gucci77 30.11.05, 08:42 Witam, potrzebuję namiar na firmę, która we Wrocławiu, najlepiej gdzieś niedaleko rynku, zajmuje się tego typu usługami. Dzięki z góry za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emzeta77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 09:33 Gucci77 ( co za zbieżność w datach nicków - urodzin? U mnie niestety nie!) Jeśli możesz poczekaj do jutra. Wezmę Ci z pracy namiary na człowieka, który w tych czasach nierzetelności, naciągania, itp. absolutnie mnie"rozłożył". O tym, że to żaden krewny ani znajomy królika niech świadczy to, że nawet nie pomnę jego nazwy firmy, a co dopiero namiarów. Ale do rzeczy; młody człowiek przyjeżdża sam do Ciebie - bierze zlecenie, wcześniej negocjowałam z nim ceny przez telefon - już wtedy pomyślałam - o 1/3 tańszy od innych i robi na wczoraj; to podejrzane. Ale nie. Przyjechał do firmy, wziął wzory, umówił się na dzień nastepny, przyjechał z produktem, przywiózł rachunek, doradził co jeszczę moge zrobić w ostatniej chwili ( chodziło o dodatkowe mat. reklamowe). W tym samym czasie, w przeddzień dużej ogólnopolskiej konferencji, firma wybrana w przetargu, albo inszej drodze najlepszości zażyczyła sobie odbioru reklamowych folderów przez zamawiajacego (czyli nas). Potem okazało się, że nie dość, iż 2x drożej, to jeszcze źle złożonych. Dlatego też głęboko schowałam wizytówkę z namiarami człowieka, który sam dostarcza wszystko, ceny ma uczciwe, robi na wczoraj i wystawia legalne rachunki. Jeśli zabrzmiało to reklamowo - wybaczcie. MZ Zeby nie robić reklamy na forum, może daj mejla, na który jutro będąc w pracy mogę Ci podać namiary. MZ Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? 30.11.05, 14:12 Dzięki emzeta77 za pomoc. Rzeczywiście to mój rok urodzenia, najlepszy z najlepszych :D A co do maila to proszę o przesłanie namiarów na: agabia@tlen.pl . Może to być nawet wójek, ciocia, babcia czy ktoś inny z rodziny, ważne żeby miał cechy wskazane przez Ciebie w mailu ;) Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? 30.11.05, 15:13 Witaj powtórnie, trochę się zmartwiłam, że to jednak rok - choć jak piszesz n,ajlepszy - niestety nie mój urodzin! \ale oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie aby nie wysłać Ci jutro pożądanych namiarów. Jeszcze raz potwierdzam, ze firma jest dobra, a co waŻNIEJSZE wiarygodna. Pozdrawiam niewątpliwie cudowny rocznik 77. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? 14.12.05, 09:47 Witam, niestety do tej pory mimo przekonującej reklamy usług przez emzetę77 nie otrzymałam żadnego namiaru :( W związku z powyższym, może ktoś inny może mi pomóc i podać firmę, która ma ceny konkurencyjne w wydrukach wizytówek, papieru firmowego etc? (najlepiej blisko Rynku), Z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks daj maila, wyślę ci namiary na firmę na ul..... IP: *.magma-net.pl 30.11.05, 15:48 ... Czarneckiego (boczna Legnickiej), to nie przy rynku ale sądzę, że dla niższej ceny (nie kosztem jakości) warto podjechać ten kawałek. Sam czasem korzystam z ich usług, dlatego mogę polecić ze spokojnym sumieniem pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka282 Re: daj maila, wyślę ci namiary na firmę na ul... 07.06.16, 21:51 Chcecie przygotować firmową wizytówkę, ale nie wiecie jak to zrobić, ten artykuł wam pomoże www.stampler.pl/biznes,pieczatki-i-wizytowki-czyli-to-co-charakteryzuje-ciebie-i-twoja-firme wizytówka firmowa, jest związana bezpośrednio z naszą firmą, często oglądana przez naszych klientów, którzy dzięki nim zapamiętują naszą nazwę, logo czy dane kontaktowe.Polecam, bardzo ciekawy artykul warty przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś