Gość: nina Re: Neti13 - sprawdź maila. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 11:05 wspólczuje ci kochana z powodu chamskich napaści, masz prawo do własnego zdania ! Nawet głupiego! Śmierć pajacom! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re:do niny 25.11.05, 11:13 Gość portalu: nina napisał(a): > wspólczuje ci kochana z powodu chamskich napaści, masz prawo do własnego > zdania ! Nawet głupiego! Śmierć pajacom! Ninuś , martw sie o siebie ( kochana) , bo ja sobie dam rade bez Twojego wspolczucia ;) A smierci to ja nawet pajacykom nie zycze . pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demlib Re: Neti13 - sprawdź maila. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:20 > masz prawo do własnego > zdania ! Nawet głupiego! wlasnie tak! ale dlaczego odmawia go innym? Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Neti13 - sprawdź maila. 25.11.05, 11:30 Gość portalu: demlib napisał(a): > > masz prawo do własnego > > zdania ! Nawet głupiego! > > wlasnie tak! > ale dlaczego odmawia go innym? Ty mnie chyba jednak przeceniasz ;) Zwidy masz ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
operator.walca Re: Neti13 - sprawdź maila. 25.11.05, 12:45 Przyroda dzieli homo sapiens na normalnych i przygłupów. We Wrocławiu ten podział można nieco rozszerzyć o superprzygłupów cieszących się z własnych grafomańsko-debilnych wątków i wpisów. Rzeczywiście trzeba być niezmiernie wielkim idiotąom jak: kolejar, pan i kilku jeszcze, by się zajmować kretyńskimi wpisami. Może, by zatrudnić zamiast admina psychiatrę, który tym debilom wysyłałby recepty i prognozy wyleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś