zezenzen 13.12.05, 11:52 Jakie miejsca polecacie na zoragnizowanie wesela w sierpniu? wszelkie ciekawe rozwiazania mile widziane;pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: 217.11.140.* 14.12.05, 12:00 Byłam na weselu w Karczmie Rzym na Jarnołtowskiej. Super atmosfera, jedzenie wspaniałe.. tylko wiem, że młodzi rezerwowali rok wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyzeck Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: 213.134.152.* 14.12.05, 13:19 Polecam też Orle Gniazdo na Żernikach. Ciekawy wystrój i stosunkowo niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
majku Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 14.12.05, 13:46 Proponuję Art Hotel - może nie jest tanio, ale imprezy robią super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jannik Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.05, 15:33 wejdz na forum gazetowe kobieta / slub i wpisz w wyszukiwarce wroclaw, znajdziesz wiele przydatnych info. pozdrawiam, jannik Odpowiedz Link Zgłoś
cisnowiec Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 14.12.05, 18:40 Wojnowice. Tylko Wojnowice. Pozdrawiam, powodzenia! S. Odpowiedz Link Zgłoś
elkah Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 14.12.05, 23:06 www.winnagora.pl Cudowne miejsce,a jaka organizacja!!!!super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: 213.17.175.* 15.12.05, 14:40 ja bym wolał kasę wydać na co innego - może lepiej zabrać szanowną przyszłą małżonkę na fajne wakacje, w jakieś odludne miejsce i coś z tego mieć ;-). a tak : goście zjadą, objedzą, dadzą niepotrzene prezenty i pojadą. ech, ja tam się hajtnąłem bez wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:02 I ja tez tak chce, ale ile bedzie gadania i obrazy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.muc.sdm.de / *.sdm.de 09.01.06, 13:46 Zobacz Azyl www.azyl.wroclaw.pl widziałam w Gazecie Ślubnej, że mają wolne miejsca na 2006 rok. Mają piękną salę, duży ogród i domek z grilem węglowym. Podobno mogą nawet zorganizować wesele na wolnym powietrzu w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 09.01.06, 14:08 Dajcie spokój wszyscy z Wrocławia wiedzą że jak wesele to tylko w Jasku nie ma 2 zdań. Właśnie byłam w tą sobotę po raz kolejny u znajomych i było rewelecyjnie. Jedzenie 1 klasa, właściciel takie rozrywki dostarcza że goście leżą na ziemi ze śmiechu. Poważnie jeśli chcesz mieć udane wesele podjedz do Jaska i zobacz czy są wolne terminy może już nie być bo tam ludziska sobie zaklepują 1,5 roku wcześniej. Mi się nie udało zaklepać :-( i miałam w restauracji Belwederskiej i też było bardzo fajnie :-) A sala nie jest aż tak ważna jak orkiestra polecam Orkiesrę XXL - organista z kościoła Św.M.M Kolbego na Horbaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 09.01.06, 14:09 www.hoteljasek.com.pl/ zobacze sobie stronkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.01.06, 14:22 czesc:) mi sie osobiscie w jasku niepodobalo, w karczmie rzym rowniez....ja osobiscie polecam HOTEL WROCŁAW. organizacja i jedzenie extra!!!! polecam tez zespól FAM-BAND super:)i kosciół SW.Ignacego Loyoli- super wystroj, mozna duzo uzgadniac ksieza ida na reke:) pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 09.01.06, 14:37 A co Ci się nie podobało w Jasku ?? A Hotel Wrocław hahahha tylko tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:56 Jeśli robisz wesele w sierpniu to wypadałoby skorzystać z dobrodziejstw pory roku i weselić się w jakimś otwartym na przestrzeń miejscu a nie w smutnym hotelu. W zeszłym roku w sierpniu właśnie świetnie się bawiliśmy na weselu w karczmie Michelle w Jankowicach Oławskich. Dojazd z Wrocławia zajął nam 20 min. Super klimat, wiatrak, młyn, ławeczki dla chętnych na papieroska, ogromny parking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teściowa Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.media4.pl 09.01.06, 17:24 Szkoda pieniędzy na wesele. Prezenty często nie zadowalają młodej pary, gościom nie odpowiada menu, muzyka-gdy goscie w różnym wieku, równiez budzi zastrzeżenia uczestnków. Gdy potem trzeba wysłuchiwać tylu nieprzyjemnych uwag na temat wesela (a jedszcze polowa rodziny obraza się, gdy nie zostanie zaproszona lub pominie się w zaproszeniu małoletnie dzieci). Lepiej wziąć od rodziców 10.000 zł i wyjechać w podróż. Weźcie to młodzi pod rozwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: 193.28.0.* 10.01.06, 09:55 Ja polecam karczmę Katarzyna w Św. Katarzynie, miałam tam wesele wybraliśmy karczmę w ciemno, bo moja siostra miała w Karczmie Rzym i nie chcieliśmy w tej samej ale też w podobnym stylu. I wybór był super trafiony, jedzenie przepyszne, wszystko swojskiej roboty, tak dużo, że goście nie byli w stanie przejeśc, na koniec właściciel przyniósł pudełka i co się chciało brało się do domu. Obsługa super, właściciel też podawał do stołu, a byłam też na weselu gdzie kelnerzy pracowali za kare tak byli niesympatyczni. Poza tym to wszystko jest wliczone w cene chleb przywitalny, ciasta, tort, owoce, napoje. W tym roku ponoć cena z alkoholem to 150 zł od osoby a bez 130 zł. Moim zdaniem cena przystępna tym bardziej, że idzie się na gotowe, bo lokal jest sam w sobie łądny, nie trzeba przystrajać, martwić się o jedzenie itp. W ogóle to w tym roku będę tam na weselu u kuzyna, a to samo mówi za siebie. Tak im sie podobało, że też tam robią wesele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alice76 Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI 10.01.06, 11:02 W Leśnicy jest pałacyk, obok (ok. 150 m przejście pałacowym parkiem) mały średniowieczny kościółek, w którym można umówić się na ślub. Właścicielem pałacyku jest właściciel wrocławskiego Bachusa. Z zeszłorocznych poszukiwań cennik też był dosyć rozsądny. Bardzo nam się podobało - w piwnicach mieściłoby się do 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: GDZIE WE WROCŁAWIU ZORGANIZOWAĆ WESELE-SIERPI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 11:33 Jacar posiada salę na 120 i 50 osób , na Muchoborze Wielkim , profesjonalna obsługa , szef kuchni jest członkiem Ogólnopolskiego jak i Dolnośląskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchnij i Cukierni. Odpowiedz Link Zgłoś