o_tuska 09.12.05, 11:58 jeśli zancie jakieś to prosze o adresy już się w nic nie mieszzę :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaparzonka Re: sklep z odzieżą ciążową we Wrocławiu 09.12.05, 12:28 W Podwalu jest takie stoisko,na pl Legionów jest sklep z art dla dziecka i tam tez jest odziez ciazowa ten sklep jest koło sklepu spożywczego, i na Powstanców Śląskich jest sklep 9 miesiecy po lewej stronie za skrzyzowaniem z Hallera w takim ciagu bloków na jednym jest Zabka a na drugim własnie ten sklep. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniapo Re: sklep z odzieżą ciążową we Wrocławiu 09.12.05, 13:22 Odież ciązowa jest w H&M na Bielanach oraz w galeri dominkańskiej w KappAhl Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Re: sklep z odzieżą ciążową we Wrocławiu 31.12.05, 16:02 A jesli nic nie spodoba Ci sie w sklepach ( tak jak mi sie nic nie podobało), to znajdż sobie materiał i oddaj do krawca. Takie sklepy troche mają zawyżone ceny, a ciuchy są hmm jednorodzajowe ( zadnych pośrednich) Odpowiedz Link Zgłoś
aviance Re: sklep z odzieżą ciążową we Wrocławiu 09.12.05, 19:24 Polecam sklep na Powstańców Śl. przy skrzyżowaniu z Jaworową (przystanek za Hallera). Ceny przystępne, rzeczy i tańsze i droższe, sportowe i eleganckie,bielizna oraz miła pani obsługująca. Kupiłam tam właśnie śliczną bluzeczkę za 50 zł.I wrócę po kilka innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
12345i0 Re: sklep z odzieżą ciążową we Wrocławiu 09.12.05, 19:38 I na placu Kromera obok gabinetu kosmetycznego i apteki Odpowiedz Link Zgłoś
12345i0 Re: sklep z odzieżą ciążową we Wrocławiu 09.12.05, 19:43 i na pl. Kromera, oobok gabinetu kosmetycznego i apteki Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: sprawdziłam 02.01.06, 11:51 ups!!! ten na Jaworowej o niebo lepszy!!1 ceny normalne, obsługa super, a na Kromer obsługa taka sobie, ale ceny uuuuuu!!! Polecam jaworową i jeszcze się tam wybiorę - mają tam też bieliznę Odpowiedz Link Zgłoś