mama_blizniakow 20.12.05, 19:57 Gdzie we Wrocławiu mogę kupić żywnośc dla bezglutenowego dziecka? Wiem że w Epi jest kilka produktów ale mały wybrzydza;) Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Produkty dla bezglutenowca-Wrocław-gdzie? 20.12.05, 20:55 Na pewno w Astrze na górze, na stoisku ze zdrową żywnością. Ponoć też w Hali Targowej. Coś mi się kojarzy, że na Hallera jest jakiś sklep też. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Produkty dla bezglutenowca-Wrocław-gdzie? 20.12.05, 20:55 Aha, jeszcze w sklepie "Społem" na Januszowickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow skarolina 22.12.05, 15:26 Kobieto!!!Wielkie dzięki za namiar na sklep przy ul.Januszowickiej.Byłam tam dzisiaj i doznałam szoku widząc ilośc produktów dla bezglutenowców. Pozdrawiam i dziekuję Anna Odpowiedz Link Zgłoś
aaniam Re: skarolina 27.12.05, 14:01 Można kupić te produkty również w sklepie społem na Powstańców Śl. (sklep Rumcajs).Nie wiem jaki jest wybór - musisz sprawdzić. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
podulka Re: Produkty dla bezglutenowca-Wrocław-gdzie? 27.12.05, 18:35 Znajdziesz jeszcze duży wybór w centrum handlowym - Gaj na Świeradowskiej, na stoisku ze zdrową żywnością. Tam są produkty firmy "Bezgluten", jak dla mojego dziecka smaczniejsze niż Glutenexu, które kupisz na Januszowickiej Odpowiedz Link Zgłoś