ewelina733 01.01.06, 02:30 Gdzie mozna kupic we Wrocku gitare akustyczna lub klasyczna do nauki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Sklep Muzyczny - gitary IP: *.wroc.net 01.01.06, 19:47 ul. Krasinskiego sklep Ragtime, Pilsudskiego vis a vis placu Zielinskiego albo sklep ostrowski ale nie wiem jaka ulica Odpowiedz Link Zgłoś
sopelsiasty Re: Sklep Muzyczny - gitary 01.01.06, 20:12 Róg Podwala i Dworcowej - szczerze polecam - www.gip.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dro Re: Sklep Muzyczny - gitary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.06, 20:24 jak do nauki to pewnie wytarczy jakas taka podstawowa ? bo jesli tak to wala mi sie po strychu taka porozstrajana z kompletem strun; troche ja zab czasu ukasil wiec lakier nie jest wyjsciowy ale bedzie miala niesamowita zalete - b. niska cene :-) w razie czego kontakt na maila drom75 w domenie gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Sklep Muzyczny - gitary 01.01.06, 20:36 Zajrzyj do Tonu na łokietka - wygląda niepozornie, ale można niedrogo kupić coś fajnego - tak nową, jak i używaną. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina733 Re: Sklep Muzyczny - gitary 02.01.06, 02:50 Dzieki wszystkim za odpowiedz, drom dam emaila koledze to napisze mam nadzieje ze sie nie obrazisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Sklep Muzyczny - gitary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.06, 18:37 po to podalem - kokosow pewnie na tym nie zrobie ale moze sie komus rzepadelko przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś