titli 12.01.06, 11:51 Szukam pilnie architekta wnetrz, ktory ma dobre wyczucie w kwestiach oswietlenia i potrafi wizje artystyczna dostosowac do potrzeb, zycia i gustu klienta :) Za porady z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.wroclaw Re: architekt wnetrz 12.01.06, 12:21 Witaj, niedawno był podobny wątek na forum, gdzie dość szeroko opisałam i poleciłam jednocześnie Dagmarę Motorniuk z pracowni Busy Bee. Żeby się nie powtarzać - wkleję Ci to, co wówczas napisałam z namiarami na Dagmarę. W razie pytań - chętnie odpowiem. PS. Tak, TO JEST reklama Dagmary :) A fakt, że od dawna przy kazdej okazji ją polecam świadczy o tym, że jako klient pamietam o niej i moje zadowolenie ze współpracy ciągle trwa, choć minęło już wiele miesięcy. A oto tamten wpis: ____________________________ Witaj, zupełnie niepoprawnie politycznie i całkiem subiektywnie popełniam tu jawną (wcale nie krypto) reklamę Dagmary z busy-bee. Trudno nawet opisać słowami jakie cudo zrobiła z mojej kliktki, która wydawało się była skazana na pozostanie klitką. Teraz jest to śliczne, przestrzenne, idealnie ustwione mieszkanie, ze świetnie dobranymi kolorami. Współpraca z Dagmarą na etapie projektowania domu ma o tyle sens, że ona naprawdę jeździ ścianami we wnętrzu. Zadaje miliony pytań o tryb życia mieszkańców, ilość gości, patrzy jak kroimy chleb, gdzie stajemy, gdy sięgamy do lodówki, jak czytamy gazetę w fotelu. To wszystko ma znaczenie gdy zapadają decyzje ile sypialni, gdzie gabinet, jaka wielkośc, dzieci, psy, piwniczki, cuda wianki. Służę zdjęciami - przed i po. Choć to tylko mieszkanie, ale w portfoliio Dagmary są też domy. No i jeszcze pamiętam, że ona siedziała ze mną z komputerem na kolanach ze złamaną nogą od biodra do kostki w gipsie przez 9 godzin i kleiła projekt kuchni bez mrugnięcia okiem, że ją boli, że zmęczona. Aha, bardzo podoba mi się podejście zarówno Dagmary, jak i ludzi - wykonawców, z którymi współpracuje (jej własne mieszkanie - totalnie klimatyczna adaptacja dachu jest tego najlepszym dowodem). Otóż NIE MA rzeczy, których NIE DA się zrobić. Wszystko się da. Kilku robotników wmawiało mi, że nie da się przyciąć betonu spod parapetu, bo jest on zbrojony prętami. No i DAŁO SIĘ, tylko trzeba chcieć, postarać się o narzędzia i zrobić to sposobem - tak pracuje Dagmara własnie. Serdeczności :) Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
titli Re: architekt wnetrz 12.01.06, 12:57 Bardzo Ci dziekuje! Czy masz moze dostep do jakichs zdjec z pracami Dagmary? No i bylabym wdzieczna za namiary na nia. Moj adres priv ko_ma1@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
malgowska Re: architekt wnetrz 20.03.14, 12:33 Bardzo dziekuję! Zaintrygowałaś mnie swoim postem. Proszę o dostęp do zdjec z pracami Dagmary. Jakiś nr telefonu kontaktowego . Mój adres priv: malgowska@gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: architekt wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 21:32 Polecam portal wnetrza24.com tam projekt realizowany jest w około 2 tygodnie. Najlepsze ze na poczatek samemu wybiera sie styl i pomysł z gotowych projektów, a oni dopasowuja wszystko do wymiarów wnetrza. Dla mnie było to super, bo miałem niewiele czasu na wykonczenia, i chodzenie po sklepach nie jest tez dla mnie ulubionym zajęciem.. Wiedziałem mnie wiecej czego chce, wszystko poszło szybko i sprawnie a na koniec dostałem bardzo szczegolowy projekt z opisen wszystkich rzeczy które musiałem kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: architekt wnetrz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.14, 20:54 a ja myślę,że lepiej postawić w tej kwestii na siebie i zainwestować w takie warsztaty z projektowania wnętrz: www.akademia.ewaromanow.pl - dobra sprawa, bo daje dużo niezależności w tym temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś