Gość: H5N1 IP: 212.182.102.* 30.11.05, 23:22 Dobry fachowiec, stabilna psychika. I do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Skopany przez policję-polskie gestapo IP: 139.48.209.* 30.11.05, 23:27 Ci policjanci to Gestapo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzik Re: Skopany przez policję-polskie gestapo IP: 156.17.253.* 01.12.05, 08:59 Mam małe pytanko:Jak w takim razie zachowaliby się policjanci o psychice mniej stabilnej ? Zabiliby najpewniej, za 30zł.Wszystkich kandydatów na policjantów powinien badać psycholog. Nie każdy osiłek nadaje się do tej pracy. Trzeba mieć jeszcze trochę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: Skopany przez policję-polskie gestapo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 12:06 Chłopie, ale żeby pójść do psychologa to trzeba mieć przecież troche odwagi, żeby się przyznać do swoich słabości... A w Policji są same tchórze... Zauważ, że ich reakcja była dlatego gwałtowna po chłopak był sam, miał tylko 19 lat i był juz na komisariacie gdzie panowie mogli już liczyć na pomoc kolegów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.05, 23:31 z jednej strony gowniarz mial pecha ze skusilo go popelnienie przestepstwa (i duuuuzo szczescia bo autentycznie otarl sie o smierc), z drugiej ci policjanci to osobliwy gatunek idioty - przeciez musza doskonale wiedziec jakie moga byc skutki takiego pobicia, a mimo to nie ograniczyli sie do procedur ... a z trzeciej strony to przeciez minister dorn wyraznie wskazal im jak sie maja zachowywac no wiec wlasciwie wszystko zgodnie z wytycznymi z gory ... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z OKOLICY Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 21:53 PAMIĘTAM ROK 1999 KIEDY TO JAKO PODEJRZANY DO JAKIEJŚ TAM SPRAWY ZOSTAŁEM PRZEWIEZIONY NA KOMENDE MIEJSKĄ W TEDY TO BYŁ NAJGORSZY DZIEŃ ORAZ NOC W MOIM ZYCIU BYŁEM PRZEZ POLICJE BITY OD GODZINY 15 DO 3 W NOCY WYKRĘCANO MI GENITALIA ZAKŁADANO REKLAMÓWKE NA GLOWE I PODDUSZANO BYŁEM PRZYKUTY I ZA RĘCE I ZA NOGI DO KRZESŁA A KAŻDY POLICJANT KTÓRY CHODZIŁ DO POKOJU ORDAZU MNIE BIŁ KOPAŁ ITD ALE ZACZEŁO SIE TAK W ROKU 99 SIEDZIAŁEM W DOMU OK 10-11 RANO PRZYJECHAŁA POLICJA Z NAKAZEM PRZESZUKANIA WPUSCILEM ICH I OBSERWOWAŁEM CO SIĘ DZIEJE PO 2 GODZINACH POLICJANCI ZABRALI MI Z DOMU KOMPUTER TWIERDZĄC IZ POCHODZI ON Z PRZESTEPSTWA I ZABRALI MNIE NA KOMENDE TAM PO NASTEPNYCH 2 GODZINACH ZABRANO MNIE DO POKOJU (POLICJANCI NAZYWALI TEN POKUJ WYCISKARKA) PRZYKUTO MNIE TAM ZA RECE I NOGI I SIE NADEMNA ZNENCANO PRZEZ OD 11 GODZIN POLICJANCI WMAWIALI MI ZE SIE GDZIES WLAMALEM I COS ZABRALEM ZE MAJA DOWODY I TAK NA DOBRA SPRAWE TO JA ITAK JUZ IDE SIEDZIEC ALE JA SIE NIEPRZYZNAWALEM PONIEWAZ NIC ZLEGO NIEZROBILEM ALE ONI DALEJ WIEMY ZE TO TY ITD ITD PO TYCH 11 GODZINACH KIEDY JA JUŻ NAPRAWDE MIALEM DOŚC BOLAŁO MNIE WSZYSTKO NIEMOGŁEM NIC ZROBIC ONI ODPUSCILI ROZKULI MNIE POZWOLILI ZAPALIC I POWIEDZIELI ZE TO CO TERAZ ZEZNAM TO MOJA SPRAWA ONI WIEDZA SWOJE JA ZLOZYLEM ZEZNANIA I MYSLALEM ZE MNIE PUSZCZA DO DOMU NIESTETY ZAMKNELI MNIE NA TAK ZWANYM DOŁKU I TAM TRZYMALI DO RANO OK GODZINY 9 MNIE WYPUSCILI NATYCHMIAST UDALEM SIE DO LEKARZA SĄDOWEGO NACO MAM DOKUMENTACJE LEKAŻ STWIERDZIL JEDNOZNACZNIE ŻE ZOSTALEM BRUTALNIE POBITY MAM NA PIŚMIE OD LEKAŻA WSZYSTKO JAK TO MOJE GENITALIA NAGLE STAŁY SIĘ STRASZNIE SINE I SPUCHNIETE NAGLE WCIĄGU PARU GODZIN PRZYBYŁO MI OK 40 SINIAKÓW RECE I NOGI W OKOLICACH NADGARSKÓW I KOSTEK POPRZECINANE OD KAJDANEK AZ DO KRWI ITD ITD KIEDY WZIOLEM TA OBDUKCJE POJECHALEM DO PROKURATURY ZGLOSIC PRZESTEPSTWO NA CO TEZ POSIADAM ODPOWIEDNIA DOKUMENTACJE NIESTETY ALE PO 2 TYGODNIACH DOSTALEM ODPOWIEDZ IZ MOJE ZAŻALENIE JEST BEZPODSTAWNE PONIEWAZ POLICJANIC TWIERDZA CO INNEGO A JA NIEMAM ZADNYCH SWIADKÓW TYLKO SKAD MIALEM ICH WZIASC NA KOMENDZIE PO JAKIMS CZASIE PRZECZYTALEM ARTYKÓŁ W GAZECIE WYBORCZEJ ŻE PODOBNE MIEJSCE MIALO NA KOMENDZIE KRZYKI POSTANOWILEM UDAC SIE DO WYZEJ WYMIENIONEJ GAZETY ODNALAZŁEM TA PANIA KTÓRA TEN ARTYKÓŁ NAPISAŁA JAK SIĘ OKAZAŁO NIEBYŁEM SAM PRZYSZŁO ZEM,NĄ JESZCZE 2 INNYCH PANÓW Z TYM SAMYM PROBLEMEM NIESTETY ALE PANI Z WYBORCZEJ STWIERDZILA ZE TYM TEMATEM SIĘ JUZ NIEZAJMNIE PONIEWAŻ MIAŁA JUZ TEL Z POGRÓZKAMI OD KOGO ?? WIADOMO JEDNEGO JESTEM PEWIEN WE WROCŁAWIU JAK I W POLSCE POLICJANICJI NADUZYWAJA SWOJEJ WŁADZY I TO ZA DUZO PRZESŁUCHUJA WIELU LUDZI W RÓŻNYCH SPRAWACH ALE TAK NA DOBRĄ SPRAWE TO ICH KTOŚ POWINIEN PRZESŁUCHA ZA TO CO ROBIĄ BO ZA ZNĘCANIE SIĘ NAD LUDZMI POWINNI DOSTAWAC DOŻYWOCIE A NIE JAKIEŚ SMIESZNE DO 8 LAT CHCIAŁBYM JESZCZE DODAC IZ PO 3 MIESIACACH SPRAWE PRZECIWKO MNIE UMOZONO ODDANO MI MUJ KOMPUTER I NIKT NAWET NIEPOWIEDZIAL PRZEPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:37 Ile ty masz lat ze pisac poprawnie nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzejoo Re: Skopany przez policję IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 30.11.05, 23:33 i tylko sie na usta cisnie HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Skopany przez policję IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 30.11.05, 23:40 a bardzo dobrze, ze go tak skopali. za duzo rzeczy bezkarnie przechodzi dzis w tym kraju. po co kradl?jakby mial sprawe w sadzie, to by nic sie nie nauczyl, dostalby smiesznie niski wyrok, z zacheta dla innych.a tak nigdy w zyciu nie ukradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Skopany przez policję IP: 82.26.50.* 30.11.05, 23:58 jak tak lubia kopac, to niech mi dzialke skopia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Skopany przez policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:51 forumowiczu B. zyczecze ci aby twojemu dziecku strzelilo cos do glowy i ukradlo golarke za 30zl. i niech Ci panowie po niego przyjadą...! 49 zgloszen i zadne sie nie potwierdzilo(sic!)... a ja myslalem ze to władza kłamie a nie naród! Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Skopany przez policję 01.12.05, 09:45 > forumowiczu B. zyczecze ci aby twojemu dziecku strzelilo cos do glowy i ukradlo > golarke za 30zl. i niech Ci panowie po niego przyjadą...! forumowiczu A. zycze ci aby dziecku twojego sąsiada strzeliło cos do glowy i ukradł Ci paliwo z auta za marne 30 zł robiąc przy tym szkody na kilkaset zł. Jeśli by Ci do głowy przyszła chęć obrony swojego mienia, to życzę Ci aby to niewiniątko wybiło Ci te faszystowskie myśli. Wzywając policję, życzę Ci aby Cię olano i nikt nie przyjeżdżał. Niestety, ale jak ktoś świadomie decyduje się kraść i nie jest to żadne małe dziecko, tylko pełnoletnia osoba (19 lat) to powinien się liczyć nawet z tym, że może to go kosztować życie. Oczywiście, że nie popieram niepotrzebnego okrucieństwa policji. Tym niemniej dotychczasowe poczucie całkowitej bezkarności niemal zachęca do złodziejstwa. Jest to sytuacja bardzo niezręczna, bo jeśli policjanci zostaną ukarani, będzie to sygnał dla złodziejaszków, że można nadal kraść i nikt im nie podskoczy. Jeśli zaś puści się to płazem, to lada moment może okazać się, że zyjemy w państwie policyjnym i każdemu policja będzie mogła przylać jak najdzie ich ochota, a powody sobie zawsze dorobią. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej554 Re: Skopany przez policję 01.12.05, 10:34 Zjawisko kradzieży nasila się, i to wszędzie. W zakładzie pracy, na ulicy, w sklepach. Przyczyn nie ma sensu upatrywać, są znane ogólnie. Chłopak może kradł dla sportu, pokazać się przed innymi. Racją jest, że na posterunku kilku facetów w mumdurach poniosło i zachowali się jak ostatnie bydlaki. Drobna kradzież i podawanie fałszywych danych nie usprawiedliwiają ciężkiego pobicia. Powinni chłopaka zatrzymać na 48 godzin, na pewno by zmiękł. Swoją drogą policji i innych służb prewencji powinno być na ulicach więcej. A gdyby w każdym hipermarkecie był mały posterunek policji? Na koszt sklepu. Może sam widok na wielu chętnych do złodziejstwa podziałałby skutecznie. Może nie powinniśmy żyć w państwie policyjnym, ale jeżeli dalej będzie następowała konsumpcyjna i ideologiczna degradacja społeczeństwa, to może jest to jedyna możliwość na ukrócenie złych praktyk. Jest złodziej z łupem w kieszeni - 48 natychmiast + sąd dorażny w tym czasie. Jest to sposób na polepszenie bezpieczeństwa? Wychowanie to trudna sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Skopany przez policję IP: *.rst.et-inf.uni-siegen.de 01.12.05, 10:38 Jestes glupcem, niestety. Idiotyzmem jest twierdzenie, ze zlodziej powinien liczyc sie z tym, ze moze go to kosztowac zycie! Po pierwsze - od wydawania wyrokow sa sady, nie trzech palantow, ktorym wydaje sie, ze moga wszystko. Po drugie - jesli pseudopolicjanci-bandyci zostana ukarani, to nie bedzie to wcale swiadczylo o tym, ze mozna bezkarnie krasc, tylko o tym, ze te bydlaki znajda sie w odpowiednim dla nich miejscu - czyli w wiezieniu. Po trzecie - nie widze zadnego, glupcze, zwiazku miedzy ukaraniem policjantow a poczuciem bezkarnosci zlodziei. Po czwarte - zawsze i wszedzie policja j....a bedzie! Sami na to ciezko pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 11:17 Złodziej powinien liczyć się z tym, że straci życie ale jedynie w odniesieniu do obrony koniecznej... Tzn np. złodziej próbuje zabrać mojemu dziecku lizaka, a ja wyjmuje karabin i strzelam mu w prawe oko... Ale policja powinna zabezpieczyć zchwytanego do potrzeb wymiaru sprawiedliwości.... Jeszcze gdyby stawiał opór podczas aresztowania to było by zrozumiałe, że byc może miałby złamaną rękę, ale to co te ćwoki zrobiły jest naprawde gorzej niż skandaliczne i kwalifikuje się do milionowego odszkodowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata fantazje: "strzelam mu w oko" - lecz się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:26 "Tzn np. złodziej próbuje zabrać mojemu dziecku lizaka, a ja wyjmuje karabin i strzelam mu w prawe oko..." Wyobrażam sobie, jak onanizujesz się wyobrażając siebie jako szeryfa. Tylko trochę się lękam, czy z takimi fantazjami nie jesteś bezpłodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: fantazje: "strzelam mu w oko" - lecz się :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 11:35 Bingo... tak się składa, że już jestem w trakcie leczenia bo jak widzę co te półgłowki z Policji wyprawiają to mnie poprostu krew zalewa na co idą podatki (także problem mojej własnej agresji jest już mi znany).... A co gorsza jak ktoś się skutecznie obroni (czyt. wyręczy policję tam gdzie powinna działać a nie zadziałała) to wszyscy mają do niego pretensję (np. Włodowo, ?Poznań)... Mam nadzieję , że koleżanka Beatka jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: fantazje: "strzelam mu w oko" - lecz się :-( IP: 138.227.189.* 01.12.05, 14:05 Ach Beatko, Ty zaraz o rekodzielnictwie:-)) A propos onani to mysle , ze gosc chetnie podjalby kolejna probe , ale w Twojej obecnosci. Natomiast trzeba przyznac, ze ma osobliwe poczucie humoru, ktore zreszta mimo powagi tematu ubawilo mnie stokrotnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Skopany przez policję 01.12.05, 12:18 Gość portalu: Robal napisał(a): > Jestes glupcem, niestety. (...) Mędrcze, skąd wywnioskowałeś, że popieram to co policjanci zrobili? Jeśli masz jakieś problemy, które pobudzają Cię do ubliżania innym, to udaj się z tym do psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: Skopany przez policję IP: *.sexowny.net 01.12.05, 12:20 ... ja tylko dodam, że koszt wizyty u psychologa we Wrocławiu to 80plz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Moskal Re: Skopany przez policję IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.12.05, 17:03 Abolutnie nie zgadzam sie z ta opinia. GW opisywala niedawno proceder okradania sklepu przez ochrone i sprzedawczynie. Mozna sobie latwo wyobrazic, ze taka ochrona chetnie wrobi kogos wygladajacego na nierozgarnietego w kradziez, zawiadomi policje majac w reku "niezbite" dowody. Osoba nieslusznie pomowiona bedzie sie bronic a policja "przypadkowo" np. podczas ucieczki zabije taka osobe? Czy policja ma byc ponad prawem? Jak ktos nie potrafi sie opanowac to nie ma predyspozycji do pracy w policji! I niech taki idiota zajmie sie boksem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 08:02 Do B. : Bydlak jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x BANDYCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:54 BANDYCI POWINNII WISIEC JUZ DAWNO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! -------------> Piotr Święcicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:56 > Piotr Święcicki, szef zatrzymanych: - Jestem zaskoczony, że takie zarzuty padają > akurat wobec tych ludzi. To bardzo dobrzy i skuteczni fachowcy o stabilnej > psychice, nigdy nie byli agresywni. Powinien zostać wyrzucony z pracy! Za to, że kompletnie nie zna swoich ludzi i nie ma nad nimi kontroli i/lub bezczelnie kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: -------------> Piotr Święcicki IP: *.an4.dca17.da.uu.net 01.12.05, 06:43 Gość portalu: !!! napisał(a): > > Piotr Święcicki, szef zatrzymanych: - Jestem zaskoczony, że takie zarzuty > padają > > akurat wobec tych ludzi. To bardzo dobrzy i skuteczni fachowcy o stabilnej > > > psychice, nigdy nie byli agresywni. > > Powinien zostać wyrzucony z pracy! > Za to, że kompletnie nie zna swoich ludzi i nie ma nad nimi kontroli i/lub > bezczelnie kłamie. Za klamstwo powinien zostac skopany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd idioci IP: 195.124.114.* 01.12.05, 07:21 jednej strony gowniarz mial pecha ze skusilo go popelnienie przestepstwa ? jakie przestepstwo ? to jest wykroczenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: -------------> Piotr Święcicki 01.12.05, 07:23 Gość portalu: tj napisał(a): > Gość portalu: !!! napisał(a): > > > > Piotr Święcicki, szef zatrzymanych: - Jestem zaskoczony, że takie z > arzuty > > padają > > > akurat wobec tych ludzi. To bardzo dobrzy i skuteczni fachowcy o st > abilnej > > > > > psychice, nigdy nie byli agresywni. > > > > Powinien zostać wyrzucony z pracy! > > Za to, że kompletnie nie zna swoich ludzi i nie ma nad nimi kontroli i/lu > b > > bezczelnie kłamie. > > Za klamstwo powinien zostac skopany > Ale ten pan Święcicki niedoinformowany !!! Jego chłopcy nie biją tylko złodziei za kradzież golarki czy batonika. Oni leją ( czyt. kopią) jak popadnie i kogo popadnie. Niech zrobi anonimową ankietę wśród przesłuchiwanych, dowie się znacznie więcej o swoich " dobrych chłopcach" , szczególnie tych niemundurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie bedzie juz lecial w ch*** IP: *.server.ntli.net 01.12.05, 07:42 jakmu cos do glowy strzelilo to mogl nie grc w wuja, falszywe nazwisko podawac, chyba nie byl to jego pierwszy taki wybryk, trzeba myslec, jak nie od poczatku to po zlapaniu. szkoda chlopaka i policjantow, ale zlodziejowi powinno sie dac nauczke, dostal i bedzie pamietal do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: nie bedzie juz lecial w ch*** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 08:00 Zwykłe, głupie bydlę z ciebie, sklepikarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: max wymiar kary dla policjantow IP: 80.54.21.* 01.12.05, 08:13 Zachowanie policjantów jest skandaliczne i nie jest to odosobniony przypadek. Musiało dojść do tragedii aby wreszcie im udowodnić przekroczenie prawa, którego mieli strzec. Za solidarność w przestępstwie-ukrywanie 3-go sprawcy- proszę o max wymiar kary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: max wymiar kary dla policjantow IP: 80.68.236.* 01.12.05, 08:57 tylko że do udowodnienia przekroczenia prawa jeszcze daleko a jak wykazują "statystyki" takie zgłoszenia są w większości niepotrwierdzone... no bo kto niby miałby to potwierdzić? pobity czy oprawca? czyli z jednej strony powiedzmy ktoś kto został zatrzymany za popełnienie wykroczenia a z drugiej obrońcy prawa - i komu wierzyć? skoro tych drugich zwykle jest co najmniej dwóch przeciwko... jednemu a co dwa zgodne zeznania to nie jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie rozumiem psa co ty pleciesz? IP: *.pramberger.at 01.12.05, 11:37 zatem jeśli pięć psów pobije jednego cywila to są niewinni? bo złozyli te same zeznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakabej Re: nie bedzie juz lecial w ch*** IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.12.05, 14:49 ty jebayny frajeze byles przezyles nie to pie..a jak cos ci sie nie podoba do dawaj na gaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Skopany przez policję IP: *.crowley.pl 01.12.05, 08:13 No i fajnie. Początkujący złodziej mówi, że policja mu zrobiła kuku, a ludziska naiwnie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Skopany przez policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:56 Sam sobie wpie..spuścił. Misiu obyś nigdy nie przekazał swoich genów dalej, ociężałych umysłowo jest stanowczo za dużo w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skopany przez policję IP: *.umwd.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 10:59 mysle, ze wiecej nic juz nie ukradnie. Policja jest formacja do skutecznego egzekwowania prawa i ludzie powinni tego nauczyc sie w Polsce. Respect for Police. Odwiedzcie inne kraje tam policjant jest darzony szacunkiem, bo skutecznie pilnuje porzadku. W Polsce z policjantami ludzie sie przekomarzaja to bledna droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: Skopany przez policję IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 01.12.05, 16:26 SZACUNEK to jest coś na co trzeba sobie ZASŁUŻYĆ, a nie WYMUSIĆ. ale Ty tego nie rozumiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 12:52 Policja nie jest formacją od skutecznego egzekwowania prawa. To po pierwwsze. Po drugie - policja nie moze nikogo karać. Po trzecie - prawo można egzekwować tylko z nakazu sądu lub władz administracyjnych. Policja to ani sąd ani władza wykonawcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 09:00 powinni zainstalowac w salach przesluchan kamery wtedy takim gnojom nic nie uchodzilo by na sucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Skopany przez policję IP: 212.2.100.* 01.12.05, 09:30 No i macie, wkońcu szara żeczywistość Krzyków i Jaworowej wyszła na jaw, jakbyście nie pamietali całkiem nie dawno musioał z tamtąd odejść komendant bo ukradziono mu zkomendy dwa komputery które zarekwirowali. Skoro PiS wszedł do rządu to powiino być tak żę policja też odpowiada za wszystkie swoje czyny. czyli policjant = obrona prawa - jeśli je narusza w jaki kolwiek sposób to traci tą prace i idzie siedzieć. A to dlatego że jak ma być dobrze skoro największym zagrożeniem dla młodzieży jest policja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 11:22 Idzie siedzieć w towarzystwie wcześniej zatrzymanych przez siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus reakcja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 09:53 Tak to jest jak niedojrzali ludzie dostaja troche wladzy do reki i im odbija. Nie mniej niz samo zdarzenie przerazaja mnie rakcje poczytajcie komentarze na krajowym forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32820501&v=2&s=0 Motloch, ktory nie moze doczekac sie samosadow, kamienowania, palenia i wieszania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx i po siódme... IP: *.core.lanet.net.pl 01.12.05, 10:04 ..nie kradnij, bo ktoś może Ci dokopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogut Re: Skopany przez policję IP: 213.77.10.* 01.12.05, 10:10 Święcicki sam szkoli jak przesłuchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco jumbo Wyrzucic na zbity ryj ku przestrodze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:14 Jesli Policja chce by darzona ja resztka szacunku musi uporac sie z bandytami pracujacymi w jej szeregach! --------------- HWDP ! - Hej Wy "Dobrzy" Policjanci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruru Re: Skopany przez policję IP: *.orange.pl 01.12.05, 10:20 Jakieś 13 lat temu jako młody-gniewny, wyladowałem również na komisariacie na Jaworowej za kradzież jabłek na ogródkach. I równiez oberwało mi się po gębie ze 3 razy za to że waliłem w drzwi celi aby mnie wypuścili. Zamknęli mnie tam na jakies 3 godziny - a byłem przeciez wtedy niepełnoletni. Gdy w końcu zawieźli mnie do domu i powiedziałem to rodzicom to twierdzili że kłamie. Nie zdziwił bym sie gdyby sie okazało że to ci sami gnoje. Czas najwyższy aby na Jaworowej zrobili porządek. P.S Moja matka zgłaszała pobicie na komisaracie ale postepownie umożyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 12:40 > P.S Moja matka zgłaszała pobicie na komisaracie ale postepownie umożyli. a ukarala cie za kradziez jablek czy tylko skupila sie na lamentowaniu jak to strasznie pokrzywdzono jej niewinne dzieciatko ? ukradles - dostales w pysk i wiesz juz, ze tak nie wolno - twojej mamie jak widac nie udalo sie wczesniej tego nauczyc swojego dzieciatka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: Skopany przez policję IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 01.12.05, 16:30 żyjemy w kraju zmierzającym do cywilizacji europejskiej, w której kradzież jest przestępstwem (a w Polsce do 250 zł. wykroczeniem), słabszym gatunkowo niż pobicie. Nie rządzi tu prawo islamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁAPA Re: Skopany przez policję IP: *.elektrosat.pl 01.12.05, 10:27 "Piotr Święcicki, szef zatrzymanych: - Jestem zaskoczony, że takie zarzuty padają akurat wobec tych ludzi. To bardzo dobrzy i skuteczni fachowcy o stabilnej psychice, nigdy nie byli agresywni." Chyba jako ich szef, który plecie takie bzdury pan Święcicki też powinien wylecieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Skopany przez policję IP: *.crowley.pl 01.12.05, 11:22 Skoro tak mówi, to widać ma do tego podstawy. Nie powiesz mi chyba, że bardziej wierzysz pismakowi goniącemu za sensacją, niż oficerowi policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: Skopany przez policję IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 01.12.05, 16:32 wierzyć "oficerowi policji" ??? łacha cha chca. dobre. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 11:27 Jaki przełożony, tacy podwaładni. "Dobrzy i skuteczni fachowcy" dokonali samosądu w budynku policji i rozwalili człowiekowi śledzionę. Oczywiście zrobili to z zimną krwią, bo "nigdy nie byli agresywni". Zupełnie jak za komuny. MO czyli obecna policja nie nauczyła się niczego. Czy na tym polega fachowość i skuteczność w rozumieniu policji i pańskim, panie Święcicki? A najgorszę, że są na tym forum bydlaki, którym takie postępowanie się podoba i którzy je pochwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inspektor Święcicki, ty naprawdę jesteś cwaniak IP: *.de 01.12.05, 11:30 Święcicki chyba musi jeszcze popracować na niższym stanowisku, skoro nie jest w stanie poznać swoich pracowników - panie milicjancie, trzeba się z nimi spotykać częściej niż na prostytutkach na Lelevela po wzięciu amfetaminy, bo wtedy ich pan dobrze nie pozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Dramat polskiej milicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:22 Ktoś by się wreszcie wziął za sprzątanie na milicji, aby zrobić z niej policję. Na zachodzie policjant jest pomocny, u nas zawsze mam wrażenie, że mnie okradnie lub pobije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: fantazje: "strzelam mu w oko" - lecz się :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 11:48 ... tyle na ile sie dało i na ile warunki pozwalają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 86416541 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:25 ha ha! dobrze tak złodziejowi. teraz wszyscy są tacy politycznie poprawni i na policję nadają, ale jak się o kradzieży gdziekolwiek dowiedzą to od razu lecą teksty typu "ja bym takiemu nogi z dupy powyrywał" itp. nie udawajcie takich świetoszków. precz ze złodziejstwem. o! Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Skopany przez policję 01.12.05, 12:29 Gość portalu: 86416541 napisał(a): > ha ha! dobrze tak złodziejowi. teraz wszyscy są tacy politycznie poprawni i na > policję nadają, ale jak się o kradzieży gdziekolwiek dowiedzą to od razu lecą > teksty typu "ja bym takiemu nogi z dupy powyrywał" itp. nie udawajcie takich > świetoszków. precz ze złodziejstwem. o! Czy 86416541 to Twój numer identyfikacyjny ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasble faszyści IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 12:56 3xB:ezmyślność,Bezkarność,Bezwzględność to motto naszej policji. to się nigdy nie skończy. niech ci faszyści przynajmniej nas nie katują, bo napewno nasnie chronią. STOP FASZYZMOWI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 987419841 Re: faszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:57 jak to nie chronią? uchronili Cię przed złodziejem eliminując go na jakiś czas ze społeczeństwa. niewdzęczniku ty! o! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Dobrze się stało (?) 01.12.05, 13:07 Z jednej strony dobrze, że pobili złodzieja. Tak by dostał jakąś śmieszną karę a teraz już do końca życia niczego nie ukradnie. No i kilku jemu podobnych się zastanowi na przyszłość. Z drugiej jednak strony wolałbym aby kary cielesne wykonywało nie 3 głupich policjantów według własnego uznania ale siepacz po prawomocnym wyroku sądu i udowodnieniu przestępcy winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 89719481984 Re: Dobrze się stało (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:14 wyrok? proces? czy to nie zbytek łaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Dobrze się stało (?) IP: *.bsb.com.pl 02.12.05, 17:34 Głupoty prawisz. Policja nie jest od bicia dzieci. Gdy byłeś gó..arzem, to pewnie też różne durnoty do głowy Ci przychodziły. Przyznaj się, nic nigdy nie zwędziłeś? Choćby gumkę myszkię koledze z ławki? A co byś powiedział, gdyby za to policja zrobiła Ci łomot i połamała nogi? Każdy powinienien robić to, co do niego należy. Policja łapie przestępców, wyroki wydaje sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Dobrze się stało (?) 04.12.05, 10:45 Nigdy a że to nigdy nic nie zwędziłem, nie ukradłem, nie zakosiłem. Policja nie jest od bicia ludzi ale kary cielesne powinny być stosowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO POLICJA !! Jestem z WAS chłopcy dumny IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 01.12.05, 13:46 Bardzo się cieszę widząc jakich mamy stróżów prawa :) No tak chłopcy z płaskimi klatkami piersiowymi boją się 'bronic' kogokolwiek, lepiej przejśc na druga stronę ulicy, albo w ogóle odwórcić wzrok...NIE !! Najlepiej to po prostu kręcić się w okolicach rynku...tam duzo ludzi , może nikt nie pobije, a dzieci jeszcze zdjęcia chcą sobie z 'milicjantem' zrobić...ALE W KONCU PANOWIE POLICJANCI SIE WYKAZALI ! A jak ! Bandziora dorwali, chlopaczka 17 letniego, jakąś bide, chudzinke (patrz foto), pewnie tatuś na bezrobotnym, więc nikt wazny, więc A JAKZE ! na Jareme !! wlać mu, pokazemy jakie z nas są tęgie chłopy, jaka duma i odwaga z nas tryska - przecież w końcu nikogo 'duzego' nie ma w poblizu, to możemy pokazac jacy jesteśmy silni. Gratulacje dla panów z policji, komendant powinien wręczyć tym panom medale (m. in. za to, ze lojalni sa, nie chcą wskazac 3 kolegi, co za odwaga !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Re: Jestem z WAS chłopcy dumny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 14:05 .... i tu się z Tobą zgodzę ... Policjanci i tak byli łaskawi... w Poznaniu zabili kiedyś 2 chłopaczków za spokojne stanie w samochodzie przed przejazdem kolejowym... Innym razem w Łodzi podczas juwenaliów panowie postanowili sobie zrobić nocne strzelanie do ludzi i nawet było parę strzałów celnych (czyt. Policjanic wcale nie są tacy źli .. coś potrafią).... a ten stracił tylko sledzione i nawet nerki ma całe.... powinien się zkimś zamienić... jedna nerka na śledzionę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij ZŁODZIEJ skopany przez policję IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 01.12.05, 15:11 Chyba tak powinien brzmieć tytuł artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 86419841 Re: ZŁODZIEJ skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:33 dokładnie. większość forumowiczów stara się jak może, żeby nie widzieć tego, że policja skopała właśnie ZŁODZIEJA, a nie niewinnego człowieka. posty typu "hura! najeżdżają na policję to i ja się dołączę". też mi moralność... ZŁODZIEJ SKOPANY PRZEZ POLICJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: ZŁODZIEJ skopany przez policję 01.12.05, 15:45 Gość portalu: 86419841 napisał(a): > dokładnie. większość forumowiczów stara się jak może, żeby nie widzieć tego, że > policja skopała właśnie ZŁODZIEJA, a nie niewinnego człowieka. posty typu "hura > ! > najeżdżają na policję to i ja się dołączę". też mi moralność... > > ZŁODZIEJ SKOPANY PRZEZ POLICJĘ Ręce opadają jak czytam takich tępaków jak ty ! Tępakowi tłumacz 100 x , a on dalej tępy! Ty musi jesteś jednym z bezmózgowych pseudopolicjantów z Jaworowej. Porządny glina nie kopie zatrzymanego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 869416541 Re: ZŁODZIEJ skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:49 no i możliwe, że jestem, bo jak widzę złodzieja łojącego towar w sklepie to się z nim nie cackam, tylko sadzę kopa w dupsko i tyle. co gorsza - nie widzę w tym nic złego - złodziej dostał za swoje. ale potwór ze mnie, o matko boska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 15:17 Dobrze że tak się dla tego złodzieja skończyło,przecież wszyscy którzy go znają wiedzą co to za bandyta . Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Skopany przez policję 01.12.05, 15:24 Gość portalu: fredek napisał(a): > Dobrze że tak się dla tego złodzieja skończyło,przecież wszyscy którzy go znają > > wiedzą co to za bandyta . Bandyta , nie bandyta , nie mieli go prawa tknąć i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Skopany przez policję 01.12.05, 16:03 > Bandyta , nie bandyta , nie mieli go prawa tknąć i tyle ! Nie wolno policji dotknąć przestępcy? A jak kajdanki by mieli zakładać nie dotykając? Może mają prosić: "Łaskawy Panie przestępco, proszę założyć kajdanki i pójść z nami." A jeśli przestępca nie posłucha i pokarze policjantowi język, to policjant powinien się obrazić i może nawet zapłakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Prawicowe poglądy w chrystusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:09 Nie, policja może przestępcę na krzyżu powiesić jak pana boga - a nuż się przyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie mieli prawa? 01.12.05, 18:21 A on miał prawo kraść? Moim zdaniem zasada powinna być prosta - łamiesz prawo to nie licz na żadne prawa. Nie może być tak, że ktoś ma w d*pie wszystkie normy i robi co chce a my musimy przestrzegać jego praw i wolności. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Proste. Tylko przyjaciele bandytów tego nie mogą zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie mieli prawa? IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 02.12.05, 13:00 Ty to masz niezły Nick "czarownik". Od razu widać, że do cywilizacji i europejskiego społeczeństwa nie pasujesz. Dobrze, że sobie z tego zdajesz sprawę. Tylko szkoda, że tak często zabierasz głos na Forum i denerwujesz ludzi kiedy rozmawiają o poważnych problemach. Bo z częstotliwości, którą piszesz niektórzy wnioskują, że osobników o twoich poglądach społeczncyh może być więcej, a to by było niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Nie mieli prawa? IP: *.bsb.com.pl 02.12.05, 17:37 Wielki, właśnie popełniłeś paradoks. Twierdzisz, że rozumiesz. Twierdzisz, że przyjaciele bandytów nie rozumieją. Policjanci, którzy biją ludzi, to bandyci. Uważasz siebie za przyjaciela w/w policjantów-bandytów. Czyli powinieneś nie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: Skopany przez policję IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 01.12.05, 16:45 Szkoda że w Polsce nie ma zwyczaju, a nawet jest zakaz podawania przez prasę nazwisk i wizerunków sprawców przestępstw, szczególnie tych bulwersujących. Amerykanie potrafili natychmiastowo opublikować nazwiska i wizerunki oprawców z Abu Ghraib (piszę z pamnięci) jak skandal wyszedł na jaw. Niech sie społczność Wrocławia dowie nazwisk siepaczy z Zaworowej. Może znajdą się inne osoby, które zostały przez tych drani pobite, może wcześniej składali "niepotwierdzone skargi" na pobiocie. Jeżeli ktoś zna nazwiska tych bandytów to prosze o podanie ich tutaj. A winę za to co się stało ponosi okoliczności, że choć "na Dolnym Śląsku zgłoszono 49 przypadków agresywnego zachowania policjantów wobec zatrzymanych. - Żadna skarga się nie potwierdziła." Co oznacza że nigdy skargi na policjanta się nie potwierdzają jeżeli policjant tak nie skatuje zatrzymanego, że zrobi z niego kalekę, ewentualnie zabije. Boże chroń nas przed bandytami w mundurach. Odpowiedz Link Zgłoś