Dodaj do ulubionych

Śnieg pada, śnieg pada, cieszą się dzieci...

30.12.05, 18:09
...tu płatek, tam płatek - dużo ich leci:D
Obserwuj wątek
    • Gość: string i tony Re: Śnieg pada, śnieg pada, cieszą się dzieci... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 20:26

My się też CieszymY...prawda string?

Tony,co Ci jest o kilku dni Ciebie nie poznaję,zacząłeś mówić,pisać,kurde.....
      co cię naszło!
      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      O,i jeszcze się teraz głupio uśmiechasz i suszysz zęby,nie wiem co cię opętało
      chyba jednak na słowach moich się nie skończy i będę zmuszony wezwać
      egzorcystę...
      • is_kierka Egzorcysta 30.12.05, 22:39
        To tak święta wpłynęły na Toniego - zaczął walczyć o równouprawnienie ;)
        A egzorcysty to nie wzywaj - jeszcze przyjdzie Izabela Scorupco i go opęta :D
        A szkoda by było, że by się on zajmował skorupkami, bo skorupki się wyrzuca ;)
        ( znasz ten wierszyk, w którym "przyszła mama, kotka zbiła, a skorupki
        wyrzuciła" ) :))))

A tak w ogóle - czy ksywa "string" jest jakoś związana z Twoimi upodobaniami
        dotyczącymi bielizny? :D
        • nick_nolte Re: Egzorcysta 30.12.05, 23:25

Podły Wieczór ktoś mnie tu wzywał,zobaczę co da się zrobić....

A i bardzo proszę Pani Is_kierko nie wzywać imienia Izabeli Scorupco na daremne
          o to mię jeszcze prosił w U.S.A. Mariusz Czerkawski który ma do tej pory w nocy
          .....a nie powiem co.....nie wypada przy bezsennych.
          Bardzo proszę niech Pani tego nie robi bo dzwoni do mnie po 9 razy w nocy,
          cztery razy po dwa razy,osiem razy raz po raz,o północy ze dwa razy i nad ranem
          jeszcze raz,to tyle....
          Mam go już dosyć po prostu gotuj z Pascalem.
          Jak przyjeżdżam to każe mi zanim do egzorcyzmów przystąpię zakładać męską
          bieliznę i szczelać jemu skórzanym biczem nad głową no żenua po prostu..a
          powtarzam się,gotuj z Pascalem.

No co my tu mamy Tony podejdź do mnie,niestety muszę zamknąć drzwi i zostać sam
          na sam z naszym cherubinkiem-serafinkiem...
          • is_kierka Re: Egzorcysta 31.12.05, 00:02
            I co??? Pomogło Tony'emu ???
            • nick_nolte Re: Egzorcysta 31.12.05, 00:43
              is_kierka napisała:

> I co??? Pomogło Tony'emu ???

Chiba tak,bo się uśmiecha i już śpi...
              Tak będzie przez 14 godzin a później wstanie i nic nie będzie pamiętał.
              String miał rację zbyt często słuchał piosenki Bee Geesów How deep is your love
              i zamknął się w swoim świecie;

Nie wiem tylko dlaczego pod koniec seansu w pełnej już hipnozie krzyczał;
              Jestem Ogrem i Pocałuj mnie bym stał się pięknym księciem...hm..hm...hm....
              zakochał się czy cuś innego nim owładnęło wzięło???
    • morfeusz_1 Re: Śnieg pada, śnieg pada, cieszą się dzieci... 28.06.06, 22:49
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka