11:49
            przepraszam wszystkich za brak poczucia humoru :(
            • Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 11:54

> przepraszam wszystkich za brak poczucia humoru :(

Dodam, że nasze spotkania w salkach parafialnych wymagają ciszy i skupienia.
              • Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 11:57
                oraz że rozpoczynają się o 500 rano
                • Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:11
                  Może u was w stolicy obrządek jakiś inny obowiązuje. My rozpoczynamy o 19-tej,
                  żeby móc wziąść potem udział w skromnej, uroczystej kolacji. O 5-tej wracamy do
                  domu. Bóg z Tobą drogie dziecko.
                  • Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 12:17
                    sam jesteś z warszawy
                    ja jestem z śrepuchowa
                    • Gość: Janek Re: Proszę mi w tym wątku nie insynuować,... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:19
                      ..że jestem mądry.
          • Gość: bromden Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 15:30
            > brak poczucia humoru u jednych wpływa głównie na rozwój
            złośliwości u drugich :

jak widac, zlosliwosci mozna dac upust na rozne sposoby
            • Gość: Tirsa Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 15:36
              złośliwość, jak widać, potrafi być bardzo twórcza
    • Gość: waldek.s Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 17:08
      Stanowczo protestuje przeciwko takim watkom! Zawsze zauwazalem przejawy
      chamstwa w spoleczenstwie, ale od pewnego czasu odnosze wrazenie ze wzroslo
      diametralnie. Nie potrafie, jak inni, byc ponad tym, nie zauwazac, ignorowac...
      Ma ono wplyw na moje samopoczucie, czesto powoduje depresje. Kazdy wulgaryzm
      dziala jak uderzenie. Chamstwo na drogach, osiedlu, w sklepie, w pracy, w
      sytuacjach naglych. Bynajmniej nie czuje sie kims lepszym, a wszystko wokol
      traktuje per noga. Po prostu patrze na swiat wrazliwym okiem. Czy macie podobne
      odczucia? Jak tego nie zauwazac?
      • Gość: isis! Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 17:26
        Nie zamierzam Cię wychowywać. Forum nalezy do wszystkich dyskutantów w tym
        samym stopniu. Jest tylko jeden niepisany warunek, nieważne czy chodzi o moj
        doktorat czy jakikolwiek inny temat - ludzie tu przychodzą żeby rozmawiać i
        czasem sprzeczać się, a nie żeby wygłaszać wulgarne obelgi.

Miej poglądy jakie chcesz i badź odważny w przedstawianiu ich bez celowego
        obrażania innych. Nie chowaj się za tchórza, który przychodzi żeby anonimowo
        odreagować frustracje na forum. Razi Cię skrajnie chamski język? Słusznie. Pisz
        jak inni - o konkretach, bez ubliżania i "na własny rachunek", a nic
        nieprzyjemnego Cię nie spotka i nie będą na Ciebie leciały odłamki.

Ktoś kto pojawia się, żeby ubliżać i gnoić innych może naciąć się i strasznie
        oberwać. Większość osób, które tu pisują poczuje się urażona, obrażona, może
        przygnębiona. Przeczytaj na spokojnie jak inni zareagowali. Ja natomiast zjadę
        od najgorszych, bo dla złych intencji nie widzę usprawiedliwienia. Ot i cała
        różnica.
        • Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 17:33
          nic nie rozumiem ...
        • Gość: waldek.s Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 18:11
          Pod wpływem gestu Janka całe moje życie uległo zmianie. Zrozumiałem, iż wiele
          rzeczy, które z pozoru wydawały się dla mnie bardzo ważne, są niczym w
          porównaniu ze zdrowiem i przyjaźnią. Te parę chwil uświadomiło mi, że nie warto
          się kłócić, dzielić ludzi na wrogów i przyjaciół. To po prostu nie ma sensu.
          Trzeba "żyć dniem każdym", czerpać radość z każdej chwili, która staje się
          naszym udziałem. Bez względu na to, czy jesteśmy szczęśliwi czy smutni - to
          jest nasze życie i musimy wykorzystywać wszystkie dary losu.
          Stałem się innym człowiekiem. Innym - nie znaczy lepszym, ani też gorszym. Po
          prostu doszedłem do wniosku, że nie chcę mieć już poblemów, kłopotów i kłótni.
          Chcę mieć samych przyjaciół, bowiem tylko na nich i rodzinie mogę polegać.
          Chcę więc z tego miejsca przeprosić wszystkich, z którymi toczyłem wojny i
          waśnie. Wszystkich, których kiedykolwiek obraziłem lub czymkolwiek uraziłem.
          Przepraszam Was za to i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
          A wszystkim, którzy wsparli mnie w mych trudnych chwilach chciałbym serdecznie
          podziękować za to, że po raz kolejny okazali się prawdziwymi przyjaciółmi.
          • Gość: jajaccek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:31
            Gość portalu: waldek.s napisał(a):

obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.

Hehe.:) Teraz to przesadziles.:)
          • Gość: hesus Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: 213.134.142.* 11.10.02, 20:32
            ale jaja
          • Gość: Mychol Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 22:50
            Gość portalu: waldek.s napisał(a):

> Pod wpływem gestu Janka całe moje życie uległo zmianie. Zrozumiałem, iż wiele
            > rzeczy, które z pozoru wydawały się dla mnie bardzo ważne, są niczym w
            > porównaniu ze zdrowiem i przyjaźnią. Te parę chwil uświadomiło mi, że nie
            warto
            >
            > się kłócić, dzielić ludzi na wrogów i przyjaciół. To po prostu nie ma sensu.
            > Trzeba "żyć dniem każdym", czerpać radość z każdej chwili, która staje się
            > naszym udziałem. Bez względu na to, czy jesteśmy szczęśliwi czy smutni - to
            > jest nasze życie i musimy wykorzystywać wszystkie dary losu.
            > Stałem się innym człowiekiem. Innym - nie znaczy lepszym, ani też gorszym. Po
            > prostu doszedłem do wniosku, że nie chcę mieć już poblemów, kłopotów i
            kłótni.
            > Chcę mieć samych przyjaciół, bowiem tylko na nich i rodzinie mogę polegać.
            > Chcę więc z tego miejsca przeprosić wszystkich, z którymi toczyłem wojny i
            > waśnie. Wszystkich, których kiedykolwiek obraziłem lub czymkolwiek uraziłem.
            > Przepraszam Was za to i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
            > A wszystkim, którzy wsparli mnie w mych trudnych chwilach chciałbym
            serdecznie
            > podziękować za to, że po raz kolejny okazali się prawdziwymi przyjaciółmi.

Pedofilu z Kamiennej Góry jeszcze szczekasz? Nikt ci jeszcze nie wybił ząbków?
            Twój ojciec dalej robi za sex lalke na Kleczkowskiej?
    • Gość: Tirsa ciekawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:15
      czy waldek.s który się tu wypowiedział był jednym z pięciu naszych prawdziwych
      waldków.s czy też to kolejny klon...
      po raz kolejny składam hołd inteligencji i poczuciu humoru klona...
      (dotyczy tego wątku!)
      isis! wybacz, ale tym razem nie wykazałaś się inteligencją...

[szkoda, że nie dowiem się, czy prawdziwy Janek poczuł się urażony podszywaniem
      klona, czy też się dobrze bawi]
      • Gość: Janek Re: ciekawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 20:30
        Ukłony. Zabawa przednia. Kolega Hesus /i jeszcze parę innych nicków łącznie z
        moim/ umożliwił sobie szybką zmianę poglądów. Kupuję ten pomysł. Niech żyje
        kampania wyborcza i PO. Popieram POPiS i jego przywódców dużego i małego. W
        piosence było: "Jak ten duży zaczął krążyć to ten mały nie mógł zdążyć".
        Okazuje się, że jest odwrotnie. Niech żyje pan Leszek Kaczyński. W końcu kraj
        od Lecha się wywodzi. Twierdzę, że w Warszawie bez Lecha nie ma życia. Popieram
        Rafała I-go i wyborców jego. Słucham Radia Maryja i zdrowaśki odmawiam.
        Serdecznie pozdrawiam. :)))
        • Gość: Janek Re: ciekawe IP: *.waw.cdp.pl 11.10.02, 20:51
          Czy ja to ja to ja czy może to nie ja
          Wszystkich za wszystko przepraszam !
    • Gość: Janek Re: Wyrwany do raportu odpowiadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 21:53
      Tytuł wątku obliguje. Tak więc, żeby nie tracić czasu zaczynam. Jak można
      nazywać głupim człowieka, który z oddaniem i podziwem ocenia dokonania pana
      prezydenta Zdrojewskiego i jego ekipy w ciągu ostatnich 12 lat. Zacznijmy od
      przydziału koncesji na handel alkoholem. Święty człowiek, a może cudotwórca pan
      wiceprezydent Turkowski udzielał m.in. koncesji na sprzedaż alkoholu, w tym
      piwa na Dworcu Głównym. Lata mijają, a ten wspaniały napój ciągle się tam leje.
      Naruszone ustawy? Nie bądźmy małostkowi. cdn.
      • Gość: Rafis Re: Wyrwany do raportu odpowiadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 21:57

> Tytuł wątku obliguje. Tak więc, żeby nie tracić czasu zaczynam. Jak można
        > nazywać głupim człowieka, który z oddaniem i podziwem ocenia dokonania pana
        > prezydenta Zdrojewskiego i jego ekipy w ciągu ostatnich 12 lat. Zacznijmy od
        > przydziału koncesji na handel alkoholem. Święty człowiek, a może cudotwórca
        pan
        >
        > wiceprezydent Turkowski udzielał m.in. koncesji na sprzedaż alkoholu, w tym
        > piwa na Dworcu Głównym. Lata mijają, a ten wspaniały napój ciągle się tam
        leje.
        >
        > Naruszone ustawy? Nie bądźmy małostkowi. cdn.

Niegrzeczny!!! przestań podszywać sie pod Janka!!!
    • Gość: Janek Re:Jestem głęboko zobowiązany do kontynuowania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 10:54
      Jako największy wielbiciel Zdroja na forum i gorący sympatyk jego następcy
      zwracam sie z apelem, a w zasadzie z wielką prośbą do forumowiczów o
      uczestniczenie w spotkaniu z panem Rafałem Dutkiewiczem w salce parafialnej
      kościóła Św. Maksymiliana Kolbe na Ostatnim Groszu w dniu 20 października o
      godz. 19-tej. Temat spotkania:"Wrocław moich marzeń".
    • Gość: Tirsa jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:01
      • Gość: Tirsa Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:03
        i chciałam z tego miejsca zaprosić wszystkich do wzięcia udziału w plebiscycie
        na nazwę ronda w moim wątku
        dziękuję
        • Gość: Janek Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:08
          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> i chciałam z tego miejsca zaprosić wszystkich do wzięcia udziału w
          plebiscycie
          > na nazwę ronda w moim wątku
          > dziękuję

Brałem już udział z propozycją patelnia. Ale się wycofuję i zaproponuję nazwę
          związaną z osobą obecnego prezydenta. To jego dzieło, a kadencja się kończy.
          Jego jakoś nikt nie chwali. A szkoda. Przemyślę temat i wskoczę na Twój wątek.
        • Gość: Janek Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 12:16
          rondo imienia głupiego jasia ew
          rondo imienia głupiego janka

przepraszam wszystkich za wszystko
          • Gość: Janek Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:22
            Ale on ma zdaje się Stasio na imię.
    • Gość: Alen Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 16:05
      Hi
      Przepraszam , jeśli ktoś czuje się dotknięty . Chodzi mi tylko o chorobliwe
      zachowania nie których Userów . Hrabiego nie zaliczył bym do nich , a zaczej
      tytułową postać .
      Dla jasności , nie mam nic przeciwko używaniu obcych określeń , ale wszystko
      ma swoje granice . Jaśli ktoś sili się ,i widaść pewne tendencje , jak również
      cele takiego zachowania . To już są małe objawy pewnych zboczeń .

Alen.
      • Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 17:03
        Nic nie rozumiem ale powszechnie wiadomo że jestem głupi
        przepraszam za wszystko wszystkich
      • Gość: Tirsa hehehehehe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 18:20
        obśmiałam się jak norka :-))))))))))))))
      • Gość: Alen Od Alena do Alena IP: proxy / *.i-one.at 12.10.02, 19:46
        > Hi
        > Przepraszam , jeśli ktoś czuje się dotknięty . Chodzi mi tylko o chorobliwe
        > zachowania nie których Userów . Hrabiego nie zaliczył bym do nich , a zaczej
        > tytułową postać .
        > Dla jasności , nie mam nic przeciwko używaniu obcych określeń , ale wszystko
        > ma swoje granice . Jaśli ktoś sili się ,i widaść pewne tendencje , jak
        również
        > cele takiego zachowania . To już są małe objawy pewnych zboczeń .
        >
        > Alen.

Kimkolwiek nie jesteś przyjacielu , to nie jesteś na pewno Alenem tym z
        Austrii .
        Ja od jakiegoś czasu nie używam na polskim forum słowa powitalnego „ Hi „
        Poza tym moje IP adrese ma inną końcówkę , a mianowicie IP.*.i-one.at .
        A nie IP.*.wrocław.dialog.net.pl . Naśladownictwo Alena nie jest więc takie
        proste .
        Nawet gdy jestem we Wrocławiu to cała moja korespondencja w sieci również
        idzie celowo na około przez tego providera .
        Oczywiście nie mam nic przeciwko temu żebyś dalej używał niku „Alen”.
        Alen.
        • Gość: Janek ŚWINIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 21:33
          Protestuję!Nie jestem głupi,mam puchar "Primus Inter Pares"
          • Gość: Janek Re: Bez tytułu. O prelekcji opowiem jutro!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 22:53
            Sympatyk z Dialogu? Od kiedy takich tytułów sie używa? Ale samoobrona zwycięży,
            jak myślisz Rafisku?
          • Gość: Janek Re: ŚWINIE! IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 23:08
            Nie zgadzam się z przedmówcą !
            jESTEM gŁUPI !
            • Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 23:11
              Na tym wątku nie ma mądrych. I to cieszy. A jak u was z pogodą baranku boży?
              • Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 00:01
                To nie ja ?
                • Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.02, 00:22

> To nie ja !

Pewnie, że nie Ty. Pomyliłem się. Ty jestes koniem co Pana Boga nosił. Baranek
                  jest z dialogu. To ten co pokochał platformę. Nie trzeba ciągnąć, a można się
                  wózkować.
                  • Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 11:01
                    Trzech gości w górę to nie byłem ja !
                    Ja jestem tutaj !
                    Mamusi !
                    RATUNKU !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: 213.134.142.* 12.10.02, 22:05
          zaraz do cholery !!!!!!!!!!!
          to jeatem ALEN
          protestuję
          używam nicku ALEN
          i ja jestem ALEN
          ALEN
        • Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 23:49
          > > Hi
          > > Przepraszam , jeśli ktoś czuje się dotknięty . Chodzi mi tylko o chorobliw
          > e
          > > zachowania nie których Userów . Hrabiego nie zaliczył bym do nich , a zacz
          > ej
          > > tytułową postać .
          > > Dla jasności , nie mam nic przeciwko używaniu obcych określeń , ale wszyst
          > ko
          > > ma swoje granice . Jaśli ktoś sili się ,i widaść pewne tendencje , jak
          > również
          > > cele takiego zachowania . To już są małe objawy pewnych zboczeń .
          > >
          > > Alen.
          >
          > Kimkolwiek nie jesteś przyjacielu , to nie jesteś na pewno Alenem tym z
          > Austrii .

Wystarczy przyjąć za definicje usera parę uporządkowaną (nick, adres ip),
          wówczas jesteśmy dwoma różnymi Alenami. (Alenie, *.i-one.at), twierdzisz, że
          nie napisałeś tych słów (podwójnie zacytowanych)?
          • Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: proxy / *.i-one.at 13.10.02, 01:20
            Gość portalu: Alen napisał(a):

>
            > Wystarczy przyjąć za definicje usera parę uporządkowaną (nick, adres ip),
            > wówczas jesteśmy dwoma różnymi Alenami. (Alenie, *.i-one.at), twierdzisz,
            że
            > nie napisałeś tych słów (podwójnie zacytowanych)?.
            >
            Ten post został napisany przez Ciebie „Alenie z dialogu” .
            Twoja twórczość ograniczyła się do wyrwania moich , we wcześniejszych postach
            napisanych , zdań wyrwanych z kontekstu postu .
            Powiem Ci więcej , bez szukania ich , bo nie wiem czy nie zostały usunięte .
            Wiem z jakimi osobami była ta dyskusja , i mam konkretną wskazówkę jaki jest
            Twój prawdziwy nik . Wprawdzie nie 100% ale ok. 80 % .
            Mam doskonałą pamięć i czasami nam wrażenie że informacje docierające do mojej
            głowy , zanim zostaną zapamiętane na trwałe są najpierw skrupulatnie
            analizowane. Nie od razu , ale np. podczas snu , czy wypoczynku a nawet
            czasami podczas czynności umysłowych w procesie równoległego myślenia . Dostęp
            do tych dokładnie zapamiętanych informacji czasami wymaga trochę czasu , czas
            ten zależy tylko od stopnia ważności ich .

Ludzie posiadający podobne predyspozycje , prowadząc dyskusje na forum, z
            reguły wyrabiają sobie profil pamięciowy poszczególnych Userów . Robią to
            automatycznie .
            Jeśli Ty potrzebujesz kilka ników , to Twoja sprawa . Mi to całkowicie nie
            przeszkadza , możesz w ten sposób realizować potrzeby swojej psychiki . Ja
            nie mam takich potrzeb i nie potrzebuje kilka ników.
            A jeśli chcesz cytować Alena , to masz moje błogosławieństwo.

Alen.
            • Gość: Yani Re: Od Alena do Alena IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 06:14
              Gość portalu: Alen napisał(a):

> Mam doskonałą pamięć i czasami nam wrażenie że informacje docierające do
              >mojej głowy , zanim zostaną zapamiętane na trwałe są najpierw skrupulatnie
              > analizowane.

Sorry Alen, ale w tym zdaniu jest kolejna nieprawdziwa informacja, ktorych
              zreszta czesto uzywasz. W pierwszym linku jest przyklad jak lubisz przekrecac
              fakty. Drugi link, jest na to dowodem(jest tam tez kilka Twoich watkow). Nie
              musisz nic odpisywac. Lubie dyskusje poparte faktami. Ale u Ciebie, nie ma ich
              nigdy zbyt wiele.
              www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3069124&a=3081670http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2505109&a=2520628
              • Gość: Yani Re: Od Alena do Alena IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 06:22
                Jeszcze raz, gdyz zle wkleily sie linki:
                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3069124&a=3081670
                i drugi link:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2505109&a=2520628
                • Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: proxy / *.i-one.at 13.10.02, 12:05
                  Gość portalu: Yani napisał(a):

> Sorry Alen, ale w tym zdaniu jest kolejna nieprawdziwa informacja, ktorych
                  > zreszta czesto uzywasz. W pierwszym linku jest przyklad jak lubisz
                  przekrecac
                  > fakty.
                  >
                  Jeśli ktoś chce coś bardzo widzieć , to widzi to wszędzie , nawet kanarki
                  pływające w morzu.
                  >
                  > Drugi link, jest na to dowodem(jest tam tez kilka Twoich watkow). Nie
                  > musisz nic odpisywac. Lubie dyskusje poparte faktami. Ale u Ciebie, nie ma
                  ich
                  > nigdy zbyt wiele.
                  >

Pozwól że odpisze , ale nie więcej jak jeden post , i zostawię Tobie tu pole
                  do popisu , nie będę już bowiem więcej zaglądał do tego tematu.

