Gość: magister IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.05, 20:32 studiowalem na ii.uni.wroc.pl niech nikt mi nie mówi ze studia są przyjemne. hardcore, ale sie opłacało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pęz Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.05, 22:08 Qbolec r0xuje :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:12 Co wy tam na uniwerku wiecie o matematyce. Matematyka była, gdy był super topolg Charatonik. A dzisiaj , to zwykla arytmetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.05, 22:17 przynies jabcoka na impreze qb ;) szacun jak byk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:27 Nie pijam jabcoków, co najwyżej permutację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: 5.1.* / *.netcabo.net 22.11.05, 23:24 O ile się orientuję to mowa jest o informatyce a nie matematyce. A jeżeli chodzi o informatykę, to w byl jeden z Charatonikow, ktory w instutycie zajmowal sie dość zaawansowaną teorią informatyki w zespole prof. Pacholskiego - obecnego rektora. Byl rowniez dr Kościelski - może teraz profesor? Nie wiem. Ale oni na wykladach z Systemów przepisywania termów udowadniali swoje wlasne twierdzenia. Dr Kościelski byl promotorem mojej pracy magisterskiej i dwa lata udreki pracy nad magisterium w tym rok cotygodniowych konsultacji teraz wspominam jako wielką przygodę intelektualną. Swoją drogą jestem ciekaw czy Loryś nadal dojezdza rowerem do instytutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:33 Pisząc o Charatoniku, miałem na myśli tego starszego. Fenomenalnego topologa. W moich czasach był najlpeszym topologiem w Europie. Zdawałem u niego słynnego Rudina - hehehehehehwe - i zdałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: 5.1.* / *.netcabo.net 22.11.05, 23:35 Rudin - pamietam - biblia analizy matematycznej. Pozdrawiam starą gwardię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:37 Fizyka dawnych lat pozdrawia towarzyszy niedoli. A do tego wszystkiego algebra z Fudalim i ćwiczenia z wiecznym wrogiem socjalizmu, przyjeżdżającym na rowerku starej daty, czyli - Morawieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeki Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.11.05, 00:22 z Morawieckim to mialem zajecia na PWr... facet jest swietnym czlowiekiem, ale moglby prowadzic jedynie wyklad, cwiczenia to nie jest jego mocna strona... a co do informatyki, to czego moga na tym uniwerku nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: 194.146.120.* 23.11.05, 09:18 no jak widac tego czego nie moga na polibudzie - zwyklego rozwiazywania problemow, ale chwala polibudzie za to, ze produkuje tak niezbednych administratorow i programistow (coders). bez nich nie mozna by bylo zajac sie rozwiazywaniem ciekawszych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.neurosoft.pl 23.11.05, 14:18 Właśnie sobie myślałam, że coś długo nie ma kontrowersji między absolwentami UWr i PWr, a tu bach!! Już jest - o rozwiązywaniu problemów. To co tam nowego w tych TEORIACH słychać? Absolwentka PWr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.crowley.pl 23.11.05, 10:41 starszy Charatonik - genialny topolog zmarł chyba 2 lata temu... w Meksyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: 213.17.161.* 23.11.05, 11:07 Taką ciekawostkę dorzucę Wam do ogródka. Wczoraj czytałem Stołeczny dodatek do Wyborczej na temat sukcesu w Budapeszcie, ale w przciwieństwie do notatki powyżej ani słowa w nim iż poza dwoma drużynami z UW (I i II miejsce) kolejne dwie drużyny także były z Polski (Kraków i Wrocław). Oni jednak nie mogą wyzbyć się kompleksów nawet tam gdzie są dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: running Re: Kolejny sukces informatyków z UWr IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 23.11.05, 13:55 tinyurl.com/d4695 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka No proszę, i pomyśleć, że... IP: *.neurosoft.pl 23.11.05, 14:33 No proszę, brawo! I pomyśleć, że na ulicy mogą dostać od naszej wspaniałej, wiecznie zamawiającej piwo, Młodzieży Wszechpolskiej (co nie daj Boże)! Wszak wszyscy trzej są dlugowłosi..... :-(( Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś