wielki_czarownik 16.12.05, 22:32 Normalnie siąść i płakać. To artykuł na poziomie ściennej gazetki w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byly czytelnik Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 03:17 to co sie na tej stronie dzieje to jest tragedia!kto wypisuje takie bzdety?! znacie moze jakas fajna stronke z codziennymi informacjami o Wrocku? bo gazety.pl juz nie bede czytał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 14:59 hehehehe, ja nie mam takich dylematów, gdyż od 10 lat nie czytam Gazety. I mam się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii 17.12.05, 03:29 Świetny artykuł W opisie tego jakże ważnego dla miasta wydarzeniaz znalazły się takie istotne informacje jak co to był za rajd, po co, jaka był anagroda i kto ją wygrał. Na szczęście znalazł się też tytuł e-lama, i pewnie o to tylko chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:58 Ot kontroler forum, czujny, zwarty- jak ten komisarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktuś Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.wroclaw.mm.pl 17.12.05, 11:56 Poprzedni komentarz na poziomie przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezet Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:09 Rośnie nam na Solnym groźny konkurent dla Tomka Zombiego. Tym razem w wersji błazeńskiej. Nie wiadomo co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lama Buster Koledzy kolegom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:16 To pewnie przypadek, że jedynym wartościowym w dziennikarskiego punktu widzenia szczegółem tekstu jest nazwa portalu internetowego? A może odpowiedź tkwi tutaj: jacek.tacik@e-lama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tazet Re: Koledzy kolegom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 12:32 O Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również była czyt. Re: Koledzy kolegom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:58 I się sprawa rypła panie redaktorze. Żałuję tylko kasy wydanej dzisiaj o 7 rano na ten dodatek reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.pickwick jesteście dziwni 17.12.05, 14:23 co Wam przeszkadza ten artykuł? Szanowni znawcy mediów, gazeta nie może się skłądać z samych relacji o tym, że ktoś coś ukradł i kogoś przejechał.ja osobiście wolę przeczytać, że studenci zorganizowali jakąś zabawę. mam wrażenie, jakby to forum codziennie czytało stado zgryźliwych tetryków, którzy nie mają się do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Dickens Re: jesteście dziwni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:44 A ja mam wrażenie, że ktoś, kto jeszcze nigdy nie napisał ani literki na żadnym forum gazety wyborczej i akurat dzisiaj musi skomentować krytyczne komentarze do artykułu, ma z tym artykułem albo jego autorem wiele wspólnego. I mam też wrażenie, że wolałbym takich rzygów więcej nie czytać w gazecie, której nie jest wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój stary Re: jesteście dziwni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:24 no na pewno, tacik daje mi 50 groszy od komentarza. a tak serio to owszem zdarzyło mi się wypowiedzieć parę razy, ale nie logowałem się, a rano akurat sprawdzałem pocztę. No ale - spiskowa teoria dziejów roxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marx Re:Wyborcza na poziomie bruku.... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 17.12.05, 14:28 Nieuzasadnione mniemanie "Wyborczej" o sobie, że jest gazetą "otwartą, inteligencką, europejską" w tej chwili jest już zupełnie nie do obrony i chyba nikt już nie ma wątpliwości, że to zwykły brukowiec na poziomie mixa gazetki osiedlowej i reklam wrzucanych pod wycieraczki... Żałosne. I jescze ci tępi dziennikarze z zadartymi do nieba nosami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani od polskiego Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:10 Nie jestem dziennikarką, tylko zwykłą panią od polskiego z podstawówki. Mimo wszystko spróbuję zanalizować ten utwór literacki: > Typy napierw "wyszły", a potem "poszukiwali". Szybka zmiana płci? > Centrum Wrocławia od ul. Ładnej do pl. Grunwaldzkiego? > Dlaczego Grucha bełkotał? > Do kogo bełkotał Grucha? Ich jest dwoje, a on "wsiadaj" > Ania pyta bezradnie, ale po kilkunastu minutach są już gotowi. Dlaczego? > Skąd wiedzieli, że Reformator ma beret? > Jaka była nagroda główna? Mam 43 lata i jestem tylko magistrem polonistyki. Myślę, że nadaję się do Gazety Wyborczej. Przyjmiecie mnie? Poproszę o kontakt na halina62@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.12.05, 21:22 > Mam 43 lata i jestem tylko magistrem polonistyki. Myślę, że nadaję się do > Gazety Wyborczej. Przyjmiecie mnie? Poproszę o kontakt na halina62@wp.pl Proszę jeszcze podać link do galerii rozbieranych fotografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Rajd po Wrocławiu śladami ogórkowej mafii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:49 www.golodupcow.iwan.wasilewicz. com.ru Odpowiedz Link Zgłoś
jodko1 ogórkowa mafia ??? 17.12.05, 20:36 tytuł jasno wskazuje powiązania ze lubianą niegdyś przezemnie piosenką: "... ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma ..." PS. w poniedziałek zapewne przeczytamy o ZuZi Odpowiedz Link Zgłoś