Gdybyś czytał dokładnie to znalazł byś wskazówkę na to, że ten kłódki epizod
                  nie uważam za moją obecność. Nie prowadziłem tam żadnych wymian poglądów , jak
                  błyskawica wpadłem , podsumowałem krótko kwestie polskiej gospodarki .
                  Napisałem dwa zdania na temat przyczyn bałaganu w tej dziedzinie , i to
                  wszystko .
                  I to dla Ciebie jest austriackie szambo.

Z tego można wyciągnąć tylko jeden wniosek , a mianowicie że jesteś
                  zwolennikiem obecnego porządku w Polsce i na świecie , należysz do tych
                  Polaków którym się robi słabo ze szczęścia na widok Kwaśniewskiego .
                  Twierdziłeś że mnie pogoniono z tego forum , możesz to i tak nazwać , mi to
                  wcale nie przeszkadza , raczej bawi .
                  Możesz się uważać za człowieka który pogonił Alena z tego tematu . Masz na to
                  moje błogosławieństwo , bo jak już nadmieniłem nie będę zaglądał do tego
                  tematu.

Takich błyskawicznych wzmianek mojego autorstwa znajdziesz więcej , prowadzę
                  bowiem czasami taką grę , jak szachista , jednocześnie na kilku
                  szachownicach . Nie tylko polsko języcznych .

Gratuluję Ci Twojego zaangażowania w zajmowani się Alenem . Wydaje mi się
                  jednak że jest wiele ciekawszych tematów jak zajmowanie się innymi Userami.
                  Chyba że jesteś podobnego zdania jak kiedyś na forum polonijnym.
                  Skonfrontowany byłem z faktem rzekomego robienia profilów Userów polonijnych ,
                  z polecenia GW . Kryterium było następujące , ułożyć listę Userów
                  polonijnych , według głupio mądrych Polaków . Na pewno nie zgadniesz na
                  którym miejscu byłem?

Nie mam nic przeciwko krytyce mojej osoby , rób to jednak raczej bardziej
                  rzeczowo i bez emocji . Wtedy to ma jakiś sens , bo czasami odnoszę wrażenie
                  że Twój stosunek do Alena , nakłada Tobie na oczy czarne nie przezroczyste
                  okulary . I po prostu nie stać Ciebie na luksus obiektywności , za bardzo
                  jesteś moim zdaniem z dezorientowany .

Alen.

• Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 13:34
                    Wasza dyskusja jest jałowa
                    Alen to ja.
              • holly-kauuu Re: Od Alena do Alena 13.10.02, 18:36

> Gość portalu: Alen napisał(a):
                >
                > > Mam doskonałą pamięć i czasami nam wrażenie że informacje docierające do
                > >mojej głowy , zanim zostaną zapamiętane na trwałe są najpierw skrupulatnie
                >
                > > analizowane.
                >
                > Sorry Alen, ale w tym zdaniu jest kolejna nieprawdziwa informacja, ktorych
                > zreszta czesto uzywasz. W pierwszym linku jest przyklad jak lubisz przekrecac
                > fakty. Drugi link, jest na to dowodem(jest tam tez kilka Twoich watkow). Nie
                > musisz nic odpisywac. Lubie dyskusje poparte faktami. Ale u Ciebie, nie ma
                ich
                > nigdy zbyt wiele.
                > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=72&w=3069124&a=
                > 3081670www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=51&w=2505109&a=25
                > 20628"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=72&w=3069
                > 124&a=3081670www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=51&w=250510
                > 9&a=2520628</a>
              • holly-kauuu Re: Od Alena do Alena 13.10.02, 18:42

> Gość portalu: Alen napisał(a):
                >
                > > Mam doskonałą pamięć ...........

pamięć "doskonała"-nie istnieje, bez obrazy.zapytaj w IPN.
                • Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 20:57
                  Akurat ja mam pamięć doskonałą oraz również mam też raport mniejszości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka