Dodaj do ulubionych

wesele w ART Hotel

IP: 213.155.167.* 26.11.05, 15:45
macie moze jakies informacje o weselach ktore sie tam odbywaja?my planujemy
no i kros kiedys wspomnil ze tam robia wesela. wystroj ladny, ale nas
interesuje glownie jedzonko i obsluga. czeakm na informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: I. Re: wesele w ART Hotel IP: *.cust.tele2.pl 26.11.05, 23:31
      Ja bylam w ArtHotelu na weselu przyjaciol. Wesele fantastyczne, zabawa
      wystrzalowa! Ale to tak zawsze jest, jesli sa checi do zabawy i dobre nastroje.
      Jesli chodzi o jedzenie - bardzo dobre, ale... porcje znikome;( Oni placili
      chyba 120 zl/os., alkohol, soki we wlasnym zakresie. Moze wiec, jak zaplacicie
      wiecej pieniedzy za osobe, to i jedzenia wiecej bedzie:) Ale orientujac sie
      nieco w branzy weselnej, wiem, ze 110-130zl. to standard i za takie pieniadze w
      innych miejscach jedzenia jest znacznie wiecej! Nawet w hotelach czy
      restauracjach o podobnej ilosci gwiazdek. Obiadem dwudaniowym na pewno nikt sie
      nie najadl w ArtHotelu!! Nawet my, kobitki:) Zakaski byly, jak i obiad, bardzo
      smaczne, ale rowniez nie tak duzo tego bylo i porcje nienazbyt duze, choc
      akurat u nich jedzenia troche zostalo - ot, takie niejadki jestesmy. Obsluga
      nienarzucajaca sie sztucznym byciem milem, czyli naprawde w porzadku! A!
      Najlepsze danie, to byla plonaca szynka! Jadlam ja w wielu restauracjach, ale
      tam byla naprawde wybitna!!! W cenie wesela jest tez apartament, tylko nie
      liczcie na taki, ktory jest pokazany na stronie ArtHotelu:) Ale calkiem OK!
      Konczac, mimo paru minusow, ktore opisalam, z wesela wszyscy byli szczerze
      zadowoleni - i mlodzi, i rodzice, i my - goscie! Wiec jesli podoba Wam sie
      tamtejszy wystroj tak, jak zaden inny we Wro - to robcie tam przyjecie.
      POzdro!
      • Gość: Pietrek Re: wesele w ART Hotel IP: *.os.kn.pl 27.11.05, 09:08
        Sam hotel polecam, co do zabawy weselnej to kwestia wczesniej ustalonego menu,
        zawsze mozecie je sami ulozyc, a oni wam wycenia, wiec tego bym sie nie
        obawial. Pozdrawiam
        • aga_212 Re: wesele w ART Hotel 27.11.05, 23:58
          Tak, sam hotel i obsluge tak, ale porcje tam sa naprawde symboliczne, moze
          dlatego, ze to takie, hmm, eleganckie :) Co by jesc, jesc, ale sie nie
          przejesc! :) No i jeszcze jedno - w zupce z borowikow, nie bylo borowikow!
    • Gość: Kacha Re: wesele w ART Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:58
      Miałam wesele w Art Hotelu. Całe szczęście dwa tygodnie wcześniej w tym samym hotelu mieli wesele znajomi, wiec zdążyliśmy zamówić porcje podwójne, bo pojedyncze są porcjami głodowymi!!!
      Trzeba pilnować, bo dają inne rzeczy niz się zamawia (danie mięsne zamiast bezmięsnego itp.).
      W tym samym dniu często odbywają się w Art Hotelu dwa wesela jednoczesnie. I my też tak mieliśmy:( Nasze wesele (80 gości) obsługiwało trzech kelnerów. Na drugim weselu tez mieli 80 gości!!! na wszystko trzeba było czekać. Jedni zaczeli jeść, jak drudzy dawno skończyli!
      No i klimatyzacja - była zepsuta:( Kapała woda z klimatyzacji, więc ją wyłączyli. Można sobie tylko wyobrazić, jak duszno było na sali, która nie ma okien a przebywa w niej i tanczy 80 osób.
      Najlepszy był sam początek - kelner, który wręczał gościom kieliszki z szampanem, nam wręczył też:) trochę się zdziwiliśmy, bo powinni nas witać kieliszkiem wodki. ale w końcu błąd został naprawiony.
      Apartament wcale nie jest taki piękny, jakby wskazywała ilość gwiazdek:)
      • kasia191273 Re: wesele w ART Hotel 28.11.05, 19:16
        tez bralam ten hotel pod uwage ze wzgledu na polozenie i wystroj
        po zasiegnieciu opinii osob, ktore byly tam na weselach moge tylko potwierdzic
        to, co juz ktos napsial- jedzenia malo i wyglad porcji niesmaczny!
        Polecam restauracje 'Pan Tadeusz' w hotelu Dorint- Sofitel: wszystko udalo sie
        wspaniale- wyglad miejsca pierwsz klasa, obsluga profesjonalna, jedzenie
        przepyszne i duzo, a ceny porownywalne lub mniejsze niz gdzie indziej!
        • Gość: joma24 Re: wesele w ART Hotel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.05, 20:08
          ja miałam wesele w rosyjskiej St. Petersburg (nie wiem, czy nadal jest) i było
          rewelacyjnie ! jedzonko super smaczne, porcje porządne !!! i b. elegancko !
          polecam ! ale to było takie przyjecie an 50 soób, nie wiem jak większe wesela !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka