Dodaj do ulubionych

Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom

08.12.05, 22:21
No i dobrze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: (nie)POPRAWNY Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom IP: *.wa.bigpond.net.au 09.12.05, 04:04
      Ludzie czy Wy wiecie komu dajecie obywatelstwo? Popatrzcie na Wielka Brytanie
      co tam sie wyprawia.Rozumiem,ukraincy,bialorusini ale ta reszta ? Wedlug
      powiedzenia"mile zlego poczatki".
      • Gość: A n g l i k Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom IP: *.energis.gsi.gov.uk 09.12.05, 10:23
        "Popatrzcie na Wielka Brytanie co tam sie wyprawia"

Co Pan ma na mysli???
    • Gość: (nie)POPRAWNY Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom IP: *.wa.bigpond.net.au 09.12.05, 04:36
      Chcialbym jeszcze cos dodac,w sytuacji gdy w kraju panuje szalone bezrobocie
      przyjmowanie nowych "emigrantow" jest idiotyzmem do kwadratu . Jesli tym
      ludziom nie zapewnicie pracy zaczna robic "ciemne" interesy,przyklady z innych
      krajow Europy.Dania i kraje skandynawskie zamierzaja ograniczyc i utudnic
      otrzymywanie obywatelstwa,Francja chce deportowac "bandytow".Pytanie?
      Dlaczego "czarni" nie emigruja do Pd.Afryki,bogatych krajow Arabskich ?
      • Gość: Akilleos Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 08:13
        I o to chodzi ,żeby panował chaos i nieład moralny bo taka jest filozofia Żydów
        do zawładnięcia panowania nad światem.Nadchodzą mroczne dni dla ludzkości ale
        Antychryst zostanie pokonany ,Pańswo Israel zniknie w otchłani piekieł
        zniszczone w ogniu i mękach.Nastapi to 11.02.2006r. o godzinie 12,39 Zielony
        Język.
    • Gość: Tomi Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.12.05, 09:14
      Z jedenj strony fajnie bo bedzie kolorowo ale........Z drugiej nigdzie na
      swiecie nie widzialem pracowitych czarnych. Osobiście nic nie mam do kolorowych
      ale naprawde wedlug mnie wyjdzie nam to bokiem. Fanów kolorowych zapraszam do
      odwiedzenie Bronx-u lub odrazu wpadnijcie do Detroit a szybko wyleczą was ze
      złudzeń.Z blizszych lokalizacji polecam Paryż.....
      Zastanowcie się....
      • sahteene Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom 09.12.05, 16:19
        Gość portalu: Tomi napisał(a):

> Z jedenj strony fajnie bo bedzie kolorowo ale........Z drugiej nigdzie na
        > swiecie nie widzialem pracowitych czarnych.
        A gdzie sa uczciwi, niezawistni, niekombinujacy, zyczliwi "biali" (Polacy) ?

> Osobiście nic nie mam do kolorowych
        > ale naprawde wedlug mnie wyjdzie nam to bokiem. Fanów kolorowych zapraszam do
        > odwiedzenie Bronx-u lub odrazu wpadnijcie do Detroit a szybko wyleczą was ze
        > złudzeń.Z blizszych lokalizacji polecam Paryż.....
        Z blizszych lokalizacji polecam trojkat bermudzki we wroclawiu....Osobiście nic
        nei mam do "białych" ale naparwdę ..itd.itp

> Zastanowcie się....
        Zastanawiam sie i widze tylko pzryszłowiową polską hipokryzję, zawiść i nei wiem
        co jeszcze. W każdym razie nic godnego uwagi.
    • Gość: wrr Re: Nadanie obywatelstwa obcokrajowcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:58
      > No i dobrze :)

dobrze, gdyby nie ruskie :/
    • tiges_wiz Tia ... A jak traktuja Polakow? 09.12.05, 10:06
      Moja zona ma narodosc polska. Pochodzi z rodziny polskiej zeslanej w 1936 roku
      do Kazachstanu. Mamy dwojke dzieci, wlasne mieszkanie (jest wpisana jako
      wlascicielka) i zeby zostala uznana za repatrianta, to musi pojechac do
      kazachstanu, tam zlozyc wniosek i liczyc ze w koncu ja wybiora. Tutaj zostaje
      standardowa sciezka jako obcokrajowiec. Ciekawe czy w koncu sie uda aby miala
      polskie obywatelstwo po 3 latach po slubie. O przepraszam najpierw pozwolenie na
      osiedlenie sie.
      • Gość: (nie)POPRAWNY Re: Tia ... A jak traktuja Polakow? IP: *.wa.bigpond.net.au 09.12.05, 12:52
        Wlasnie,tak sie traktuje Polakow.Jak sie nie myle to jesli jedno z rodzicow
        jest Polakiem to dzieci otrzymuja obywatelstwo automatycznie . Dla "picu"
        Panowie Prezydenci rozdaja ordery i obywatelstwo komu popadnie .
    • Gość: coco jumbo All of You are welcome !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:09
      Bardzo mila wiadomosc dla Wroclawian :)
    • Gość: Lolek Gratulacje!! BRAWO IP: *.217.133.223.coditel.net 09.12.05, 12:00
    • elfhelm Powodzenia Rodacy :) 09.12.05, 14:02
      • sahteene Re: Powodzenia Rodacy :) 09.12.05, 16:19
        Obyście tu znaleźli więcej szczęścia, powodzenia :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka