Dodaj do ulubionych

Most Pomorski! DRAMAT

04.01.06, 15:22
Czy są jakieś plany naprawy nawierzchni na tym moście? W ciągu ostatnich 3 tygodni widziałem dwukrotnie jak na tamtejszych wybojach samochody doznały uszkodzeń. Raz mała furgonetka rozwaliła koło i niemal wypadła z mostu a drugim razem inny samochód urwał tłumik. Na co jeszcze czekacie w tym ZDiK?
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektywny Re: Most Pomorski! DRAMAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:12
      Czy ty myślisz że ktoś ze ZDIKu z niego korzysta? Więc po co go remontować.
      Wystarczy wyremontować ulice będące na trasie z pracy do domu dyrektorów ZDIKu.
    • meh_ow Re: Most Pomorski! DRAMAT 04.01.06, 18:27
      wielki_czarownik napisał:

> Czy są jakieś plany naprawy nawierzchni na tym moście?

przebudowa mostów pomorskich wraz z dojazdami: 2007-2008 (wg projektu WPI 2006-2010)
      • Gość: Martix Re: Most Pomorski! DRAMAT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 11:37
        Już się wierzyć w te terminy nie chce.Pułaskiego miała być też robiona 2 lata
        po wyburzeniu ruder,a jak jest każdy widzi-wąskie gardło,duży ruch po
        zniszczonej ulicy.A Krakowska,Bardzka,Wyszyńskiego,Rejmonta?
    • Gość: albis Re: Most Pomorski! DRAMAT IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.06, 13:17
      A czy przypadkiem nawierzchnia tego mostu nie była kilka lat temu remontowana?
      Oczywiście z typowo wrocławską jakością prac (np. na remontowanej Pomorskiej
      jeszcze PRZED oddaniem jej do ruchu już odciśnięte ślady kół)...
      • Gość: Martix Re: Most Pomorski! DRAMAT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 11:21
        Nie była,przecież tu jest tylko zniszczona kostka poza paroma łatami
        asfaltowymi.Zapewne pomyliłeś sobie ten most jak wielu z mostem Osobowickim na
        Różance,to tam tak się dzieje.
        • wielki_czarownik CO?? To most Osobowicki był remontowany?? 06.01.06, 13:45
          Chyba za Hitlera jeszcze bo tam takie dziury i koleiny, że tylko czołgiem się da przejechać!
          • svarte_sjel Re: CO?? To most Osobowicki był remontowany?? 06.01.06, 14:51
            wielki_czarownik napisał:
            > Chyba za Hitlera jeszcze bo tam takie dziury i koleiny, że tylko czołgiem się
            d
            > a przejechać!

OIDP rozpadające się balustrady były remontowane :^)
            • Gość: Martix Re: CO?? To most Osobowicki był remontowany?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 17:37
              Jak zrobią Warszawski i Szczytnicki to będzie to ostatni most nieremontowany po
              wojnie nie licząc tych balustrad.Mam nadzieję,że zaraz po nich się za niego
              wezmą.
    • jb.wroc Re: Most Pomorski! DRAMAT 07.01.06, 15:53
      Ja mam tylko nadzieję, że sciągną te obrzydliwe rury, za zamontowanie których
      ktoś wziął kilka lat temu niezłą łąpówe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka