Dodaj do ulubionych

SAMBOR DUDZINSKI

IP: *.skane.se 21.12.05, 05:37
Sambor Dudzinski jest najprzystojniejszym aktorem Wroclawia.
Ciekawe jakie alkochole najbardziej lubi.W prezencie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zboczony ortograf Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.05, 11:37
      Sambor na pewno jest miły, na pewno przystojny, na pewno zdolny. Czy bardziej
      jest Performerem, czy Aktorem - tego nie wiem na pewno. On sam zresztą też nie,
      może dlatego zrezygnował z etatu w Capitolu. A co do alkoholi (powtórzę
      ALKOHOLI) to smakują mu najbardziej te, o których pisze się poprawnie
      ortograficznie
    • Gość: barsom Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:46
      wudę!
    • teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI 23.12.05, 12:32
      Sambor to naprawdę fajny gościu :)
      • Gość: bred Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.12.05, 20:04
        a mi sie wydaje ze to nieudacznik tak jak imie;la e lipa nie ma co sie podniecac
        • Gość: lalamido Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:29
          Kukularz i tyle. Aktor jak z koziej dupy trąba. W warszawie nie ujechał. Tataj
          może pokozaczyc w kupie z jeszcze słabszym imielką oraz Cezim zwanym szwagrem:)
          • Gość: m Re: SAMBOR DUDZINSKI IP: *.skane.se 24.12.05, 05:45
            Ja lubie Sambora.Prosze o konkretna odpowiedz.
            • teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI 30.12.05, 13:44
              W tym wypadku możesz liczyć na mnie :)
              Sambor to artysta wszechstronny.Szkoda,że dotychczas nie było mu dane wystąpić
              w większej roli filmowej.
              • yunan5 Re: SAMBOR DUDZINSKI 30.12.05, 18:00
                > Sambor to artysta wszechstronny.Szkoda,że dotychczas nie było mu dane wystąpić
                > w większej roli filmowej.

-Daguchno, niech Ci Pan Bóg odpuści! Wiele grzeszyłaś na tym forum. Tym razem
                jednak po prostu zasłużyłaś sobie na to aby z czystym sumieniem omijać Cię
                szerokim łukiem -nie tylko na forum czy w Teatrze. W życiu też! Jak ktoś zna się
                na wszystkim -to najprawdopodobniej nie zna się na niczym! Przemyśl to sobie. I
                już nie chodź więcej do Teatrów. Nigdzie nie chodź. Zajmij się czymś zupełnie
                innym. A komputer sprzedaj! Zawsze pare groszy wpadnie...
                • Gość: MAREK Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 31.12.05, 16:05
                  • Gość: wax Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.iitd.pan.wroc.pl 05.01.06, 13:17
                    ale jego przystojnosc to chyba nie najwazniejszy atut u aktora, delag tez jest
                    przystojny
                    • teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. 07.01.06, 14:31
                      > ale jego przystojnosc to chyba nie najwazniejszy atut u aktora, delag tez
                      jest
                      > przystojny
                      Prawda!Ale Sambor ma jeszcze talent :)
                      • Gość: daria Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:47
                        Nie, z Delonga taki sam aktor jak z Sambora.
                        • Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 08.01.06, 05:28
                          sambor i delag to super chlopaki.
                          • Gość: Tomek Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:25
                            Tylko ,ze De long jet znany a Szambor bardzo chciałby ;) Słyszałem od pewnej
                            garderobianej jak to przed premierą West ... wyszedł na miasto w ciuchach
                            Tony'ego a po powrocie stwierdził- "teraz jestem Tonym".
                            Wszystkich od koscielniaka pojebało równiutko.
                            • Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 09.01.06, 03:29
                              zloslwe sa te garderobiane.zwolnic.
                            • Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 09.01.06, 03:29
                              • Gość: nie od kościelniak Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:18
                                miałem kiedyś przez moment przyjemność, jeśli nie razem z nim pracować, to
                                chociaż z bliska i dość długo poobserwować... i sambor jest z całą pewnością
                                sympatycznym kolesiem (choć mniej niż Kilian a znacznie bardziej niż Imiela,
                                któremu się troszeczkę posrało w łebku od urojonej cudownośći) ale aktor z
                                niego dość marniutki jednostajny itp. a o cezim nie wspomnę przez grzeczność.
                                całej tej ekipy aktorstwo sprawdza się jeszcze w musicalu, ale, darujcie, w
                                repertuarze szekspirowskim (nie demonizując) to ich nie widzę. jeśli już kogoś
                                to, wbrew pozorom, raczej kiliana:)
                                • Gość: michal Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.localdomain / 82.160.142.* 11.01.06, 15:40
                                  podoba mi sie Sambor.Czy mam szanse.
                                  • teatralna_daguchna Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. 17.01.06, 13:01
                                    Nie.
                                    • Gość: marek Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 17.01.06, 18:35
                                      chce obciagnac samborowi
                                      • Gość: marek Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 24.01.06, 23:45
                                        chce.............
                                        • Gość: ups Re: SAMBOR DUDZINSKI jest przystojny. IP: *.skane.se 28.01.06, 06:25
                                          • Gość: melpomena Re:kocham Sambora.. IP: *.skane.se 18.02.06, 00:48
                                            • Gość: maurycy Re:kocham Sambora.. IP: *.chello.pl 20.03.06, 01:17
                                              SAMBOR JEST ZAJEBISTY - BO ROBI TO CO KOCHA,
                                              MA TALENT PRZEOGROMNY, MIALEM OKAZJE ZOBACZYC GO W SYTUACJACH CZYSTO ZYCIOWYCH
                                              I KOLES MA NAPRAWDE POZYTYWNA WIBRACJE W SOBIE, A CO NAJWAZNIEJSZE NIE JEST TO
                                              SZTUCZNA TWARZ ARTYSTY - SAMBOR JEST ARTYSTA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA
                                              • szpiro Re:kocham Sambora.. 20.03.06, 03:15
                                                chce poznac Sambora.Pomozcie mi.
                                                • Gość: kocham Gonere Re:kocham Sambora.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 21:51
                                                  Najprzystojniejszy we Wrocku jest Gonera i koniec.
                                                  • Gość: hehehe Re:kocham Sambora.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 22:35
                                                    a który to koniec?
                                                  • szpiro Re:kocham Sambora.. 22.03.06, 20:13
                                                    jednak Sambor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka