ssaczek 18.12.05, 08:47 Święta za pasem a teściówka chce dywaniki wyprać czy możecie polecić kogoś do takiej usługi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Pranie dywanów!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:00 Też jestem zainteresowana jeżeli ktoś ma sprawdzone namiary to chętnie skorzystam. Przy okazji podajcie orientacyjne ceny za wykonanie tej usługi. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rt Re: Pranie dywanów!? IP: 193.28.0.* 18.12.05, 19:04 Pranie dywanu to jest najgorzej zainwestowana kwota pieniędzy. U nas po praniu wykładziny po miesiącu nie było widać różnicy dlatego uważam że pranie to nabijanie kasy tym co to robiąnic więcej. NIE PIERZCIE SZKODA KASY !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pranie dywanów!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:08 B@rt to może podaj firmę, której mamy się wystrzegać bo ja słyszałam pozytywne opinie o praniu dywanów przez takie firmy a zdecydowałam(uję) się na takie coś ponieważ już w domu nie ma nikt pomysłu po różnych wanishach i środkach na jego doprowadzenie do czystości...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: Pranie dywanów!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:22 Podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rt Re: Pranie dywanów!? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.12.05, 09:50 Jakiśfacet był z maszynką znanej firmy samo pranie OK. Dywany czyściutki i nie mam do Faceta zastrzeżeń. Chodzi mi tylko o samą idee prania. Koszulki czy majtki pierzecie przynajmniej raz w tygodniu a dywan raz na długi długi czas. Więc to są fatalnie zainwestowane pieniądze, jako że już po niecałym miechu u nas dywany wrociły do stanu sprzed prania. Praniu mówię nie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś