Gość: nietutejszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.02, 23:03 młodzi ludzie noszacy emblematy :PITT BULL ????? Cz to jakis odłam skinów , czy to jacys dresiarze ? stary zgred jestem, a chciałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ketom Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) 26.10.02, 23:10 Gość portalu: nietutejszy napisał(a): > młodzi ludzie noszacy emblematy :PITT BULL ????? Cz to jakis odłam skinów , > czy to jacys dresiarze ? stary zgred jestem, a chciałbym wiedzieć. może to kynolodzy? też stary zgred jestem ale się nie chwalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietutejszy Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.02, 23:53 stary :) żarty zartami ale mój pierworodny ma wprawdzie 7 lat ale za rok dwa ....? przyjdzie w takiej bluzie i co ????? a te ich ubranka bardzo drogie sa bo trafilem kiedys do takiego sklepu na Ruskiej.takze prosze o pomoc ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketom Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.02, 00:31 www.google.com.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&as_qdr=all&q=%22Pitt+Bull%22&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl jacyś kibole, miłośnicy psów, "tjuning", hip-hop (kto tego słucha?) no i jeszcze ten link: users.nethit.pl/forum/read/witu69/750722/ jednym słowem wygląda na niezłe dresiarstwo :)) no ale może się nie znam, lata już nie te :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietutejszy Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.02, 21:20 tez takie mialem przypuszczenia . dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 21:25 Firma produkujaca ciuchy i tyle jak NIKE, Reebok etc. Konotacji subkulturowych nie dostrzegam albo polecalbym nie dostrzegac - kazdy nosi to co lubi i tyle. W koncu nie szata zdobi, szpeci - jak Wy chcecie - czlowieka - AIGHT! A i wiecej jest juz podrobek slabej jakosci niz oryginalow - ale to bolaczka naszej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 09:21 www.hoolsheaven.pl - tam mozesz sobie kupic taka bluze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietutejszy Re: Kim są ??????( Pitt Bull ??? ) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 21:43 znaczy sie skini ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś