Dodaj do ulubionych

Pranie dywanów!?

18.12.05, 08:47
Święta za pasem a teściówka chce dywaniki wyprać czy możecie polecić kogoś do
takiej usługi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Pranie dywanów!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:00
      Też jestem zainteresowana jeżeli ktoś ma sprawdzone namiary to chętnie
      skorzystam. Przy okazji podajcie orientacyjne ceny za wykonanie tej usługi. Dzięki.
    • Gość: B@rt Re: Pranie dywanów!? IP: 193.28.0.* 18.12.05, 19:04
      Pranie dywanu to jest najgorzej zainwestowana kwota pieniędzy. U nas po praniu
      wykładziny po miesiącu nie było widać różnicy dlatego uważam że pranie to
      nabijanie kasy tym co to robiąnic więcej. NIE PIERZCIE SZKODA KASY !!!!!!!
      • Gość: Magda Re: Pranie dywanów!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:08
        B@rt to może podaj firmę, której mamy się wystrzegać bo ja słyszałam pozytywne
        opinie o praniu dywanów przez takie firmy a zdecydowałam(uję) się na takie coś
        ponieważ już w domu nie ma nikt pomysłu po różnych wanishach i środkach na jego
        doprowadzenie do czystości...:-)
        • Gość: Up Re: Pranie dywanów!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:22
          Podnoszę
          • beeaataa25 Re: Pranie dywanów!? 19.12.05, 11:38
            podnoszę
            • Gość: B@rt Re: Pranie dywanów!? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.12.05, 09:50
              Jakiśfacet był z maszynką znanej firmy
              samo pranie OK. Dywany czyściutki i nie mam do Faceta zastrzeżeń. Chodzi mi
              tylko o samą idee prania. Koszulki czy majtki pierzecie przynajmniej raz w
              tygodniu a dywan raz na długi długi czas. Więc to są fatalnie zainwestowane
              pieniądze, jako że już po niecałym miechu u nas dywany wrociły do stanu sprzed
              prania. Praniu mówię nie !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka