Dodaj do ulubionych

WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio?

30.11.05, 08:42
Witam, potrzebuję namiar na firmę, która we Wrocławiu, najlepiej gdzieś
niedaleko rynku, zajmuje się tego typu usługami. Dzięki z góry za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: emzeta77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 09:33
      Gucci77 ( co za zbieżność w datach nicków - urodzin? U mnie niestety nie!)
      Jeśli możesz poczekaj do jutra. Wezmę Ci z pracy namiary na człowieka, który w
      tych czasach nierzetelności, naciągania, itp. absolutnie mnie"rozłożył". O tym,
      że to żaden krewny ani znajomy królika niech świadczy to, że nawet nie pomnę
      jego nazwy firmy, a co dopiero namiarów. Ale do rzeczy; młody człowiek
      przyjeżdża sam do Ciebie - bierze zlecenie, wcześniej negocjowałam z nim ceny
      przez telefon - już wtedy pomyślałam - o 1/3 tańszy od innych i robi na
      wczoraj; to podejrzane. Ale nie. Przyjechał do firmy, wziął wzory, umówił się
      na dzień nastepny, przyjechał z produktem, przywiózł rachunek, doradził co
      jeszczę moge zrobić w ostatniej chwili ( chodziło o dodatkowe mat. reklamowe).
      W tym samym czasie, w przeddzień dużej ogólnopolskiej konferencji, firma
      wybrana w przetargu, albo inszej drodze najlepszości zażyczyła sobie odbioru
      reklamowych folderów przez zamawiajacego (czyli nas). Potem okazało się, że nie
      dość, iż 2x drożej, to jeszcze źle złożonych.
      Dlatego też głęboko schowałam wizytówkę z namiarami człowieka, który sam
      dostarcza wszystko, ceny ma uczciwe, robi na wczoraj i wystawia legalne
      rachunki.
      Jeśli zabrzmiało to reklamowo - wybaczcie.
      MZ
      Zeby nie robić reklamy na forum, może daj mejla, na który jutro będąc w pracy
      mogę Ci podać namiary.
      MZ
      • gucci77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? 30.11.05, 14:12
        Dzięki emzeta77 za pomoc. Rzeczywiście to mój rok urodzenia, najlepszy z
        najlepszych :D A co do maila to proszę o przesłanie namiarów na:
        agabia@tlen.pl . Może to być nawet wójek, ciocia, babcia czy ktoś inny z
        rodziny, ważne żeby miał cechy wskazane przez Ciebie w mailu ;) Pozdrawiam,
        Agata
        • emzeta77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? 30.11.05, 15:13
          Witaj powtórnie, trochę się zmartwiłam, że to jednak rok - choć jak piszesz
          n,ajlepszy - niestety nie mój urodzin!
          \ale oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie aby nie wysłać Ci jutro pożądanych
          namiarów. Jeszcze raz potwierdzam, ze firma jest dobra, a co waŻNIEJSZE
          wiarygodna.
          Pozdrawiam niewątpliwie cudowny rocznik 77.
          • gucci77 Re: WIZYTÓWKI, PAPIER FIRMOWY- gdzie tanio? 14.12.05, 09:47
            Witam, niestety do tej pory mimo przekonującej reklamy usług przez emzetę77 nie
            otrzymałam żadnego namiaru :( W związku z powyższym, może ktoś inny może mi
            pomóc i podać firmę, która ma ceny konkurencyjne w wydrukach wizytówek, papieru
            firmowego etc? (najlepiej blisko Rynku), Z góry dziękuję za pomoc :)
    • Gość: drinks daj maila, wyślę ci namiary na firmę na ul..... IP: *.magma-net.pl 30.11.05, 15:48
      ... Czarneckiego (boczna Legnickiej), to nie przy rynku ale sądzę, że dla
      niższej ceny (nie kosztem jakości) warto podjechać ten kawałek. Sam czasem
      korzystam z ich usług, dlatego mogę polecić ze spokojnym sumieniem

pozdro
      • madziulka282 Re: daj maila, wyślę ci namiary na firmę na ul... 07.06.16, 21:51
        Chcecie przygotować firmową wizytówkę, ale nie wiecie jak to zrobić, ten artykuł wam pomoże www.stampler.pl/biznes,pieczatki-i-wizytowki-czyli-to-co-charakteryzuje-ciebie-i-twoja-firme wizytówka firmowa, jest związana bezpośrednio z naszą firmą, często oglądana przez naszych klientów, którzy dzięki nim zapamiętują naszą nazwę, logo czy dane kontaktowe.Polecam, bardzo ciekawy artykul warty przeczytania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka