Gość: M IP: *.skane.se 21.12.05, 05:37 Sambor Dudzinski jest najprzystojniejszym aktorem Wroclawia. Ciekawe jakie alkochole najbardziej lubi.W prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zboczony ortograf Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.05, 11:37 Sambor na pewno jest miły, na pewno przystojny, na pewno zdolny. Czy bardziej jest Performerem, czy Aktorem - tego nie wiem na pewno. On sam zresztą też nie, może dlatego zrezygnował z etatu w Capitolu. A co do alkoholi (powtórzę ALKOHOLI) to smakują mu najbardziej te, o których pisze się poprawnie ortograficznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barsom Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:46 wudę! Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI 23.12.05, 12:32 Sambor to naprawdę fajny gościu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bred Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.12.05, 20:04 a mi sie wydaje ze to nieudacznik tak jak imie;la e lipa nie ma co sie podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamido Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:29 Kukularz i tyle. Aktor jak z koziej dupy trąba. W warszawie nie ujechał. Tataj może pokozaczyc w kupie z jeszcze słabszym imielką oraz Cezim zwanym szwagrem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.skane.se 24.12.05, 05:45 Ja lubie Sambora.Prosze o konkretna odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI 30.12.05, 13:44 W tym wypadku możesz liczyć na mnie :) Sambor to artysta wszechstronny.Szkoda,że dotychczas nie było mu dane wystąpić w większej roli filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
yunan5 Re: SAMBOR DUDZINSKI 30.12.05, 18:00 > Sambor to artysta wszechstronny.Szkoda,że dotychczas nie było mu dane wystąpić > w większej roli filmowej. -Daguchno, niech Ci Pan Bóg odpuści! Wiele grzeszyłaś na tym forum. Tym razem jednak po prostu zasłużyłaś sobie na to aby z czystym sumieniem omijać Cię szerokim łukiem -nie tylko na forum czy w Teatrze. W życiu też! Jak ktoś zna się na wszystkim -to najprawdopodobniej nie zna się na niczym! Przemyśl to sobie. I już nie chodź więcej do Teatrów. Nigdzie nie chodź. Zajmij się czymś zupełnie innym. A komputer sprzedaj! Zawsze pare groszy wpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 31.12.05, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.iitd.pan.wroc.pl 05.01.06, 13:17 ale jego przystojnosc to chyba nie najwazniejszy atut u aktora, delag tez jest przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. 07.01.06, 14:31 > ale jego przystojnosc to chyba nie najwazniejszy atut u aktora, delag tez jest > przystojny Prawda!Ale Sambor ma jeszcze talent :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:47 Nie, z Delonga taki sam aktor jak z Sambora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 08.01.06, 05:28 sambor i delag to super chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:25 Tylko ,ze De long jet znany a Szambor bardzo chciałby ;) Słyszałem od pewnej garderobianej jak to przed premierą West ... wyszedł na miasto w ciuchach Tony'ego a po powrocie stwierdził- "teraz jestem Tonym". Wszystkich od koscielniaka pojebało równiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 09.01.06, 03:29 zloslwe sa te garderobiane.zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 09.01.06, 03:29 zloslwe sa te garderobiane.zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie od kościelniak Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:18 miałem kiedyś przez moment przyjemność, jeśli nie razem z nim pracować, to chociaż z bliska i dość długo poobserwować... i sambor jest z całą pewnością sympatycznym kolesiem (choć mniej niż Kilian a znacznie bardziej niż Imiela, któremu się troszeczkę posrało w łebku od urojonej cudownośći) ale aktor z niego dość marniutki jednostajny itp. a o cezim nie wspomnę przez grzeczność. całej tej ekipy aktorstwo sprawdza się jeszcze w musicalu, ale, darujcie, w repertuarze szekspirowskim (nie demonizując) to ich nie widzę. jeśli już kogoś to, wbrew pozorom, raczej kiliana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.localdomain / 82.160.142.* 11.01.06, 15:40 podoba mi sie Sambor.Czy mam szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 17.01.06, 18:35 chce obciagnac samborowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 24.01.06, 23:45 chce............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re:kocham Sambora.. IP: *.chello.pl 20.03.06, 01:17 SAMBOR JEST ZAJEBISTY - BO ROBI TO CO KOCHA, MA TALENT PRZEOGROMNY, MIALEM OKAZJE ZOBACZYC GO W SYTUACJACH CZYSTO ZYCIOWYCH I KOLES MA NAPRAWDE POZYTYWNA WIBRACJE W SOBIE, A CO NAJWAZNIEJSZE NIE JEST TO SZTUCZNA TWARZ ARTYSTY - SAMBOR JEST ARTYSTA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham Gonere Re:kocham Sambora.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 21:51 Najprzystojniejszy we Wrocku jest Gonera i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re:kocham Sambora.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 22:35 a który to koniec? Odpowiedz Link Zgłoś