Gość: Rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 22:43 Stało sie to co przewidywałem.UEFA potraktowała Utrecht po ojcowsku a Legie po macoszemu. sport.onet.pl/569001,wiadomosci.html szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: śmieszna kara dla Utrechtu 12.10.02, 10:34 Teraz w ramach protestu Legia zbojkotuje rozgrywki pucharu UEFA;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: śmieszna kara dla Utrechtu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 17:02 Nie, bo za udział w pucharze dostaje więcej kasy niż musi kary zapłacić... Wydaje mi się, że to kary czysto symboliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: śmieszna kara dla Utrechtu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 17:08 Gość portalu: mr_pope napisał(a): > Nie, bo za udział w pucharze dostaje więcej kasy niż musi kary zapłacić... > Wydaje mi się, że to kary czysto symboliczne. Jednak gdy swego czasu jeden z kibiców Wisły nabroił to polski klub został wykluczony z pucharów na rok,a Utrecht teraz na 1 mecz. Odpowiedz Link Zgłoś